Anne olmak

Anne olmak!! Aslinda anlatilmaz güzelim yasanir, allah hayirlisiyla nasip etsin tüm isteyenlere..:Saruboceq:

Öyle birseyki sanki bütün ömrün boyu onu bekledin....Şeniz

sezaryenle doğum yapmıştım yeni yeni ayılmaya başladığımda getirdiler bebişimi çok sabırsızlandığımı hatırlıyorum onu görmek için.babası anlatıyordu o ameliyathanede görmüştü çünkü.adamın sinirleri bozulmuş sürekli gülüyordu beyhan kapkara bişey diyordu.çok bozulmuştum.beş dk sonra dünya güzelim hemşire ablalrın kucağında kapıda göründü.ilk görüşte aşk dedikleri bu olsa gerek.saçları simsiyah ve uzundu hatta şekil vermişlerdi.biraz güldüm ardındanda hüngür hüngür ağladım mutluluktan tabi.biraz endişeli oluyorsunuz artık bir annesiniz.sorumluluk duygunuz tavan yapıyor.ama öyle bir sevgi ki göğsünüzden biran bırakamıyorsunuz.ve tüm güçlükleri öpüşe koklaşa atlatıyorsunuz.annelik her kadının tatması gereken zamanla olgunlaşan çok güzel bir duygu.

evet bende katılıyorum anlatılmaz yaşanır
kocacımla benden bir parçaydı o:ecrin_bebek:
ilk gördüğümde sanki bana gülerek bakıyo gibi gelmiştiyerimseniben

hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğum yapsam yavruma kavuşsam bende yazacağım..ama şimdiden içine düşüyor insanın..herşeyden önce onu düşünüyorsun...hergün hergün defalarca onun için dua ediyorum...sağlıklı doğsun,sağlıkla büyüsün,öncelikle karakteri düzgün olsun,ahlaklı olsun,saygılı olsun değer yargılarıma göre yetiştirebileyim...daha neler neler saymakla bitmez..ona aldığım kıyafetleri kucağıma alıyorum bebişim varmış gibi şimdiden çok heyecanlanıyorum..rabbim sorunsuz kavuştursun bizi

anne olmak bence tarif edilemez...
yavrularımı doğurduğumda, hayatımda yaptığım en doğru şeyin bu olduğunu anladım...

evliyim ama henüz çocuğum yok. anne değilim ama en yakın arkadasımın 8 aylık bebeği var. ona her baktıgımda içimden bişeyler akıyor sanki, ona dokunmak, öpmek, koklamak çok mükemel bi duygu. Arkadaşımın bebeğine karşı bu duyguları hissediyorsam eger emınım kı ANNELİK ÇOK YÜCE BİR DUYGUDUR. :1hug:

çok klişe olacak ama ben de çogu arkadaş gibi 'anlatılmaz,yaşanır 'diyorum
ben doğum yaptıktan ve onu kucağıma alıp kokladıktan sonra
hayata geliş sebebimim kızımı doğurmak olduğunu anladım...ve Allah'ım beni iyi ki kadın yaratmışsın dedim,çok müthiş bir duygu
mucize...
bence bir kadın çocuk doğurduktan sonra Tam Bir Kadın olur...

bu arada bazı kadınlar isteseler de Allah onlara bebek nasip etmiyor.
ama bunun da Allahın bir takdiri olduguna inanıyorum...
belki de Allah o insanları böyle sınıyor dünyada,
ama yine de Allah'ım aratmasın,herkese nasip etsin anneliği...

annelik hayatta bir kadının yaşayabileceği en muhteşem şey bence ben kuzum dünyaya geldikten sonra daha duygusal olmaya başladım annemi daha iyi anlaya başaldım annelik mükemmel birşey onun kokusunu en güzel çiçekte bile hissedemiyorsun ona duyduğun sevgiyi kimseye duyamıyorsun onu okadar çok seviyorsun ki alıp onu kalbinin içinde tutmak istiyorsun onu bir dakika yalnız bıraktığında içinde huzursuzluk oluyor sebebini bilmediğin en canın sıkın anında canının ençok yandığın anda onun sana anne diye seslenmesi senin tüm acını ve sıkıntını alıyor annelik anlatılmaya kalkılsa sayfalar yetmez yani annelik harika birşey yani iyiki rabbim bu güzel duyguyu kadınlara nasip etsin rabbim her kadına anneliği nasip etsin inşallah
offff yine benim çenem düştü ya napayım annelik söz konusu olunca ben böyle oluyorumŞeniz-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
Ben iki oglumada aglamistim esimle beraber. Kucagima verdiklerinde öyle sicak geldiler ki, eee nasil olsa 37° yerden çikiyorlar kaydirigubbakcemile3 Bir sorumluluk hissetim, anlatamam. (ilk çocuguma elbette) Eyvah basladi artik uykusuz geceler..:jeyyar: diye dert yandim Çok üzgünüm çoook Saka canim....Mükkemel bir duygu her ne kadar çocugun olursa olsun..

