anne olmak istiyorum

semra aydemir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
8
1
1
30
arkadaşlar meraba bn dün hastaneye gittim yumurtalıklarımın nasıl çalıp çalışmadıgını görmek için doktorum baktı ve sag yumurtalıgım 13 m olmus sol taraftakinede dogal dedi sizce bu nedemk iyi birşeymi daha önce böylr birşey yaşayanlar varsa bilgilrini alabilirmiyim acaba

Geçmiş olsun.
Neden doktora sormadınız ki iyi midir kötü müdür bu durum diye?
Buradaki arkadaşlar nasıl teşhis koyacak ki?

Yumurtalık değil ölçtüğü folicül 13 mm olmuş 18-20 mm olunca çatlar, aynı anda iki yumurtalık çalışmaz, bir ay sağ diğer ay sol çalışır. Ben yıllarca takip yaptırdım benim sağ yumurtalık çalışmıyordu,sol taraf her ay çalışıyordu

ya böyle şeyleri niye doktora sormuyosunuz ki.

doktor : sağ yumurtalıgın 13 m olmuş. sol taraftakin dogal.

kadın : hmm. peki teşekkürler.

yani olay böyle mi gelişiyor muayene odasında. sonra kalkıp buraya soruyosunuz. biz doktor değiliz ki

düzeltme: e sormuşsun iyi bişey dmeiş. biz ne diyelim. ay valla bu kadınlar bi alem.

teşşkr edrm sordm iyi birşey dedi ama dah önce böyl ebirşey yaşayn varmı hamile kalan böyle bi durumda
Bir yumurtalığın da folikül Yok bu ay dinleniyor gayet normal diğer yumurtalığında 13 mm folikül var yani hamilelik şansı var tabiki muhtemelen 6-7 gün içinde çatlar yumurtlama normal gözüküyor daha ne olsun adet tarihini hesapla 30 günde bir oluyorsa 14. Günde denemelere başlayın

3 ocakta adet oldum 18 gün yumurtalıklarıma bakıldı inşallah çatlar yarın tekrar gidicem umarım olumlu sonuçlar alırım :)

napalım doktorlar çook soru sormaya gelmiyolar
Bedavamı bakıyo da soru sormaktan çekiniyosun
Ne olduğunu anlamayacaktın niye gittin doktora
Lütfen sorun anlayın emin olmadan çıkmayın odadan
Ama genel anlamda kötü bişey olsa söylerdi doktor
İnşallah bebeğiniz olur

Yumurta takibi yaptırıyorsunuz

Şimdi 13 mm büyüyecek biraz daha çatlayacak kendi çatlamazsa doktor ilaçla çatlatacak size de ilişkiye girin diyecek

Sonra da bekleyeceksiniz

Çocuğu olan ya da olmayan tüm kadınkar bu süreci her ay yaşıyor sadece gidip ölçtürmüyor

İki gün sonra tekrar bakınca ne yapacağını söyler doktorun

Yalnız bir dost tavsiyesi takmayın umursamayın

Sizin ayyy olur mu acaba stresiniz çoğu şeye engel

Tüp bebek ile anne oldum o Zaman bile kaç mm kaç gün vs hiç sorgulamadım ne yapılacaksa yapayım dedim

Stres olumsuz etkiler sizi

çookk teşşkr edrm ama gercekten içimdeki korku hiç olmiyacak gibi elimden geleni yapıyorum rabbim herkese naip atsn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…