• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmak istiyorum :/

allah sağlıklı uzun ömürler versın..ben 1 sene once kucağıma aldım kızımı..
oyuzden soğana devam et dıyorum..
ınsallah sanada nasıp olur..

Allah sizlere bağışlasın :) İnşallah canım duanı eksik etme :)

Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
Kahverengi lekelenme hamileliğim ilk aylarında benimde oluyordu.

Bence yarın bi kan testi yaptır, sonuç olumsuzsa eğer iyi bir doktor araştır.
1,5 yıl geçmiş hiçbir şeyin yok diyen doktora ben olsam bir daha gitmem.
Testler yapıldı mı, eşine ve sana? problemin olup olmadığını anlamanın bir sürü yolu var bu yollardan geçmeden hiçbir şeyin yok demek başından savmak gibi geldi.
Allah yardımcın olsun canım.

Amiin.
Test yapayım ben sabah en iyisi .
Testler yapıldı ama eşim izin alsın iş yerinden başka doktora gidelim hiç aklıma gelmemişti .
Çok teşekkürler

Canim ya o kadar iyi anliyorum ki seni. Ben de 1.5 yildir evliyim. Ama kullandigim bi ilac yuzunden hamile kalmam yasak. Yani hala korunuyoruz. Daha denemedim bile dusunsene.Olup olmayacagini bilmiyorum :-( Sukret haline diye soyluyorum. Bir suru benden sonra evlenen arkadasim kucagina aldi bebisini.Onlar icin mutluyum ama kiskanmiyorum desem yalan olur :-(

Bende seni çok iyi anlıyorum ve gerçekten üzüldüm :( İnşallah sende hamile kalısın arkadaşım. Bunu en içten duygularımla diliyorum ♥

Senden sonrakilere takılıp kalma. Herkes için ayrı bir zaman vardır. Gerçekten hayırlısı böyledir belki. Kendini üzme.
Ama tedavi olman gereken bir şey varsa da bitkisel tedaviden önce tıbbi tedaviye yönel.

Çok sağol canım . Dediğim gibi eşim izin alsın başka doktora gidelim ..

Üzülmeyin demek cok kolay biliyorum ama en azından umudunuzu yitirmeyin. Çok zor şu yaşadığınz sürec ama dua etmeye devam edin. İnanclı insanlarız biliyoruz ki en doğrusunu Rabbim biliyor. Veren de o zamanını bilen de.

Ben 1,5 yıl boyunca tedavi gördüm ve cocuk sahibi olamadım. Ama birden bire bir gecelik ilişkiyle, üstelik ovulasyon günüm olmamasına rağmen hamile kaldım. Hala inanamıyorum bu cocuk, bu mucize benim mi diye...

Evet , herşeye rağmen benim umudum var diyorum ve umudumu yitirmemeye çalışıyorum .
Her gece dua ediyorum ..
Senin adına çok sevindim gerçekten Rabbim sizlere bağıslaşın minnağı :16: Bizlerede nasip etsin inşAllah ..

Bende 2.5 senelik evliyim ve hiç korunmadım tedavi oldum ama sonuc koca bi sıfır en önemlisi her ay beklemek cok zor allah yardımcımız olur bir an önce verir inş

Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
Kahverengi lekelenme hamileliğim ilk aylarında benimde oluyordu.

Bence yarın bi kan testi yaptır, sonuç olumsuzsa eğer iyi bir doktor araştır.
1,5 yıl geçmiş hiçbir şeyin yok diyen doktora ben olsam bir daha gitmem.
Testler yapıldı mı, eşine ve sana? problemin olup olmadığını anlamanın bir sürü yolu var bu yollardan geçmeden hiçbir şeyin yok demek başından savmak gibi geldi.
Allah yardımcın olsun canım.

tabiki sebebsiz infertilite diye birşey var
başka doktora gidebilirler fakat psikolojik olarak gebe kalamama diye bir şey elbette var

Evet , herşeye rağmen benim umudum var diyorum ve umudumu yitirmemeye çalışıyorum .
Her gece dua ediyorum ..
Senin adına çok sevindim gerçekten Rabbim sizlere bağıslaşın minnağı :16: Bizlerede nasip etsin inşAllah ..

İnşallahhh:nazar: Allahım isteyen herkese nasip etsin.