ben aynı şeyi kensim için değil ama
ablamlarda yaşıyorum ,onunla heray umutlanıyorum gerçi daha deniyorlar olmuyor diye birşeyyok ama.. beklemek çok zor dediğiniz gibi oda bir imtihan ...

annelik dünyanın en güzel duygusu.oğluşumu elime ilk aldığımda bu benim mi şimdi dedim.anne olduğuma bile inanamadım.oğluşum benim sebebi hayatım.annelik dünyada karşılıksız tek sevgi .anneler hiç karşılık beklemeden sever.uykusuz geceler bile onun bir gülüşüyle unutulur.canını verse az gelir anneye.oğlum doğduğunda ilk 1 senesinde oğluma 5 aylık falan demezdim günlerini söylerdim.benim için onunla yaşadığım günler saatler o kadar önemliydiki.allah her kadına anneliği yaşatsın.dünyada anne olmak kadar güzel bir duygu olmaz olamaz.anneliği kelimelerle anlatmak çok zor.kelimelerle anlatamamki kelimeler az gelir.oğlumuda dünyadaki hiçbir şeye değişmem.bu yazdıklarım yaşadığım mutluluğu heyecanı anlatmaz ama bu kadar yeter sanırım.en güzel anne olunca anlarsın anneliğin kutsallığını.

annelık dunyanın en kutsal gorevı.Benım ıkızlrımın dogumu sezeryanla oldu ve benım tek hayalım onları o zorlu amalıyattan sonra gormektı,hep hayal ederdım kendıme gelıcem kafamda kızmıZı kurdalem ve hemsıre bebıslerımı kucagımı verıcek ve o an dunyanın en mutlu kadını olcaktım.ama benımkı oyle olmadı,kendıme geldıgımde bebıslerım yanımda yoktu cunku erken dogumdan ve solunum yetmezlıgınden kuveze konmuslardı ve onların yanına gıtmek yasaktı.bende hemen ayaga kalkamamıstım,ıkı gun sonra gordum yavrularımı,anca uzaktan oyle seyrederdım tam 10 gun.ve sonra kucagıma almıstım ve hungur hungur aglamıstım.bıraz gec tanısmıstık ama cok sukur ıyılerdı,tek tesellım oydu.sımdı 3 yasındalar ve benım herseylerım.ALLAHIM BUTUN BAYANLARA DAHA DOGRUSU ISTEYENLERE BU GUZEL DUYGUYU TATTIRSIN INSALLAH..

:asigim:
Seni anlıyorum canım benimde 3 çocuğum var oğlumda da ikiz kızlarımda da aynı problemi yaşadım solunum yetmezliği !! dediğin gibi öyle camın ardından günlerce baktık çocuklara
ama çok şükür şimdi iyiler bir problem yok gerisini boş ver. Sağlıklı olsunlarda dimi. Allah herkeze isteyene evlat sevgisi nasip etsin.:ecrin_bebek

ilk oğlumu kucağıma aldığimda tüm acılarımı unuttum ve ağlamaya başladım ikinci oğlum doğduğunda sanki ilkini kucağima alıyordum birbirlerine okadar çok benziyorlardı ki .Ancak şimdi biri yedi yaşında diğeri iki buçuk çok farklı iki çocuklar.tüm hayatım onlar üzerine kurulmuş gibi.Sevgileri çok farklı ne eş sevgisine benziyor ,ne anne ,ne baba hepsinden üstün bir sevgi bu

Anne olmak şuan burda yazan annelerin tüm duygularına ortak olup benım gıbı ağlamaktır...hayattaki tek yaşama sebebim..........allah tüm isteyenlere hayırlıysa nasip etsin.....

Karşılıksız sevmek,hiç düşünmeden canını verebilmek ve sonsuz bir aşk..ameliyathanede oğlumun sesini duyduğum an,onu ilk gördüğüm öpüp kokladığım an..işte bu kare,benim öldüğümde yanımda götürmek istediğim tek kare...
anlatılmaz bir duygu,tarifsiz..aşkların en büyüğü...kelimeler bile az kalıyor..
İyiki doğurmuşum,Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..

bende anneyim üç tane yavrumuz var....gerçekten anlatılmaz yaşanır bi duygu ...üçünü de zevkle büyüttüm keyif alarak...en küçüğü allahımın bize sürpriziydi şimdi ikibuçuk yaşında...annecim deyip gözlerime bakmaları herşeye bedel....isteyen herkese nasip olur inşaallah..

gerçekten çok şanslısın.çünkü ben doğumu sezaryanla yaptığım için en son ben gördüm.ilk gören olmayı okadar çok isterdimki.üstelikte geç ayıldığım için bir gün sonra gördüm.ama çoooook haklısın a.s hayatta hiç bir şekilde ifade edilemeyecek bir duygu ve allah herkese nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…