• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne olmak istiyorum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi oneo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oneo

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
7
0
16
İstanbul
canım çok sıkılıyo bebişimin olmamasına. neden olmadıgına gelince tüplerin ikiside tıkalıymış.bu tüpler neden tıkanır anlayamadım valla.benden sonra evlenen herkesin bebegi oldu ...ama benim hala yok ve olacagıda meçhul :(laparoskopi olacakmışım bakalım bekliyorum ne olacak. bir ümit ameliyatta belki açılır tüpler diye duydum ama işde :S bilemiyorum....inşallah herşey düzelir...

Rabbim gönlüne göre verir inşaALLAH canım sen dua etmeye devam et.. Bizde bir laf vardır kadının kısırı olmaz kusuru olur diye.. Elbet bu derdinde bir şifası vardır.. Hem unutma herşeyin olduğu gibi evladın da hayırlısını istemek lazım... Zamanın neler getireceğin bilemeyiz..
Tezde hayırlı bir şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin Rabbim.. :71:

hakkinizda hayirlisi olsun insallah
Allah bir an önce hayirli evlatlar nasip etsin

Rabbim gönlüne göre verir inşaALLAH canım sen dua etmeye devam et.. Bizde bir laf vardır kadının kısırı olmaz kusuru olur diye.. Elbet bu derdinde bir şifası vardır.. Hem unutma herşeyin olduğu gibi evladın da hayırlısını istemek lazım... Zamanın neler getireceğin bilemeyiz..
Tezde hayırlı bir şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin Rabbim.. :71:

teşekkür ederim .dedigin gibi herşeyin hayırlısı aslında ama işde aileden baskı vs. olunca insan daralıyo biraz ..((

slm arkadaşlar yeni üye oldum 1.5 senelik evliyim çocuk istiyoruz herhangi bi sorun görünmüyor rahim filmi de çektirdim tüpler açıktı ya neden olmuyor bu ay da 30 da regl olmam lazım ama 15 gündür göğüslerim kasıklarım fena ağrıyor bi kaç gün mide bulantısı oldu 1 hafta gibi bugün bişi yoktu karnıma ara ara çok büyük sancı giriyor ama saniyelik ağrılar bazen beyaz bazen sarı akıntım oluyor bunların nedeni nedir bilen var mı acaba lütfen cvp:((

Back
X