Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhaba![]()
Biz 1,5 senedir evliyiz ve bu 1,5 sene boyunca hiç gebelik olmadı . Bu durum beni çok üzüyor
Çünkü benden sonra evlenen tüm tanıdıklarım şimdi hamile ve onlar evlendikten 3 ay sonra hamile kaldı.
Çok kıskanıyorum onları :/
Geçen ay soğan kürü kullandım gebelik için .. 5 şubat'ta regl oldum ve 1 gün gecikti henüz regl olmadım :)
Acaba hamile miyim diyorum ama cokda umutlanmak istemiyorum .. Çünkü 1 hafta önce beyaz akıntım vardı .. 2 gün öncede pembe akıntım geldi .s
Ve bugünde kahverengi akıntım var :2: Bu yüzden umutlanmak istemiyorum .
Netten baktım bu durumda hamile olankar varmış. Test yapıcam akşam ama çok korkuyorum yine çıkmazsa diye
Bunları yazarken bile gözlerim çok dolu çok üzgünüm çocuğumuz olmuyor diye .
İçimdekiler dökmek istedim , okuduğunuz için çok teşekkür ederim buna ihtiyacım vardı![]()
Arkadaşlar merhaba![]()
Biz 1,5 senedir evliyiz ve bu 1,5 sene boyunca hiç gebelik olmadı . Bu durum beni çok üzüyor
Çünkü benden sonra evlenen tüm tanıdıklarım şimdi hamile ve onlar evlendikten 3 ay sonra hamile kaldı.
Çok kıskanıyorum onları :/
Geçen ay soğan kürü kullandım gebelik için .. 5 şubat'ta regl oldum ve 1 gün gecikti henüz regl olmadım :)
Acaba hamile miyim diyorum ama cokda umutlanmak istemiyorum .. Çünkü 1 hafta önce beyaz akıntım vardı .. 2 gün öncede pembe akıntım geldi .s
Ve bugünde kahverengi akıntım var :2: Bu yüzden umutlanmak istemiyorum .
Netten baktım bu durumda hamile olankar varmış. Test yapıcam akşam ama çok korkuyorum yine çıkmazsa diye
Bunları yazarken bile gözlerim çok dolu çok üzgünüm çocuğumuz olmuyor diye .
İçimdekiler dökmek istedim , okuduğunuz için çok teşekkür ederim buna ihtiyacım vardı![]()
bu ay daha iyiyim cnaım umutluyum bu ay değil önümzdeki bir süre değil ama birgün mutlaka olacak biliyorum.ilk başlarda denemiştim canım soğan kürünü ama benm vesilem olmadı malesef. bu ay adetim düzene girsin diye civanperçemi çayı içiyorum bir daha ki ay denerim belki soğan kürünü tekrar. ümd,mi kesmiyorum zaten canım dua ediyorum hep.
Daha cok yeni evlisin. Etrafta homurtular olabilir. Kulagini tikayacaksin. Sen esine, esin sana destek verecek.. sabr edeceksin. Allah sabrinin mukafatini verecek. Insallah. .:)
Evet . Çok fazla homurtular varAma Allah'tan eşim öyle değil buna şükür :)
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben neredeyse 3 yıldır uğraşıyorum istiyorum ama yok olmuyor çok üzülüyorum çok yıpranıyorum ama olmuyor işte bende pcos var rahim tesrliği var eşimn değrleride idare eder çok ii sayılmaz ve çevremde herkesin 2 3 tane çocuğu var olmayada devam ediyor çok zor seni anlıyorum allhım yardımcın olsun
Bahsettiğin yerleşme kanamasına benziyor pembe ve kahvrengi akıntı.. Eee test yapabildin mi?
Sonradan okudum regl olmuşsun. olsun 1.5 yıl ne ki. Biz daha denemedik bile. 3 yıl olsun sonra başlarız diyoruz denemelere. Bir kere sorun yoksa endişelenme kafanı çok takma o kısma. Sorun olursa da deniyoruz olmadı deme. Korunuyorum dersin. Çünkü başlarlar tavsiyeleri şunu yap bunu yap. Strese sokmasına izin verme seni etrafın çnkü bir problemin yok zaten millete anlatmanı gerektircek. Kulaklarını tıka.
Soğan kürüne devam et. Bir de civan perçemiyle bir şey yapıyorlar onu da dene..
Bende inanıyorum canım mutlaka olacak da işte strese girmesek iyi :) Allah dualarımızı kabul eder inşAllah çok amin
Evet cnm maalesef regl oldum çok umutlanmıştım halbuki . Soran çok fazla oluyo tabi ama olmuyo der miyim hiçHenüz düşünmüyoruz diyorum ama yine susmuyolar bu sefer de daha ne düşünecen diyolar
![]()
Civan perçemini hiç duymadım adet düzensizliğine iyi geliyo mu
Evet cnm maalesef regl oldum çok umutlanmıştım halbuki . Soran çok fazla oluyo tabi ama olmuyo der miyim hiçHenüz düşünmüyoruz diyorum ama yine susmuyolar bu sefer de daha ne düşünecen diyolar
![]()
Civan perçemini hiç duymadım adet düzensizliğine iyi geliyo mu