Anne Olmak İstiyorum !!!

almeda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
83
0
46
İstanbul
Merhaba kızlar artık çok mutsuzum anne olmak istiyorum . Annelik duygusunu tadmak çok istiyorum belki açtığım konulara denk gelmişinizdir. Çikolata kisti ameliyatı oldum 3 ay önce klomen kullandım kocaman bir kist yaptı bu 2 aydır dınlenip aşılama yapıcam . Tekrarlayan bı kıst çikolata kisti aynı zamanda yumurta rezervim 0,5 çok düşük çıktı . Ben bunlarla 20 aydır uğraşırken görümcem evlendi 6 ay içinde hamile kaldı hemde ilk denemesinde şimdi ben ona o kadar bakarken ağlayasım geliyoki benim günahım allahım demekten kendimi alıkoyamıyorum . Sizce bu yersiz bir kıskançlıkmı ben kötü biri deilim sadece anne olmak istiyorum görümcemi her gördüğümde acı çekıyorum ....Banada yazın birşeyler söyleyin kızlar ....

Merhaba kızlar artık çok mutsuzum anne olmak istiyorum . Annelik duygusunu tadmak çok istiyorum belki açtığım konulara denk gelmişinizdir. Çikolata kisti ameliyatı oldum 3 ay önce klomen kullandım kocaman bir kist yaptı bu 2 aydır dınlenip aşılama yapıcam . Tekrarlayan bı kıst çikolata kisti aynı zamanda yumurta rezervim 0,5 çok düşük çıktı . Ben bunlarla 20 aydır uğraşırken görümcem evlendi 6 ay içinde hamile kaldı hemde ilk denemesinde şimdi ben ona o kadar bakarken ağlayasım geliyoki benim günahım allahım demekten kendimi alıkoyamıyorum . Sizce bu yersiz bir kıskançlıkmı ben kötü biri deilim sadece anne olmak istiyorum görümcemi her gördüğümde acı çekıyorum ....Banada yazın birşeyler söyleyin kızlar ....
İlk önce çok geçmiş olsun arkadaşım.Allah'ım tedavi sürecini tatlı sağlıklı bir bebekle sonuçlandırsın inşallah.
Anne olmak için demekki doğru bir zamanda değilsin.sakın isyan etme.Allah'a dua et ve hayırlısını dile. Görümcen içinde ,bebeği analı babalı büyüsün inşallah.sakın kıskançlık yapma.tabiki de bu seni üzebilir ama bu kıskaçlığa fesatlığa dönerse o zaman kötü işte.
Herşeyin bir zamanı var.o doğru zamanı beklemek lazım.sen içini ferah tut.Tedavine odaklan.Allah izin verirse olur.canı veren de canı alan da Allah. Hayırlısı neyse o osun.Allah'ım başka hastalık vermesin.

canım seni anelik özlemi çeken herkes anlar ama biraz sabır inaç dua ve tevekkül gerekiyo allah başka dert vermesin bende bekliyorum 2 yıldır vakit gelmeden olmaz canım rabbim sevdihi kullarını sınar kimini sağlıklı kimini huzursuzlukla parayla yani buhayyata herkesin bi sınavı var bizimkide evlat bekleyelim ve o sınavı başaryla verelim

İnşallah canım evet bende bunları kendime devamlı söylüyorum ama bazen gerçekten kendimi güçsüz hissediyorum bebeği olmayanlar gerçekten anlıyo bizi olanlar gerçekten anlayamıyo bu duyguyu!!!

Çok geçmiş olsun. Bence de bu kadar yıpratma kendini. Hem stres ve sıkıntı tedavi sürecini de etkiler ve uzatır. Zor biliyorum ama biraz daha rahat olmaya çalış. Herşeyin bir çaresi var. Elbet sabredersen senin de tedavin bitecek ve sen de anne olacaksın. Sadece zamanı var demek ki. Kimisinin çabuk oluyor, kimisinin problemleri oluyor. Bu allahtan senin kendini suçlamanı gerektirecek bişey değil ki ? Çokkk geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda muradına erersin.

çok geçmiş olsun tatlım kendini yıpratma mevlam seni ve bizi deniyor..inş ilk aşılamanla ikiz ikiz gelir meleklerin

Back
X