• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmak istiyorum :/

Daha cok yeni evlisin. Etrafta homurtular olabilir. Kulagini tikayacaksin. Sen esine, esin sana destek verecek.. sabr edeceksin. Allah sabrinin mukafatini verecek. Insallah. .:)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar merhaba (:
Biz 1,5 senedir evliyiz ve bu 1,5 sene boyunca hiç gebelik olmadı . Bu durum beni çok üzüyor
Çünkü benden sonra evlenen tüm tanıdıklarım şimdi hamile ve onlar evlendikten 3 ay sonra hamile kaldı.
Çok kıskanıyorum onları :/ :43:
Geçen ay soğan kürü kullandım gebelik için .. 5 şubat'ta regl oldum ve 1 gün gecikti henüz regl olmadım :)
Acaba hamile miyim diyorum ama cokda umutlanmak istemiyorum .. Çünkü 1 hafta önce beyaz akıntım vardı .. 2 gün öncede pembe akıntım geldi .s
Ve bugünde kahverengi akıntım var :2: Bu yüzden umutlanmak istemiyorum .
Netten baktım bu durumda hamile olankar varmış. Test yapıcam akşam ama çok korkuyorum yine çıkmazsa diye :(
Bunları yazarken bile gözlerim çok dolu çok üzgünüm çocuğumuz olmuyor diye . :14:
İçimdekiler dökmek istedim , okuduğunuz için çok teşekkür ederim buna ihtiyacım vardı :14:

ben neredeyse 3 yıldır uğraşıyorum istiyorum ama yok olmuyor çok üzülüyorum çok yıpranıyorum ama olmuyor işte bende pcos var rahim tesrliği var eşimn değrleride idare eder çok ii sayılmaz ve çevremde herkesin 2 3 tane çocuğu var olmayada devam ediyor çok zor seni anlıyorum allhım yardımcın olsun

Arkadaşlar merhaba (:
Biz 1,5 senedir evliyiz ve bu 1,5 sene boyunca hiç gebelik olmadı . Bu durum beni çok üzüyor
Çünkü benden sonra evlenen tüm tanıdıklarım şimdi hamile ve onlar evlendikten 3 ay sonra hamile kaldı.
Çok kıskanıyorum onları :/ :43:
Geçen ay soğan kürü kullandım gebelik için .. 5 şubat'ta regl oldum ve 1 gün gecikti henüz regl olmadım :)
Acaba hamile miyim diyorum ama cokda umutlanmak istemiyorum .. Çünkü 1 hafta önce beyaz akıntım vardı .. 2 gün öncede pembe akıntım geldi .s
Ve bugünde kahverengi akıntım var :2: Bu yüzden umutlanmak istemiyorum .
Netten baktım bu durumda hamile olankar varmış. Test yapıcam akşam ama çok korkuyorum yine çıkmazsa diye :(
Bunları yazarken bile gözlerim çok dolu çok üzgünüm çocuğumuz olmuyor diye . :14:
İçimdekiler dökmek istedim , okuduğunuz için çok teşekkür ederim buna ihtiyacım vardı :14:

Bahsettiğin yerleşme kanamasına benziyor pembe ve kahvrengi akıntı.. Eee test yapabildin mi?

Sonradan okudum regl olmuşsun. olsun 1.5 yıl ne ki. Biz daha denemedik bile. 3 yıl olsun sonra başlarız diyoruz denemelere. Bir kere sorun yoksa endişelenme kafanı çok takma o kısma. Sorun olursa da deniyoruz olmadı deme. Korunuyorum dersin. Çünkü başlarlar tavsiyeleri şunu yap bunu yap. Strese sokmasına izin verme seni etrafın çnkü bir problemin yok zaten millete anlatmanı gerektircek. Kulaklarını tıka.

Soğan kürüne devam et. Bir de civan perçemiyle bir şey yapıyorlar onu da dene..

