Anne olmanın yaşı ?

Kendini hazır hissediyorsan neden olmasın .
birde hemen ilk deneyişte hamile kalacağının garantisi yok

Ben ilk 30 yaşında anne oldum ve keşke 24-25 yaşlarında olsaydım derim hep,zaten en kaliteli yumurta ve sperm yirmili yaşlarda oluyor.beynen fikren hazırsan yap gitsin

Merhabalar,
24 yaşındayım. Eşim 26 yaşında 1 senelik evliyim. Eşim zamanında testis kanseri tedavisi gördü, ameliyat oldu sperm donduruldu böyle bir süreç atlattık.
Şuan ev kredisi ödüyoruz ama maddi gelirimiz kötü değil. Ben memurum eşim özel sektörde çalışıyor.
Milletin daha gençsiniz, daha çok küçüksünüz laflarından etkilenip hayallerimizi ertliyoruz sürekli.
Belki bu çocuk süreci bizi için sıkıntılı olacak bilmiyoruz, belki uzun yıllar tedavi göreceğiz.
Anne olmanın yaşı nedir ? Ne zamanı uygun bulur insanlar ?
Ben hazırım. Okuyorum, eğitiyorum kendimi sürekli..
O sorumluluğun bilincindeyim. Yarın neden bu kadar bekledim diye kendime sormak istemiyorum.

ben önce çocuk sonra ev diyenlerdenim

bence yaştan ziyade evlilik önemli.
eğer evliliğim oturdu, ben bu adamla ömür geçiririm çok da maddi sorunum yok diyosan doğurulabilir.
ama büyük sorunlar, kafa kurcalayan durumlar varsa beklenmeli.

Hazır hissediyorsanız milleti takmayın. Doğal yolla olur mu acaba. O süreçte radyo terapi kemoterapi de almış olmalı. Kaliteyi etkiliyor. Hastalık geçirmemiş olsa bile bu devirde garanti değil.

İlk evlendiğimde pat diye hamile kalacağım sanıyordum. Ama değilmiş. 7. Yılımızda kucağıma alacağım inşallah. Tüp bebek tedavisi ile oldu.

Merhabalar,
24 yaşındayım. Eşim 26 yaşında 1 senelik evliyim. Eşim zamanında testis kanseri tedavisi gördü, ameliyat oldu sperm donduruldu böyle bir süreç atlattık.
Şuan ev kredisi ödüyoruz ama maddi gelirimiz kötü değil. Ben memurum eşim özel sektörde çalışıyor.
Milletin daha gençsiniz, daha çok küçüksünüz laflarından etkilenip hayallerimizi ertliyoruz sürekli.
Belki bu çocuk süreci bizi için sıkıntılı olacak bilmiyoruz, belki uzun yıllar tedavi göreceğiz.
Anne olmanın yaşı nedir ? Ne zamanı uygun bulur insanlar ?
Ben hazırım. Okuyorum, eğitiyorum kendimi sürekli..
O sorumluluğun bilincindeyim. Yarın neden bu kadar bekledim diye kendime sormak istemiyorum.

Sizin kendi akliniz yok mu milletin demesine neden bu kadar kulak asiyorsunuz ? Sizin hayatiniz sizin evliliginiz, kendinizi maddi manevi hazir hissediyorsaniz yapin bebegi doguracak olan sizsiniz buyutecek olan sizsiniz, bizim milletimiz uzerine vazife olmayan her konuda fikir belirtmeyi cok iyi bilir.
Siz nasil hissediyorsaniz oyle yapin derim kimseye kulak asmayin is guc varmis zaten evlisinizde yasinizda o kadar kucuk degil bence gayette bebek gelebilir yani.

Hazır hissediyorsanız milleti takmayın. Doğal yolla olur mu acaba. O süreçte radyo terapi kemoterapi de almış olmalı. Kaliteyi etkiliyor. Hastalık geçirmemiş olsa bile bu devirde garanti değil.

İlk evlendiğimde pat diye hamile kalacağım sanıyordum. Ama değilmiş. 7. Yılımızda kucağıma alacağım inşallah. Tüp bebek tedavisi ile oldu.
Evet kemoterapi gördü. Rutin kontrollere gidiyoruz ama spermle ilgili hiçbir test yapılmadı bu zamana kadar

Back
X