anne olmak istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi pole
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

pole

Ziyaretçi
:çok üzgünüm:ben yedi aylık evliyim beş aydır korunmuyoruz eşim ve ben çocuklarımız olsun istiyoruz ama çok hastaneye gittim evlenmeden önce kadın hastalıklarına hiç gitmezdim şimdi hep oradayım evlendğim hafta iltihap oldu bir ay önce yumurtalıkta kist patladı hala sancılarım var bebiş için gün hesaplıyorum adetlerim düzensiz onun için adet olduğum ilk günden onsekiz günü çalışma günü yaptım kalçama yastık koyuyorum iki saat hareket etmiyorum ama yinede akşam oniki gibi yatınca gece üç-dört gibi yıkanmaya kalkınca bütün sıvı dışarı çıkıyor acaba bir sorun mu var tüpler tıkalı olabirmi ekime kadar gebe kalmassam testler yaptıracağım ozaman korunmayalı tam bir sene oluyo ALLAH'IM YÜCE YARADANIM BANA ELİ AYAĞI SAĞLAM HAYIRLI EVLATLAR NASİP EĞLE benim için dua edin:))))))

ınşallah istediğin gibi hamile kalırsın biran önce canım...
Dualarım seninle...

stres yapma cnm bence ben de 2.çocuğu düşünüyorum 2 yıldır olmuyor ve doktor stres yaptığın için olmuyor diyor..ben illaki 3 yaş fark olsun istedim şimdi kızım 4 yaşında ve hala kardeş yok...Herşeyin bir çaresi var cnm üzülme inşallah hamile kalırsın...ve henüz yeni evlisin evliliğinin ilk aylarında hayatı kendine zindan etme...

5 aydır korunmuyormuşsunuz, bence çok acele ediyorsun... Doktora gitsen bile doktor sana korunmasız olarak 1 yılı doldurduktan sonra gel diyecektir....
Tabii derdi tüp bebekle para kazanmak değilse...

dur ya bu ne telas yastiklar falan tabi sivi disari cikicak ciksada hamile kalabilirsiin sivinin tamamina ihtiyaci yok yumurtanin tek bir sperm hücresiyle birlesicek sonucta abartma istersen bu kadar takma kafana alt ttarafi 5 ay olmus

pole üzlüme bu kadar.biz evlendik ve yaklaşık 1 sene ilişkiye giremedik.o sorunu bıraktım artık çocuk sahibi olmaıcak mıyım diye üzülürken sorunumuz çözüldü ve bir kaç ay sonra da hamile kaldım.evliliğimin en güzel ayları çok zor geçti ve çok üzüldük.şiimdi bebeğimi bekliyorum.Allah yardımcın olsun.inancını yitirme canım.stres yapma.

yastık da koysan tıpa da taksan o sıvı dışarı çıkar.
zaten yumurtanı dölleyecek sperm yerini bulur. 1 damla menide bile milyonlarca sperm var merak etme.
giden gitsin kalan sağlar bizimdir yani. kaydirigubbakcemile3

bebek çalışmasına da yeni başlamışsınız sayılır. hemen korkmayın.
en az 1 sene korunmasız ilişkiden sonra araştırma yapılır.
umarım bir an önce dileğiniz gerçekleşir.

pole sana özelden mesaj atmıştım dönmedin bana ,sana yardımcı olmak istiyorum ..

Back
X