YazdıGeldin mi?
2 gün regl oluyorum da yazdın mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YazdıGeldin mi?
2 gün regl oluyorum da yazdın mı?
Her gebelik ve hamilelik konusu altinda yaziyor da... sıkıldıkYazdıben bir şey mi kaçırdım
![]()
Ay biz ezberledik de artık. Regli ayıp olmasin diye 2 gun birkaç damla geliyormuş falan. Ne şişman kadınlar varmis sürekli hamile kalıyormuş. Kendisi kalamiyormus güya. Halbuki korunmasız birlikte oldugu icin 3 tane kurtaji var. Doğursa minimum 3 çocuğu olmuş olacaktı yani.Yazdıben bir şey mi kaçırdım
![]()
Gerçekten her konu altına geliyor aynı şeyleri yaziyor. Rahim incelmesi ya da yapisiklik falan yaşıyor sanırım. 45 yasinda kesilmeden önce anam bile 2 gün olmuyorduAy biz ezberledik de artık. Regli ayıp olmasin diye 2 gun birkaç damla geliyormuş falan. Ne şişman kadınlar varmis sürekli hamile kalıyormuş. Kendisi kalamiyormus güya. Halbuki korunmasız birlikte oldugu icin 3 tane kurtaji var. Doğursa minimum 3 çocuğu olmuş olacaktı yani.
Aynısını yazacaktım, korunma yöntemi olarak kullanıyordu bir dönem. O yazmasaydı iyiydiAy biz ezberledik de artık. Regli ayıp olmasin diye 2 gun birkaç damla geliyormuş falan. Ne şişman kadınlar varmis sürekli hamile kalıyormuş. Kendisi kalamiyormus güya. Halbuki korunmasız birlikte oldugu icin 3 tane kurtaji var. Doğursa minimum 3 çocuğu olmuş olacaktı yani.
Neden o zaman çocuğu olmuyormuş gibi davranıyor, ben gerçekten şuan manevi bir yardım istiyorum burada ki insanlardan. Akıl alıyorum pozitif enerji istiyorum. Gerçekten bazı insanları anlamak mümkün değilAy biz ezberledik de artık. Regli ayıp olmasin diye 2 gun birkaç damla geliyormuş falan. Ne şişman kadınlar varmis sürekli hamile kalıyormuş. Kendisi kalamiyormus güya. Halbuki korunmasız birlikte oldugu icin 3 tane kurtaji var. Doğursa minimum 3 çocuğu olmuş olacaktı yani.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun, benim için dua edin lütfenAynısını yazacaktım, korunma yöntemi olarak kullanıyordu bir dönem. O yazmasaydı iyiydi
Boşver konu sahibi. Dua et akışına bırak. 25 yaşında evlendim. 32 yaşında oldu işte. Sanki yaşa bakıyor. Vakti zamanı var. Transferde uyanırken “ burası aracı Allah ol dedi mi olur, “gibi konuşmalarımla uyandıminançlısınız , yapılması gerekeni yapıp Allah a bırakın…
40 yaşındayım. 5 ay önce doğum yaptım. Umutsuzluğa kapılmayın. Muhtemelen biliyorsunuzdur ama yine de söylemiş olayım. Kesinlikle folik asit kullanın. Ovulasyon testi alıp, yumurtlama günü takibi yapın. Sanırım ismi Gynella jel olan bir sperm hızlandırıcıydı. Eczane söyler zaten. Mutlaka kullanın. Ve ilişki sonrası hemen ayağa kalkıp duş almayın. Tuvalete oturmayın. Bu dediklerimin hepsini aynı anda uygulamaya özen gösterin. İnşallah hamile kalırsınız.Kızlar merhaba, 39 yaşındayım 5 yıllık evliyiz 2 aşılama, 3 tüp bebek negatif sonuç ve bir defa kendiliğinden düşükle sonuçlanan bir hamileliğim oldu. Çok fazla anne olmak istiyorum, yaşımdan dolayı çok fazla geç kalmışım hissi var bununla baş edemiyorum. Ne yapabilirim bana fikir verebilir misiniz, yardımcı olabilir misiniz![]()
Çok teşekkür ederim amin inşallah40 yaşındayım. 5 ay önce doğum yaptım. Umutsuzluğa kapılmayın. Muhtemelen biliyorsunuzdur ama yine de söylemiş olayım. Kesinlikle folik asit kullanın. Ovulasyon testi alıp, yumurtlama günü takibi yapın. Sanırım ismi Gynella jel olan bir sperm hızlandırıcıydı. Eczane söyler zaten. Mutlaka kullanın. Ve ilişki sonrası hemen ayağa kalkıp duş almayın. Tuvalete oturmayın. Bu dediklerimin hepsini aynı anda uygulamaya özen gösterin. İnşallah hamile kalırsınız.
Allah razı olsun, dua istiyorum sizdenen kısa zamanda rabbim hayırlısıyla sağlıkla bir evlat nasip etsin inşallah size.