Z zeplin88 Guru Kayıtlı Üye 30 Nisan 2014 1.085 853 323 10 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Birkizz #21 BEYAZ KURT .!.: evet ikiz bekliyorum inşallah Genişletmek için tıkla... Bende asilama yapip ikiz olsa keske diyorum...kac yumurtan vardi doktor cogul gebelik olablr dedi mi?
BEYAZ KURT .!.: evet ikiz bekliyorum inşallah Genişletmek için tıkla... Bende asilama yapip ikiz olsa keske diyorum...kac yumurtan vardi doktor cogul gebelik olablr dedi mi?
BEYAZ KURT Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2015 3.317 3.843 53 11 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Birkizz #22 zeplin88 .!.: Bende asilama yapip ikiz olsa keske diyorum...kac yumurtan vardi doktor cogul gebelik olablr dedi mi? Genişletmek için tıkla... 3 yumurtam oluştu. doktor çoğul gebeliği kabul ettiğime dair kağıt imzalattı
zeplin88 .!.: Bende asilama yapip ikiz olsa keske diyorum...kac yumurtan vardi doktor cogul gebelik olablr dedi mi? Genişletmek için tıkla... 3 yumurtam oluştu. doktor çoğul gebeliği kabul ettiğime dair kağıt imzalattı
Z zeplin88 Guru Kayıtlı Üye 30 Nisan 2014 1.085 853 323 11 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Birkizz #23 BEYAZ KURT .!.: 3 yumurtam oluştu. doktor çoğul gebeliği kabul ettiğime dair kağıt imzalattı Genişletmek için tıkla... Yaş kaç? Bir de sıkıntı neydi neden aşılama yaptırdınız?
BEYAZ KURT .!.: 3 yumurtam oluştu. doktor çoğul gebeliği kabul ettiğime dair kağıt imzalattı Genişletmek için tıkla... Yaş kaç? Bir de sıkıntı neydi neden aşılama yaptırdınız?