- 18 Ocak 2017
- 8
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi semra aydemir
-
Geçmiş olsun.arkadaşlar meraba bn dün hastaneye gittim yumurtalıklarımın nasıl çalıp çalışmadıgını görmek için doktorum baktı ve sag yumurtalıgım 13 m olmus sol taraftakinede dogal dedi sizce bu nedemk iyi birşeymi daha önce böylr birşey yaşayanlar varsa bilgilrini alabilirmiyim acaba
Yumurtalık değil ölçtüğü folicül 13 mm olmuş 18-20 mm olunca çatlar, aynı anda iki yumurtalık çalışmaz, bir ay sağ diğer ay sol çalışır. Ben yıllarca takip yaptırdım benim sağ yumurtalık çalışmıyordu,sol taraf her ay çalışıyorduarkadaşlar meraba bn dün hastaneye gittim yumurtalıklarımın nasıl çalıp çalışmadıgını görmek için doktorum baktı ve sag yumurtalıgım 13 m olmus sol taraftakinede dogal dedi sizce bu nedemk iyi birşeymi daha önce böylr birşey yaşayanlar varsa bilgilrini alabilirmiyim acaba
Yumurtalık değil ölçtüğü folicül 13 mm olmuş 18-20 mm olunca çatlar, aynı anda iki yumurtalık çalışmaz, bir ay sağ diğer ay sol çalışır. Ben yıllarca takip yaptırdım benim sağ yumurtalık çalışmıyordu,sol taraf her ay çalışıyordu
Bir yumurtalığın da folikül Yok bu ay dinleniyor gayet normal diğer yumurtalığında 13 mm folikül var yani hamilelik şansı var tabiki muhtemelen 6-7 gün içinde çatlar yumurtlama normal gözüküyor daha ne olsun adet tarihini hesapla 30 günde bir oluyorsa 14. Günde denemelere başlayınteşşkr edrm sordm iyi birşey dedi ama dah önce böyl ebirşey yaşayn varmı hamile kalan böyle bi durumda
Bedavamı bakıyo da soru sormaktan çekiniyosunnapalım doktorlar çook soru sormaya gelmiyolar
Bedavamı bakıyo da soru sormaktan çekiniyosun
Ne olduğunu anlamayacaktın niye gittin doktora
Lütfen sorun anlayın emin olmadan çıkmayın odadan
Ama genel anlamda kötü bişey olsa söylerdi doktor
İnşallah bebeğiniz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?