Arkadaşlar merhaba (:
Biz 1,5 senedir evliyiz ve bu 1,5 sene boyunca hiç gebelik olmadı . Bu durum beni çok üzüyor
Çünkü benden sonra evlenen tüm tanıdıklarım şimdi hamile ve onlar evlendikten 3 ay sonra hamile kaldı.
Çok kıskanıyorum onları :/ :43:
Geçen ay soğan kürü kullandım gebelik için .. 5 şubat'ta regl oldum ve 1 gün gecikti henüz regl olmadım :)
Acaba hamile miyim diyorum ama cokda umutlanmak istemiyorum .. Çünkü 1 hafta önce beyaz akıntım vardı .. 2 gün öncede pembe akıntım geldi .s
Ve bugünde kahverengi akıntım var :2: Bu yüzden umutlanmak istemiyorum .
Netten baktım bu durumda hamile olankar varmış. Test yapıcam akşam ama çok korkuyorum yine çıkmazsa diye :(
Bunları yazarken bile gözlerim çok dolu çok üzgünüm çocuğumuz olmuyor diye . :14:
İçimdekiler dökmek istedim , okuduğunuz için çok teşekkür ederim buna ihtiyacım vardı :14:

takıntı yapma ama çok iste ve asla istediğinden vazgecme çok çok dua et
İnan bana Allahtan başka hiçbirşey sebeb olamaz anca aracı olacaktır

aklıma gelen şudur , hormon tahlılıklerı yumurtalık rezervi , adet düzen durumu, sperm sayımı , morfoloji, hareketlilij ve esinin hormon sonucları
bunlara bakıldı ve herhangı bırsey yoksa kısısel gelısım kıtapları almanı onerırım

tabiki sebebsiz infertilite diye birşey var
başka doktora gidebilirler fakat psikolojik olarak gebe kalamama diye bir şey elbette var

Ama sadece tek doktora gitmiş, benim yengemde bir sürü doktora gitti en az 5-10 tanesi hiçbir şeyin yok dedi gönderdi, sonra bir doktor bulduk probleminide söyledi tedavisinide yaptı, tüp bebekle hamile şimdi.
Farklı gözlerin görmesinde fayda var diye düşünüyorum.

bi sorun yoksa Allah verir bir gün elbet.. Er ya da geç. sağlıklı ve hayırlı olsun da.
inşallah siz de bebişinize kavuşursunuz yakın zamanda:38: :emir_bebek::49::49:

bendede polikistik over rahatsizligi var canim bekarkenden beri tedavi goruyordum evlendim cocuk icin yine bekarken gittigim doktora gittim ve bana 5 6 yil cocugun olmaaz tedavi olmalisin dedi sonra doktorumu degistirdim iki ay sonra hamile kaldin simdide ikinci cocugum olacak nasipse o yuzden tek doktorla kalma baska birinden daha fikir al bencee

başka doktorlara da gitmeyi deneyin eğer hamile kalmanıza engel bi durum yoksa da takmayın kafanıza Allah elbet nasip eder sabredin.. İnş sağlıklı bi evlat nasip eder Rabbim sizeee.

Arkadaşlar dün regl oldum . Önceki gibi kahverengi akıntıdan sonra regl oluyordum dünde öyle oldum :/
Ama umudumu kaybetmicem , denemekten vazgecmicem .
Hangi doktora gitmeliyim bide bende adet düzensizliği var . Bu engel mi oluyor ?

Merhaba . Sabır ve Dua ile Allah hayırlı bir evlat verecektir umarım. Öncelikle farklı doktorlarla görüş.
Benim erkek arkadaşımın annesi biri için Kuran da Meryem Suresini okuduklarını söylemişti. 40 farklı kişi mi ne okuyormuş. Bi araştır istersen, faydası olacaktır. Daha yeni evlisiniz . Moralini bozma hiç. :)

Bende anne olmak istiyorum:14::14:
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin:16:

Arkadaslar yazmis mi bilmiyorum ama yillarca doktor doktor gezip bir sonuc alamayip sogan kürü uygulayinca hamile kalan cok insan var. Belki duymussunuzdur.. Bir arastirin derim.

Son düzenleme:
Merhaba . Sabır ve Dua ile Allah hayırlı bir evlat verecektir umarım. Öncelikle farklı doktorlarla görüş.
Benim erkek arkadaşımın annesi biri için Kuran da Meryem Suresini okuduklarını söylemişti. 40 farklı kişi mi ne okuyormuş. Bi araştır istersen, faydası olacaktır. Daha yeni evlisiniz . Moralini bozma hiç. :)
Merhaba :) Evet duydum Meryem süresini bi yerde :) Moralimi bozmamaya gayret ediyorum :) Teşekkürler :)
Bende anne olmak istiyorum:14::14:
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin:16:
Umarım sende anne olursun canım , amin :)
Arkadaslar yazmis mi bilmiyorum ama yillarca doktor doktor gezip bir sonuc alamayip sogan kürü uygulayinca hamile kalan cok insan var. Belki duymussunuzdur.. Bir arastirin derim.

