İnşallah çok teşekkür ederimÜzülmeyin Allah oldurmayacağı hayali kalbinize koymaz.Sizin de imtihanınız bu, olur inşallah.Az ya da çok sadaka verin dua edin.Siz elinizden geleni yapıyorsunuz.Menapoza kadar yolu var hemen karalar bağlamayın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah çok teşekkür ederimÜzülmeyin Allah oldurmayacağı hayali kalbinize koymaz.Sizin de imtihanınız bu, olur inşallah.Az ya da çok sadaka verin dua edin.Siz elinizden geleni yapıyorsunuz.Menapoza kadar yolu var hemen karalar bağlamayın![]()
Bana da dua edin lütfen nasip olsunDefalarca tüp bebek denemiş biri olarak insan bu süreçte umutsuz hissediyor kendini. O kadar iyi anlıyorum ki... Ama o geleceği zamanı kendi seçiyormuş. Çok şükür mucizeme kavuştum. Dilerim siz de en kısa zamanda hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz
Sağlıklı beslenin ve vitamin kullanmaya çalışın.
Ederim tabiBana da dua edin lütfen nasip olsun![]()
Sizin yymurta rezervlerinde ise sorun mutlaka bol bol hurma yiyin.Lütfen ciddiye alın.Hepsini yapıyorum evet, bütün vitaminlerimi alıyorum uzun yıllardır böyle devam ediyor. Çok düzenli olmasada yürüyüş yapıyorum, sağlıklı besleniyorum kilom ideal, dualar ediyorum sürekli namaz kılıyorum,ama tek sorun stresten uzak duramıyorum çok kafama takıyorum her ay adetim gelmeden sürekli test yapıyorum bu beni artık yordu bünyem bunu hissediyor resmen. Benim içinde dua edin lütfensizinde gönlünüzden geçen nasip olsun
![]()
Yumurta kalitesinide artırır mı acaba rezervim ister istemez yıllar içinde düştü tabiki, her gün yiyebildiğim kadar yiyeyim mi ?Sizin yymurta rezervlerinde ise sorun mutlaka bol bol hurma yiyin.Lütfen ciddiye alın.
Mesala sevdiğin hobiler yap kafan rahatlıyor bişey dusunemiyorsunEvet bence de erteliyor, inşallah güzel bir vakitte gerçekleşsin![]()
Yarından tezi yok hemen başlayacağım birşeylereMesala sevdiğin hobiler yap kafan rahatlıyor bişey dusunemiyorsun
Şimdi arkadaşlar hep bilmem kaç yaşında hamile kalan insanları falan örnek gösteriyorlar ama herkes farklı.milyonda bir örnek var diye biz de öyle olacak değiliz ya.bu yaşa kadar böyle gelmiş bundan sonra da umutlu değilim çıkçasi.yaşın da var şimdi.yalan yok.bilmem kaç yaşında hamile kalan tipler gençliklerinde ceket atsan hamile kalan tipler oluyor.bizim gençliğimiz bile sıkıntılı geçmiş 40 yaşında mi olacak?herkes beğenmedim atıyor bu tarz yorumlara ama koskoca insanlarız.yetişkin olmak bunu gerektiriyor.neyse o yani ne yapalım? Hayata bakış açısını değiştirmek biraz çabayla mümkün oluyor bence.eğip bükmeden de yazayım.beğenmeyen beğenmesin. Koskoca kadınsın kabullenebilmen gerekiyor hayata dair bu tarz şeyleri.bir sene üzülürsün 2 sene üzülürsün olmuyorsa bırakırsın yani.çocuk gibi tutturmanin anlamı yok.hayat tek bir alandan oluşmuyor.bir sürü yaşayacak, ilgilenecek şey var.hayatı bu kadar olumsuza çekmenin alemi yok.boş boş umut cümleleri yazmak çok kolay hepimiz için ama ben de kabullenme taraftarıyım açıkçası.amann boşver kaç sene yaşayacağız zaten şunun şurasında.yarisi da geçti zaten.hicbir şeyi takma bu kadarKızlar merhaba, 39 yaşındayım 5 yıllık evliyiz 2 aşılama, 3 tüp bebek negatif sonuç ve bir defa kendiliğinden düşükle sonuçlanan bir hamileliğim oldu. Çok fazla anne olmak istiyorum, yaşımdan dolayı çok fazla geç kalmışım hissi var bununla baş edemiyorum. Ne yapabilirim bana fikir verebilir misiniz, yardımcı olabilir misiniz![]()
Çok teşekkür ederim hayırla kucağınıza alın2021 yılında 29 yasinda evlendim.
Geçen yılın haziran ayında Yasmin kullanmayı bıraktım. Toplam 6 sene kadar kullanmıştım. Korunma amaçlı olarak sevgililik ve nisan dönemi dahil.