Son düzenleme:
bu ay daha iyiyim cnaım umutluyum bu ay değil önümzdeki bir süre değil ama birgün mutlaka olacak biliyorum.ilk başlarda denemiştim canım soğan kürünü ama benm vesilem olmadı malesef. bu ay adetim düzene girsin diye civanperçemi çayı içiyorum bir daha ki ay denerim belki soğan kürünü tekrar. ümd,mi kesmiyorum zaten canım dua ediyorum hep.

Bende inanıyorum canım mutlaka olacak da işte strese girmesek iyi :) Allah dualarımızı kabul eder inşAllah çok amin :16:

Daha cok yeni evlisin. Etrafta homurtular olabilir. Kulagini tikayacaksin. Sen esine, esin sana destek verecek.. sabr edeceksin. Allah sabrinin mukafatini verecek. Insallah. .:)

Evet . Çok fazla homurtular var :47: Ama Allah'tan eşim öyle değil buna şükür :)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben neredeyse 3 yıldır uğraşıyorum istiyorum ama yok olmuyor çok üzülüyorum çok yıpranıyorum ama olmuyor işte bende pcos var rahim tesrliği var eşimn değrleride idare eder çok ii sayılmaz ve çevremde herkesin 2 3 tane çocuğu var olmayada devam ediyor çok zor seni anlıyorum allhım yardımcın olsun

Evet bide bazı arkadaşlarım 2.cocuk icin hazrlık yapıyolar nispet yapar gibi mesaj atmaları yok mu çok üzülüyorum kıskanıyorum :/
Amin Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun ..

Bahsettiğin yerleşme kanamasına benziyor pembe ve kahvrengi akıntı.. Eee test yapabildin mi?

Sonradan okudum regl olmuşsun. olsun 1.5 yıl ne ki. Biz daha denemedik bile. 3 yıl olsun sonra başlarız diyoruz denemelere. Bir kere sorun yoksa endişelenme kafanı çok takma o kısma. Sorun olursa da deniyoruz olmadı deme. Korunuyorum dersin. Çünkü başlarlar tavsiyeleri şunu yap bunu yap. Strese sokmasına izin verme seni etrafın çnkü bir problemin yok zaten millete anlatmanı gerektircek. Kulaklarını tıka.

Soğan kürüne devam et. Bir de civan perçemiyle bir şey yapıyorlar onu da dene..

Evet cnm maalesef regl oldum çok umutlanmıştım halbuki . Soran çok fazla oluyo tabi ama olmuyo der miyim hiç :1: Henüz düşünmüyoruz diyorum ama yine susmuyolar bu sefer de daha ne düşünecen diyolar :47:
Civan perçemini hiç duymadım adet düzensizliğine iyi geliyo mu

Son düzenleme:
Bende inanıyorum canım mutlaka olacak da işte strese girmesek iyi :) Allah dualarımızı kabul eder inşAllah çok amin :16:

Evet cnm maalesef regl oldum çok umutlanmıştım halbuki . Soran çok fazla oluyo tabi ama olmuyo der miyim hiç :1: Henüz düşünmüyoruz diyorum ama yine susmuyolar bu sefer de daha ne düşünecen diyolar :47:

bu insanları da anlamıyorum. 2.5 senelik evliyim, bana da sürekli sakın doğurma diyorlar.
hamileyim desem sülalemin yarısından fazlası üzülüp ağlar yani. :52:
nedir bu insanların evli çiftlerle derdi anlamadım.
boşverin elalemi, inşallah sağlıklı bir bebek sahibi olursunuz kısa zaman içinde :34:

Hayıt otu ve civan perçemi otundan birer tatlı kaşı alıp bir kupa kaynamış suyun içine atıyorsun. Üzerini bir çay tabağıyla kapatıp demlemeye bırak. Sakın otları soğuk suyun içine atıp kaynatma ama. Öyle olmuyomuş Kaynamış suya atıp demlicen. Günde iki kere içiyomuş heralde hamile kalmak isteyenler galiba. Ben pko için civan perçemini adet günüme yakın geceleri aç karnına içiyorum. Düzenlesin diye. Benim adetim hep gecikir bunu içince gününde oluyor.