Soğan kürünü geçen ay kullandım canım sonuç 0 :)

Arkadaşlar merhaba (:
Biz 1,5 senedir evliyiz ve bu 1,5 sene boyunca hiç gebelik olmadı . Bu durum beni çok üzüyor
Çünkü benden sonra evlenen tüm tanıdıklarım şimdi hamile ve onlar evlendikten 3 ay sonra hamile kaldı.
Çok kıskanıyorum onları :/ :43:
Geçen ay soğan kürü kullandım gebelik için .. 5 şubat'ta regl oldum ve 1 gün gecikti henüz regl olmadım :)
Acaba hamile miyim diyorum ama cokda umutlanmak istemiyorum .. Çünkü 1 hafta önce beyaz akıntım vardı .. 2 gün öncede pembe akıntım geldi .s
Ve bugünde kahverengi akıntım var :2: Bu yüzden umutlanmak istemiyorum .
Netten baktım bu durumda hamile olankar varmış. Test yapıcam akşam ama çok korkuyorum yine çıkmazsa diye :(
Bunları yazarken bile gözlerim çok dolu çok üzgünüm çocuğumuz olmuyor diye . :14:
İçimdekiler dökmek istedim , okuduğunuz için çok teşekkür ederim buna ihtiyacım vardı :14:
canım seni çok iyi anlıyorum bizde nerdeyse 1 yıldır istiyoruz 10. kez hayal krıklığ ı yaşadım ben.denedim herşeyi doktora göre sorunumuz yok ama nasıl olacak onuda bilmiyorum bazen tükenmişim gibi geliyor rabbim yardımcımız olsun. belirti arama canım ben bu ay unutmaya çalışıyorum sende unutmaya çalış bebk fikrini aklından çıkar başka birşeye yönel. o zaman daha kolay olur. strestende olmuyormuş çnkü. ben sürekli ağlıyoprum bebek gördüğümde hamile gördüğümde stres inanılmaz fazla bende. dediğin gibi çevremde benden sonra evlenenler hep hamile. birde soruyorlar sürekli:( kimi arasam müjde için mi aradım diyor artık arayasım gelmiyor kimseyi.

canım seni çok iyi anlıyorum bizde nerdeyse 1 yıldır istiyoruz 10. kez hayal krıklığ ı yaşadım ben.denedim herşeyi doktora göre sorunumuz yok ama nasıl olacak onuda bilmiyorum bazen tükenmişim gibi geliyor rabbim yardımcımız olsun. belirti arama canım ben bu ay unutmaya çalışıyorum sende unutmaya çalış bebk fikrini aklından çıkar başka birşeye yönel. o zaman daha kolay olur. strestende olmuyormuş çnkü. ben sürekli ağlıyoprum bebek gördüğümde hamile gördüğümde stres inanılmaz fazla bende. dediğin gibi çevremde benden sonra evlenenler hep hamile. birde soruyorlar sürekli:( kimi arasam müjde için mi aradım diyor artık arayasım gelmiyor kimseyi.

Ayy canım seninki daha kötüymüş :( Valla ben dünden beri çok takmamaya çalışyorum çünkü gerçekten stres engelliyomuş .
kursa falan gidicem artık. Sende ağlama lütfen olur mu ? :(
Denedin mi bilmiyorum ama soğan kürünü uygula sende belki işe yarar Allah'tan umut kesilmez :16:

Ayy canım seninki daha kötüymüş :( Valla ben dünden beri çok takmamaya çalışyorum çünkü gerçekten stres engelliyomuş .
kursa falan gidicem artık. Sende ağlama lütfen olur mu ? :(
Denedin mi bilmiyorum ama soğan kürünü uygula sende belki işe yarar Allah'tan umut kesilmez :16:

bu ay daha iyiyim cnaım umutluyum bu ay değil önümzdeki bir süre değil ama birgün mutlaka olacak biliyorum.ilk başlarda denemiştim canım soğan kürünü ama benm vesilem olmadı malesef. bu ay adetim düzene girsin diye civanperçemi çayı içiyorum bir daha ki ay denerim belki soğan kürünü tekrar. ümd,mi kesmiyorum zaten canım dua ediyorum hep.

Back
X