anne olmak istiyorum :(

ftsch

Kendiliğinden gelen 2. Çocuk 🥰
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015
1.500
1.628
36
Merhaba. 15 aydır bebek istiyoruz. Hormon tahlili sprem testi yumurta takibi özel günlere dikkat ovulasyon testi hsg hepsini yaptrdik. Sonuçlarım iyi şükürler olsun ama bebeğimiz olmuyor. Geleneksel yöntemleri denedik. Yataktan kalkmamak yastık kullanmak vs. 2 yıldır evliyiz korunma evresinde de ilaç kullanmadım. Bazen akışına bırakmalıym zamanı var diyorum. Bazen evde dahi duramıyorum. Psikolojim de cok iyi değil. Acaba bundan sonra ne yapmam gerekiyor nasıl bi sürec bekliyor beni

allah yardımcın olsun cnm benım bır arkadas var oda senınle aynı sorunu yasıyo hıc sorunları olmadıgı halde olmuyo asılama yaptırcaklar ınsallah tutar sızde asılama deneyebılırsınız

çok şükür bir sıkıntı yokmuş ortada. demek ki bebeğinizin gelmesi için tek şart zaman. o ne zaman isterse o zaman gelecektir. bir de bu durumu stres yaptıkça olmaz derler ya. mümkün olduğu kadar kendinizi rahatlatmaya çalışın. inşalah en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

allah yardımcın olsun cnm benım bır arkadas var oda senınle aynı sorunu yasıyo hıc sorunları olmadıgı halde olmuyo asılama yaptırcaklar ınsallah tutar sızde asılama deneyebılırsınız
Düşünüyorum ama acele mi olur diye emin de olamıyorum. Doktor beyin sayfasymış umarım o da cevap yazar ona göre hareket ederim ben de

çok şükür bir sıkıntı yokmuş ortada. demek ki bebeğinizin gelmesi için tek şart zaman. o ne zaman isterse o zaman gelecektir. bir de bu durumu stres yaptıkça olmaz derler ya. mümkün olduğu kadar kendinizi rahatlatmaya çalışın. inşalah en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
Amin inşallah nasib olur bize de

Bu kadar stres kadınlık hormonlarını çok etkiliyor... Sırf bu yüzden bebği olmayan bir sürü insan tanıyorum çevremde.. Rahat oldukları an, stresten uzaklaştıkları an gebe kaldılar... Sorun yoksa şükredin hayırlı zamanda versin diye Allah'a dua edin... Rabbim nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu size de..

Merhaba. 15 aydır bebek istiyoruz. Hormon tahlili sprem testi yumurta takibi özel günlere dikkat ovulasyon testi hsg hepsini yaptrdik. Sonuçlarım iyi şükürler olsun ama bebeğimiz olmuyor. Geleneksel yöntemleri denedik. Yataktan kalkmamak yastık kullanmak vs. 2 yıldır evliyiz korunma evresinde de ilaç kullanmadım. Bazen akışına bırakmalıym zamanı var diyorum. Bazen evde dahi duramıyorum. Psikolojim de cok iyi değil. Acaba bundan sonra ne yapmam gerekiyor nasıl bi sürec bekliyor beni
Merhabalar :
Gebelik için bayan yaşı ,yumurtalık rezervı ve her ay düzenli adet görmesi oldukca onemli. Tüplerin sağlıklı ve açık olması gereklı . Erkeğin sperm sayı ,hareket ve morfolojısının normal olması gebelık olusumu ıcın gereken faktorler arasında yer alır. Tüm bunların normal olması halınde bile %20 hastada gebelık olusmayabılır. Buna açıklanamayan kısırlık dıyoruz. Bu tür infertilite(kısırlık) durumunda tetkıkler ve muayene ıle görünür bır problem tesbıt edemeyebılırz. Tedavı metodu olarak yumurtlatma ve /veya aşılama metodu , gebelık olusmaması halınde ıse tup bebek onerılmekte.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

X