Kızlar artık 34.haftamdayım.Ve zaman geçtikçe psikolojim mi bozulmaya başladı,pipirikleştim mi ne oldu bilmiyorum.eyvahedigeldismile
Üstüne bide 20lik dişlerim çıkarke çürümüşler,ağrısını varın siz hesaplayın.:çok üzgünüm:
Gidip çektiremiyorum yarıp almaları lazımmış bebeğime bişey olur diye ağlamaktan patladım:çok üzgünüm:
Geceleri uyuyamıyorum sol yana yatmam lazım ama ne tarafa yatarsam yatıyım bebeğimi eziyomuşum gibime geliyor,bugün 2 saatlik uykuylayım...!!!
Birde doğum korkusu sardı,belkide fazla panik yapıyorum,ama aklım hep bebeğimde,dua ediyorum hep onun için...
Hepsi üst üste geldi,yazıp rahatlamak istedim.
ANNE olmak gerçekten çok zormuş.:ecrin_bebek:
ALLAH hepimizi ve bebeklerimizi tez zamanda sağlıkla kurtarmayı nasip etsin
Üstüne bide 20lik dişlerim çıkarke çürümüşler,ağrısını varın siz hesaplayın.:çok üzgünüm:
Gidip çektiremiyorum yarıp almaları lazımmış bebeğime bişey olur diye ağlamaktan patladım:çok üzgünüm:
Geceleri uyuyamıyorum sol yana yatmam lazım ama ne tarafa yatarsam yatıyım bebeğimi eziyomuşum gibime geliyor,bugün 2 saatlik uykuylayım...!!!
Birde doğum korkusu sardı,belkide fazla panik yapıyorum,ama aklım hep bebeğimde,dua ediyorum hep onun için...
Hepsi üst üste geldi,yazıp rahatlamak istedim.

ANNE olmak gerçekten çok zormuş.:ecrin_bebek:
ALLAH hepimizi ve bebeklerimizi tez zamanda sağlıkla kurtarmayı nasip etsin