Ama sen nasıl içmen gerektiğini araştır bir gebelik için. Burda o amaçla içmiş deneyenlere sor.

canım uygulamak istermisin bilmiyorum ama ben duaların gücüne çok inanıyorum bende ağır derecede pkosum.Doktorlar bile tedaviyi uyguluyorlar gerisi Allahtan deyip uğurluyorlar.Biz ailemden akrabamdan 4-5 kişi birleşip Salaatı Tefriciye (4444)duası okuduk aynı zamanda kendimde Meryem suresini duymuştum kk den 41 gün okunuyormuş ben 9 gün okuyabildim sonrasında rahatsızladım devam edemedim meğer o ara hamile kalmışım çok inannarak okumuştum ama gönülden istemiştim benim içinde hayırlı zamanmış Allahım verdi. doktorunda bir sorun yok diyorsa denemediysen denemeni tavsiye ederim hiç birşey kaybetmezsin

Arkadaşlar yazıp yazmamakta kararsız kaldım ama annem bugün yine konuyu açınca dayanamadım; konuşumuzun tam dört yıl( birinci çocuklarından sonra ikinci istiyordu o)çocukları olmadı. kaynanası sürekli evimize geldiğinde söylüyordu gitmediğimiz doktor kalmadı diye, en son bu tarifi uygulayıp hamile kalmış söylediklerine göre(kızlar ben de gerçekten böyle şeylere pek inanmam ama yazamadan da edemedim taktir size kalmış. isterseniz; varsa Internette araştırın, yada kafanıza yatmadıysa yapmayın.)tarif şöyleymiş: akşam yatmadan önce 2 lt sütü kaynatmış içine 2 demet maydanozu atmış (kalın doğrayarak) ve banyoda bi şeye koyarak üzerine oturmuş ki buhar gitsin tülbent le örtmüş bunu üst üste 3 kere yapmış ve annem şeyde dedi; 1banyo soğuk olmamalı 2 çıkarken hemen kalın şeyler giyip yatmalı çorap vs.3 boyunca soğuk yere gitmemeli mümkünse evden çıkmamalıymış Not komşumuz şimdi üç çoçuğu var 2 si bu tarif sayesinde olmuş...

canım sakın öyle şeyler deneme bir doktor tanıdığımız gelen bir hastasını anlattı kadın çocuk olması için buna benzer bir uygulama yapmış rahimde çok büyük hasar oluşmuş bir daha kesinlikle çocuk sahibi olamayacakmış.

Ovulasyon testi denedinizmi? Kim bilir tam yumurtalik dönemini kaçiriyorsunuz ve o yüzden bebek olmadi daha?

Ayrica fazla kafana takmamani tavsiye ederim. Kafaya taktikça, stress yaptikça hamile kalmak daha zor oluyormus.
Birçok insan tam umudunu yitirdigi anda ve artik hamileli düsünmedigi anda tam hamile kaliyormus.

Zaten daha yeni evlisin, esin ile gez toz, arkadaslarin ile gez, hobi bul,.. ki aklin dagilsin ve bebegi düsünme diye.

Insallah tez zamanda bebebegine kavusursun canim :)

Arkadaşlar tüm yazdıklarınızı okudum . Cevaplarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim :16:
Yazılanları okuyunca gerçekten cok stres yaptıgımı ve biraz da erken olduğunu düşündüm .
3 gündür kafama takmyorum. :46: Eşimlede konuştum bunu . Aferin işte böyle kafaya takma dedi .
Sence erken mi diye sordum erkne biraz tabii ama ben çok istiyorum :) Dedi .
Bende istiyorum ama biraz daha bekleyelim bakalım dedim . En azından başka bi doktora gidelim gerçekten sorun var m yok mu öğrenelim sonra Allah hayırlısını versin :) Bundan sonra kafama takmıcam , üzülmücem , nerde anne görürsem onun için sevinicem ve kıskanmıcam kendim için dualar edicem :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin .
Ve umarım bi gün buraya bi anne olarak konu açabilirm :)
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için :)

Back
X