Geçtiğimiz haziran hadi dedik deneyelim. 1 senedir geri çekilme yapıyorduk olursa sorun değil diye düşünüyorduk.
Haziran temmuz ağustos... asabım bozulmaya başlamıştı. Hatta şöyle söyleyeyim ağustos ayında doktor gün aşırı dedi tamam dedik. Damızlık gibi bir gün dur bir gün yap... sonuç negatif olunca dedim ki bu iş uzun sürecek belli. Halbuki 7 gün regl oluyorum her ay düzenli. Hatta son 6 aydir ayın 3u geldi mi regl oluyordum.
Eylül de boş Ekim başı da regl olunca artık akışına bıraktım...
4 Kasım günü gebe kaldığımı öğrendim. Hatta o çift çizgi çıkmayacak diye öylesine yaptım o testi. Çünkü 6 aydir negatif geliyordu.
Gerçekten Ekim ayında o kadar başka başka şeylere odaklanmistim ki yani cidden serbest bırakınca niyetini dönüp geliyor.
Akışına bırakın... şu an 6. Ayındayız
Sizin de bir bebeğiniz olur umarım
Hayatı zehir etmiyorum kendime yiyip eğlenip gülüp yaşıyoruz tabiki, ama işte adet dönemleri yaklaşınca bir şey içimden test yap diye tutturuyor ve negatifi görünce etkileniyorum. Ölüp gideceğiz evet insan hayatı kendine zehir etmemeli, bunun için hayat çok kısa.Şimdi arkadaşlar hep bilmem kaç yaşında hamile kalan insanları falan örnek gösteriyorlar ama herkes farklı.milyonda bir örnek var diye biz de öyle olacak değiliz ya.bu yaşa kadar böyle gelmiş bundan sonra da umutlu değilim çıkçasi.yaşın da var şimdi.yalan yok.bilmem kaç yaşında hamile kalan tipler gençliklerinde ceket atsan hamile kalan tipler oluyor.bizim gençliğimiz bile sıkıntılı geçmiş 40 yaşında mi olacak?herkes beğenmedim atıyor bu tarz yorumlara ama koskoca insanlarız.yetişkin olmak bunu gerektiriyor.neyse o yani ne yapalım? Hayata bakış açısını değiştirmek biraz çabayla mümkün oluyor bence.eğip bükmeden de yazayım.beğenmeyen beğenmesin. Koskoca kadınsın kabullenebilmen gerekiyor hayata dair bu tarz şeyleri.bir sene üzülürsün 2 sene üzülürsün olmuyorsa bırakırsın yani.çocuk gibi tutturmanin anlamı yok.hayat tek bir alandan oluşmuyor.bir sürü yaşayacak, ilgilenecek şey var.hayatı bu kadar olumsuza çekmenin alemi yok.boş boş umut cümleleri yazmak çok kolay hepimiz için ama ben de kabullenme taraftarıyım açıkçası.amann boşver kaç sene yaşayacağız zaten şunun şurasında.yarisi da geçti zaten.hicbir şeyi takma bu kadar
6 ay çok iyi bir süre.tedavi yok birşey yok.bu hikayenin bir bağlantısı yok konuyla.paylaşmak istemişsin kızma ama gayet doğurgansın sen.2021 yılında 29 yasinda evlendim.
Geçen yılın haziran ayında Yasmin kullanmayı bıraktım. Toplam 6 sene kadar kullanmıştım. Korunma amaçlı olarak sevgililik ve nisan dönemi dahil.
Geçtiğimiz haziran hadi dedik deneyelim. 1 senedir geri çekilme yapıyorduk olursa sorun değil diye düşünüyorduk.
Haziran temmuz ağustos... asabım bozulmaya başlamıştı. Hatta şöyle söyleyeyim ağustos ayında doktor gün aşırı dedi tamam dedik. Damızlık gibi bir gün dur bir gün yap... sonuç negatif olunca dedim ki bu iş uzun sürecek belli. Halbuki 7 gün regl oluyorum her ay düzenli. Hatta son 6 aydir ayın 3u geldi mi regl oluyordum.
Eylül de boş Ekim başı da regl olunca artık akışına bıraktım...
4 Kasım günü gebe kaldığımı öğrendim. Hatta o çift çizgi çıkmayacak diye öylesine yaptım o testi. Çünkü 6 aydir negatif geliyordu.
Gerçekten Ekim ayında o kadar başka başka şeylere odaklanmistim ki yani cidden serbest bırakınca niyetini dönüp geliyor.
