• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmak istiyorum :/

Esinyasin

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
37
4
6
35
Kahramanmaraş
Arkadaşlar merhaba (:
Biz 1,5 senedir evliyiz ve bu 1,5 sene boyunca hiç gebelik olmadı . Bu durum beni çok üzüyor
Çünkü benden sonra evlenen tüm tanıdıklarım şimdi hamile ve onlar evlendikten 3 ay sonra hamile kaldı.
Çok kıskanıyorum onları :/ :43:
Geçen ay soğan kürü kullandım gebelik için .. 5 şubat'ta regl oldum ve 1 gün gecikti henüz regl olmadım :)
Acaba hamile miyim diyorum ama cokda umutlanmak istemiyorum .. Çünkü 1 hafta önce beyaz akıntım vardı .. 2 gün öncede pembe akıntım geldi .s
Ve bugünde kahverengi akıntım var :2: Bu yüzden umutlanmak istemiyorum .
Netten baktım bu durumda hamile olankar varmış. Test yapıcam akşam ama çok korkuyorum yine çıkmazsa diye :(
Bunları yazarken bile gözlerim çok dolu çok üzgünüm çocuğumuz olmuyor diye . :14:
İçimdekiler dökmek istedim , okuduğunuz için çok teşekkür ederim buna ihtiyacım vardı :14:

Not : Bunun için doktora gittik , korunmadık bu zamana kadar bunuda söyledim ve doktorda bu zaman içerisinde olması lazımdı hiçbir soun yok gibi görünüyor dedi . Buna rağmen olmuyor :14:

Arkadaşlar merhaba (:
Biz 1,5 senedir evliyiz ve bu 1,5 sene boyunca hiç gebelik olmadı . Bu durum beni çok üzüyor
Çünkü benden sonra evlenen tüm tanıdıklarım şimdi hamile ve onlar evlendikten 3 ay sonra hamile kaldı.
Geçen ay soğan kürü kullandım gebelik için .. 5 şubat'ta regl oldum ve 1 gün gecikti henüz regl olmadım :)
Acaba hamile miyim diyorum ama cokda umutlanmak istemiyorum .. Çünkü 1 hafta önce beyaz akıntım vardı .. 2 gün öncede pembe akıntım geldi .s
Netten baktım bu durumda hamile olankar varmış. Test yapıcam akşam ama çok korkuyorum yine çıkmazsa diye :(
Bunları yazarken bile gözlerim çok dolu çok üzgünüm çocuğumuz olmuyor diye . :14:
İçimdekiler dökmek istedim , okuduğunuz için çok teşekkür ederim buna ihtiyacım vardı :14:

Allahm sabır versin cnnm üzülme daha 1.5 sene ne ki.... istersen birde kuru incir kürünü dene yumurta çatlatmak için yumurtlama döneminde de gün aşırı ilşkiye gir inş. tutar bide idrar testini akşam yapma sabahki ilk idrarınla yap bakalım inş. hamişsindir.

Allahm sabır versin cnnm üzülme daha 1.5 sene ne ki.... istersen birde kuru incir kürünü dene yumurta çatlatmak için yumurtlama döneminde de gün aşırı ilşkiye gir inş. tutar bide idrar testini akşam yapma sabahki ilk idrarınla yap bakalım inş. hamişsindir.

Eşimde öyle diyor çok takma kafana 1,5 sene ne falan diyor ama ben çok istediğim için üzülüyorum .
Bizde annemlerin evliliğinden 15 sene sonra dünyaya gelmişiz , böylesini düşünüyorum ama kalbim çok acıyor 15 sene çok fazla :14:
Bu ay olmazsa incir kürünü deneyeceğim olmadı yumurta çatlatmak için doktora gideceğim .
Bu arada akşam alsak testi sabah yapsam olur mu ?

doktorunu degis bence birbucukyda olmadigina gore mulaka bi sikinti vardir doktor seni basindan savmis bencee bi sorun yoksa neden olmasinkii

Bilmiyorum canım yaa valla ben evlenmeden öncede ona gidiyordum kafam karıştı bak :/
En iyisi bu ayda olmazsa başka doktora görünelim . Çok teşekkür ederim yorumun için

Eşimde öyle diyor çok takma kafana 1,5 sene ne falan diyor ama ben çok istediğim için üzülüyorum .
Bizde annemlerin evliliğinden 15 sene sonra dünyaya gelmişiz , böylesini düşünüyorum ama kalbim çok acıyor 15 sene çok fazla :14:
Bu ay olmazsa incir kürünü deneyeceğim olmadı yumurta çatlatmak için doktora gideceğim .

Git doktora bütün tetkiklerini yaptır inş. bişi çıkmaz testi eczaneden nezaman alcağın farketmz ama sabah ilk idrarınla yaparsan daha kaliteli sonuç alırsın.

Bakın en azından doktor sıkıntı yok demiş. (testler yaptığını varsayıyorum) Ya eşinizde sperm ya da sizde yumurta olmasaydı? En azından imkansız değil hala. Allah size hayırlı evlatlar verir inşallah.

hemen başka küre geçme..1 ay daha soğanı yap..
ben 9 ay hamıle kalamadım..
soğan kurunu 1 ay yaptım..
2.aya baslarken ıcemedım mıdem almadı,yarım yamalak yapabıldım..
meğer hamıleymısım o ay..

