Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
anne olmayı hem çok isteyip hem de korkan kararsızlar
bizim yaşlar geç değil 23-24 ama doğurabilirsem 5 çocuk gibi bir düşüncem var ilkini görünce gözüm korkar mı bilemiyorum ama sanki ilk çocuğu doğurunca sonrakileri kolayca yapıverecekmişim gibi geliyor
bizim yaşlar geç değil 23-24 ama doğurabilirsem 5 çocuk gibi bir düşüncem var ilkini görünce gözüm korkar mı bilemiyorum ama sanki ilk çocuğu doğurunca sonrakileri kolayca yapıverecekmişim gibi geliyor
:) çok güzel, ben hemen alışamadın ilk bebeğim düşük olduğu için ancak 12 haftadan sonra inanabildim tekmelerini hissetmek tarifi imkansız. Kararsızlık hamile kalınca bitiyor sanırım