Akışına bırakın... şu an 6. Ayındayız
Sizin de bir bebeğiniz olur umarım
Stres en büyük düşmanı bu sürecin diye biliyorum. Mutlaka psikolojik destek alın, odaginizi bebeğe sabitlememeye calisin. İnşallah güzel haberler alırsınızEdiyorum evet 53 kg mım vitaminlerimi alıyorum düzenli olarak, beslenmeme dikkat ediyorum. Dua edin lütfen![]()
İnşallah çok teşekkür ederim, destek alacağım evet karar verdimStres en büyük düşmanı bu sürecin diye biliyorum. Mutlaka psikolojik destek alın, odaginizi bebeğe sabitlememeye calisin. İnşallah güzel haberler alırsınız![]()
Alakası yok ya tamamen kısmet.150 kilo olup her ay hamile kalan tipler falan var.yatalak olup hamile kalan insanlar var.demem o ki yapacak birşey yok yaniHepsini yapıyorum evet, bütün vitaminlerimi alıyorum uzun yıllardır böyle devam ediyor. Çok düzenli olmasada yürüyüş yapıyorum, sağlıklı besleniyorum kilom ideal, dualar ediyorum sürekli namaz kılıyorum,ama tek sorun stresten uzak duramıyorum çok kafama takıyorum her ay adetim gelmeden sürekli test yapıyorum bu beni artık yordu bünyem bunu hissediyor resmen. Benim içinde dua edin lütfensizinde gönlünüzden geçen nasip olsun
![]()
Ayy ben de.şöyle 10, 12 hamilelik geçirmiş kadınlara tanrıça gözüyle bakmaya başladım artık kendim yapamayınca.vayy be ne üreme sistemi var adamlarda diyorum.düşünsene senden 12 tane insan çıkmış.şimdi yok ama eskiden çok vardı? Biz niye öyle değiliz ya? Ne eksiğimiz var ben de anlayamıyorum.Benim ki böyle bir tabu değil, ben anne olmak istiyorum, çocukları görünce içim eriyor, kıskançlık gibi değil hayranlık gibi düşünün.
Kimseye imrenmiyorum, kimsenin hayat hikayesini de örnek almıyorum 12 tane doğurmuştur ama neler yaşamıştır, kim bilir ne acılar çekmiştir o çocukları büyütürken. Ben kendi hikayemi yaşıyorum ve dua istiyorum herkesten, pozitif enerji istiyorum teşekkür ederimAyy ben de.şöyle 10, 12 hamilelik geçirmiş kadınlara tanrıça gözüyle bakmaya başladım artık kendim yapamayınca.vayy be ne üreme sistemi var adamlarda diyorum.düşünsene senden 12 tane insan çıkmış.şimdi yok ama eskiden çok vardı? Biz niye öyle değiliz ya? Ne eksiğimiz var ben de anlayamıyorum.
Bende de gram doğurganlık kalmamış.reglim zaten 2 damla geliyor.resmen ayıp olmasın diye.yumurtaliklarda da gram hareket yok.hissedilmez falan diyorlar ama insan hissediyor kendi vücudunu.ben 32 yaşındayım ama hissediyorum ki benim için de kapanmış o defter.amann ne yapayım? Üzülünce yumurtaliklar geri mi geliyor? Ama içimde hep ukte kalacak mı kalacak? Senelerdir aktif cinsel hayatım var normal kadınlar gibi korunma derdim bile yok.Hayatı zehir etmiyorum kendime yiyip eğlenip gülüp yaşıyoruz tabiki, ama işte adet dönemleri yaklaşınca bir şey içimden test yap diye tutturuyor ve negatifi görünce etkileniyorum. Ölüp gideceğiz evet insan hayatı kendine zehir etmemeli, bunun için hayat çok kısa.![]()
Gönlünüzden geçen nasip olsun size deBende de gram doğurganlık kalmamış.reglim zaten 2 damla geliyor.resmen ayıp olmasın diye.yumurtaliklarda da gram hareket yok.hissedilmez falan diyorlar ama insan hissediyor kendi vücudunu.ben 32 yaşındayım ama hissediyorum ki benim için de kapanmış o defter.amann ne yapayım? Üzülünce yumurtaliklar geri mi geliyor? Ama içimde hep ukte kalacak mı kalacak? Senelerdir aktif cinsel hayatım var normal kadınlar gibi korunma derdim bile yok.insan kendini tuhaf hissediyor.ne zaman etraftan korunma konusu açılsa amann benlik bir şey yok diyorum içimden.işin garip tarafı doktora gitsem 10 kadından 9 undan daha iyi çıkar herşeyim.kader kısmet demek ki ne yapalım?
Geldin mi?6 ay çok iyi bir süre.tedavi yok birşey yok.bu hikayenin bir bağlantısı yok konuyla.paylaşmak istemişsin kızma ama gayet doğurgansın sen.