Son düzenleme:
Not : Bunun için doktora gittik , korunmadık bu zamana kadar bunuda söyledim ve doktorda bu zaman içerisinde olması lazımdı hiçbir soun yok gibi görünüyor dedi . Buna rağmen olmuyor :14:

Bi sorun yoksa zamanını bekliyordur
Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin canim
Umarım en Kisa zamanda gobusun dolar .....

Daha çok yeni evlisin. Olmaması için biyolojik bir sebep yoksa zamanı gelince mutlaka olacaktır. Hayırlı zamanda hayırlı bir evlat olmasını dilemek daha doğru ve güzel.

Her şeyde vardır bir hayır
Belki de henüz zamanı gelmemiştir
Üzülme, doktora git ve dua et

Git doktora bütün tetkiklerini yaptır inş. bişi çıkmaz testi eczaneden nezaman alcağın farketmz ama sabah ilk idrarınla yaparsan daha kaliteli sonuç alırsın.

Tamam canım sabah yapacağım testi inşallah olumlu sonuç çıkar:)

Bakın en azından doktor sıkıntı yok demiş. (testler yaptığını varsayıyorum) Ya eşinizde sperm ya da sizde yumurta olmasaydı? En azından imkansız değil hala. Allah size hayırlı evlatlar verir inşallah.

Evet buna şükür ki hiç eksiğimiz yok ama işte olmayınca üzülüyor insan ..

hemen başka küre geçme..1 ay daha soğanı yap..
ben 9 ay hamıle kalamadım..
soğan kurunu 1 ay yaptım..
2.aya baslarken ıcemedım mıdem almadı,yarım yamalak yapabıldım..
meğer hamıleymısım o ay..

Ayy canım Allah sağlıkla kucağna almayı nasip etsin :) Darısı biz anne olmak isteyenlere olsun ..

Bi sorun yoksa zamanını bekliyordur
Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin canim
Umarım en Kisa zamanda gobusun dolar .....

Arkadaşım da öyle diyor . Dünyaya rızkı düşmemiştir daha falan diyor bakalım hayırlısı. İnşallah :16:

Daha çok yeni evlisin. Olmaması için biyolojik bir sebep yoksa zamanı gelince mutlaka olacaktır. Hayırlı zamanda hayırlı bir evlat olmasını dilemek daha doğru ve güzel.

Her zaman hayırlısını istedim . 1,5 sene olmasına rağmen ve benden sonrakileri görünce çok takılıyorum :26:

allah sağlıklı uzun ömürler versın..ben 1 sene once kucağıma aldım kızımı..
oyuzden soğana devam et dıyorum..
ınsallah sanada nasıp olur..

Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
Kahverengi lekelenme hamileliğim ilk aylarında benimde oluyordu.

Bence yarın bi kan testi yaptır, sonuç olumsuzsa eğer iyi bir doktor araştır.
1,5 yıl geçmiş hiçbir şeyin yok diyen doktora ben olsam bir daha gitmem.
Testler yapıldı mı, eşine ve sana? problemin olup olmadığını anlamanın bir sürü yolu var bu yollardan geçmeden hiçbir şeyin yok demek başından savmak gibi geldi.
Allah yardımcın olsun canım.

Evet canım . Zaten o günde denedik biz sanırım o yüzdende gecikti bilemiyorum

Canim ya o kadar iyi anliyorum ki seni. Ben de 1.5 yildir evliyim. Ama kullandigim bi ilac yuzunden hamile kalmam yasak. Yani hala korunuyoruz. Daha denemedim bile dusunsene.Olup olmayacagini bilmiyorum :-( Sukret haline diye soyluyorum. Bir suru benden sonra evlenen arkadasim kucagina aldi bebisini.Onlar icin mutluyum ama kiskanmiyorum desem yalan olur :-(

Tamam canım sabah yapacağım testi inşallah olumlu sonuç çıkar:)

Evet buna şükür ki hiç eksiğimiz yok ama işte olmayınca üzülüyor insan ..

Ayy canım Allah sağlıkla kucağna almayı nasip etsin :) Darısı biz anne olmak isteyenlere olsun ..

Arkadaşım da öyle diyor . Dünyaya rızkı düşmemiştir daha falan diyor bakalım hayırlısı. İnşallah :16:

Her zaman hayırlısını istedim . 1,5 sene olmasına rağmen ve benden sonrakileri görünce çok takılıyorum :26:

Senden sonrakilere takılıp kalma. Herkes için ayrı bir zaman vardır. Gerçekten hayırlısı böyledir belki. Kendini üzme.
Ama tedavi olman gereken bir şey varsa da bitkisel tedaviden önce tıbbi tedaviye yönel.

Arkadaşlar merhaba (:

Üzülmeyin demek cok kolay biliyorum ama en azından umudunuzu yitirmeyin. Çok zor şu yaşadığınz sürec ama dua etmeye devam edin. İnanclı insanlarız biliyoruz ki en doğrusunu Rabbim biliyor. Veren de o zamanını bilen de.

Ben 1,5 yıl boyunca tedavi gördüm ve cocuk sahibi olamadım. Ama birden bire bir gecelik ilişkiyle, üstelik ovulasyon günüm olmamasına rağmen hamile kaldım. Hala inanamıyorum bu cocuk, bu mucize benim mi diye...

Back
X