Anne olmayı istemek !

Reverans_Tek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
28
19
3
31
Merhaba arkadaşlar ben 22 yasinda almanyadan katiliyorum yaklasik 1 yildirli kadinlar kulubu takipcisiyim... benim bi sıkıntım var malesf kafam karısık biraz.. bir defa düsük yaptım 5 haftalık ve cocuk istiyorum ama olmuyor bir türlü.. burda 3 doktora gittim hepsi de hic biseyim olmadigimi saglikli oldugumu söylediler... fakat bu yıl 5 ci ayda izine turkiyeye gittigimde doktora gorunmek istedim 2 özel hastaneye gittim birisi yumurtalıklarımın tembel oldugunu söyledi ve bana 6 ay uygulamam gereken 4 kutu hap yazdı..bu arada benim adetim düzenli 28 veya 29 gun kesin adet olurum ve yumurtladigim gunleri hissedebiliyorum agrim ve akintim olur bu benim kafami karistirdi ve baska bi kadin doktoruna daha gittim oda hic biseyim olmadiigini saglikli oldugumu soyledi hic bi sonuc alamadan almanyaya geldim bi kac gun öncede baska bi doktora daha gittim oda bana kizdi bu haplari neden kullandigimi sordu ve sen benim kizim olsaydin bu hapi kullandirtmazdim dedi daha yasin cok genc ve sagliklisin dedi vitamin hapi verip gonderdi 3 ay icerisinde hamile kalmazsan gel hormonlarina bakcaz dedi... boyle bi durum yasayan var mi aranizda.. kafama takiliyo hep esimdede sorun yok galiba bir defa gorundu oda. hayirlisi olsun diyelim insAllah benimle birlikte isteyen herkese rabbim hayirli evlad nasip etsin..

Not: sadece paylasmak istedim :) şimdiden okuyan herkese teşekkürler...

Herkes birşeyin yok diyor. Biz ne diyelim? Bol seks yap.

Not: yarışmaya istanbul'dan katılıyorum.

Evet yaşin cok genc. Bencede agir ilaclarsa kullanma. Dr dogru soylemis. Hem biraz bekle, sabirli ol, ikinizdede sorun yoksa Allah nasip eder sanada evlat sahibi olmayi. Yumurtaliklarin tembel olma durumunu ilk defa senden duydum bu arada ,cok ilginc gercekten. Bende bebiş istiyorum ama iste sonuc tek cizgi, acaba benim yumurtalar kış uykusuna mi yatti :/
Bu arada basin sagolsun canim, ne olursa olsun bir evladin olmus dogmasada can vermis sana. Umarim bizlerede nasip olur anne olmak.
Ya dusunsene suam kucaginda cup cup meme emdigini, sonra bi koku,ardindan bassa ciyaklamayi......
Allah biliyor , Amiiiiinnnnn.....

bi arkadaşımda 6 sene boyunca tedavi gördü hiç bi sorun yok dendi eşinde de onda da neler çekti ne paralar nerde hastanelere ve 6 yılın sonunda eşinde üç aylık bi ilaç tedavisiyle düzelebilecek bi sorundan ötürü olmadığı ortaya çıktı bunu söyleyen doktor beyler çok iyi bakılmalı bu konuda kulak ardı edilip hep kadında sorun aranmamalı demiş inş en kısa zamanda bebişin olur seninde canım dua et bolca allaha en önce o nasip edecek :)

Ayy insAllah rabbim isteyen herkese nasip etsin ictenlikle söylüyorum bunu )) evet bende ilk defa kendimden duydum tesekkur ederim bu arada evet 5 haftalikdi ama insan yinede üzülüyo.. o tek çizgiyi gördükce insan daha çok bunalıma giriyo ama yinede duramiyosun aliyosun bi test cubugu daha bi ümit işte ama olsun ümidimizi kaybetmeyelim insAllah ümitsiz olmayalım bizde bir gün kucaklarımızda yavrulamızla mutlu olcaz düsünmesi bile cok güzel

işte ya herşey bahane aslında 6 yıl beklemiş beklemiş sadece 3 aylık bi surec icin ne tuhaf dogrusu... bakalım hersey duayla insAllah nasip olur birbirimizden dua etmeyi esirgemeyelim... çok teşekkür ederim...

Hayır.. 5 haftalık oldugu icin çok küçüktü tutunamamış dedi doktorum adet yoluyla gitti bebişim.
En sonda yazmissiniz doktor hormonlara bakariz demis anlamadigim hormonlara bakmadan birseyin yok deyip yolluyorlar mibebek dusmesine neden olan hormonel bozukluklarda oluyor neden bunu arastirmamislar ilginc

En sonda yazmissiniz doktor hormonlara bakariz demis anlamadigim hormonlara bakmadan birseyin yok deyip yolluyorlar mibebek dusmesine neden olan hormonel bozukluklarda oluyor neden bunu arastirmamislar ilginc

bende anlamadım orasını canım ya ama benim hormonlara baktılar hem burda hem türkiyede ordada bişey ćıkmadı bu gittigim doktora daha ilk defa gittim arkadasimin tavsiyesi üzeri.. ilk kontorolum du yani .. bilmiyorum ya hep soru bi soru işareti

şu an almanyada olduğuna göre oradaki doktoru dinlemek en mantıklısı gibi. bi de yaşın daha çok küçük. zamana bırak. en canlı dönemlerini yumurta takibi ile, belli dönemlerde birlikte olmanın peşinde koşmak ile geçirme. az tadını çıkar. poff.

daha çok gençsin bence de ne ilaç kullanması hemen olabilir böyle şeyler eğer bir sorun yoksa elbet olacak bu kadar takma stres hamileliğe daha büyük bir engel..

Benim ablamin 5 sene tüp bebek asilama nelerneler oolmadı tam olmazsa olmasın dedi şimdi hamile bende polikistik over hastasiydim çok zordu hamile kalmam ama şükür hamileyim yani tamamen stres at kafandan Korunmasız ilişkinin tadını cikar ıllaki olucak bebek bu kadar kasma ya negerek var ki

daha çok gençsin akışına bırak biraz, çok fazla dinleme kendini, yumurtlama döneminde anlıyorum ağrım akıntım oluyor demişsin mesela, bu bile kendini ne kadar çok incelediğini gösteriyor, kaç yıllık evlisin ki daha, acele etme...

yaş olarak dha çok erken değil mi

evet bende burdaki doktotunu dinliycen artık.. yoksa daha cok kafam karısıyo

daha çok gençsin bence de ne ilaç kullanması hemen olabilir böyle şeyler eğer bir sorun yoksa elbet olacak bu kadar takma stres hamileliğe daha büyük bir engel..

haklısınız yaşım daha genç.. bi düsükden dolayi psikolojik yıprandım hatta öyle bi dönemim olduki artik her adet olmam da aglamaya basliyordum biliyorum cok sacma ama bunu yasayan bilir gercekten.. suan gülüyorun o halima niye agladimki o kadar diye cunki artik akisina biraktim insAllah olur.. benim kafami karistiran doktorlar bide sebep yokken neden olmaması... olmadigini gordugum icinde bu kadar kafama taktim belkide yasik kucuk oldugu icin böyle dusunuyorum oda olabilir ama herseyin hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…