Anne olmaktan korkuyorum

Eseso34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2016
39
17
88
29
Merhaba kızlar ıkı senelik cok guzel bı evliliğim var evim kıra bende calısıyorum eşimle baslarda cocuk istemiyorduk ama artık eşimde istiyor bende ama oyle bı değişik oluyorumkı bı gun çok istiyorum bigun istemiyorum ben mudur yardımcısıyım onaylanmadım hep maddıyatı dusunuyorum acaba yanlısmı yapıyorum bu ay, ılk defa deneme yaptık ama ben cok kararsızım bana bana bı akıl fikir verın nolur

Aynı durumdayız canim bu ay 3.ay olacak denemelere başlayalı üç yıllık evliyim eşimin aşırı isteği üzerine karar verdik âma öyle içim kıpır kıpır değil heyecan yok hiç eşim karnın da hisset o zaman görürüm diyor borçlar var onları kafaya takıyorum özel sektordeyim onu dert ediyorum Ama hemen olcak diye birşey yok ilk ay iyi çalıştık ama iki aydır hiç umrumda değil yumurtlama günümü bile bile ilişkiye girmiyorum neden böyle bilmiyorum.
Mağazalarda bebek kıyafetleri görünce. İçim gidiyor Evim arabam var şükür ama bosclari var onları takıyorum dört dörtlük bir evliliğim var ama neden böyleyim belki Allah hiç vermiycek araticak insanlar yıllarca tedavi görüyor .Sizinde güzel bir evliliginiz varmis ben sizin gibi düşününce şunu yapıyorum eşimi çok sevdiğim icin Allah korusun ona birşey olsa en büyük acim ondan çocuk sahibi olmamam olur onun çok istediği halde ona evlat vermedigim için vicdan azabından ölürüm herhalde amma uzun yazdım bee biz niye boyleyiz millet evlendiği gece hamile kalıyor:)

Ah ah ne karmaşık bı durum ama nr guzel evin araban varmış cok sevindim gercekten daha hıc bekleme bıle hem okadar maddi durumu kotu olanlar bıle, çatır çatır yapıyo demekki Rabbim rızkını veriyo inşallah hayırlısıyla olur ya hem çabucak buyur gencecik anne oluruz zaman geçtikçe insanın beynıde vucududa yoruluyo

Back
X