- 27 Temmuz 2016
- 28
- 19
- 3
- 31
- Konu Sahibi Reverans_Tek
-
Herkes birşeyin yok diyor. Biz ne diyelim? Bol seks yap.Merhaba arkadaşlar ben 22 yasinda almanyadan katiliyorum yaklasik 1 yildirli kadinlar kulubu takipcisiyim... benim bi sıkıntım var malesf kafam karısık biraz.. bir defa düsük yaptım 5 haftalık ve cocuk istiyorum ama olmuyor bir türlü.. burda 3 doktora gittim hepsi de hic biseyim olmadigimi saglikli oldugumu söylediler... fakat bu yıl 5 ci ayda izine turkiyeye gittigimde doktora gorunmek istedim 2 özel hastaneye gittim birisi yumurtalıklarımın tembel oldugunu söyledi ve bana 6 ay uygulamam gereken 4 kutu hap yazdı..bu arada benim adetim düzenli 28 veya 29 gun kesin adet olurum ve yumurtladigim gunleri hissedebiliyorum agrim ve akintim olur bu benim kafami karistirdi ve baska bi kadin doktoruna daha gittim oda hic biseyim olmadiigini saglikli oldugumu soyledi hic bi sonuc alamadan almanyaya geldim bi kac gun öncede baska bi doktora daha gittim oda bana kizdi bu haplari neden kullandigimi sordu ve sen benim kizim olsaydin bu hapi kullandirtmazdim dedi daha yasin cok genc ve sagliklisin dedi vitamin hapi verip gonderdi 3 ay icerisinde hamile kalmazsan gel hormonlarina bakcaz dedi... boyle bi durum yasayan var mi aranizda.. kafama takiliyo hep esimdede sorun yok galiba bir defa gorundu oda. hayirlisi olsun diyelim insAllah benimle birlikte isteyen herkese rabbim hayirli evlad nasip etsin..
Not: sadece paylasmak istedim :) şimdiden okuyan herkese teşekkürler...
Evet yaşin cok genc. Bencede agir ilaclarsa kullanma. Dr dogru soylemis. Hem biraz bekle, sabirli ol, ikinizdede sorun yoksa Allah nasip eder sanada evlat sahibi olmayi. Yumurtaliklarin tembel olma durumunu ilk defa senden duydum bu arada ,cok ilginc gercekten. Bende bebiş istiyorum ama iste sonuc tek cizgi, acaba benim yumurtalar kış uykusuna mi yatti :/Merhaba arkadaşlar ben 22 yasinda almanyadan katiliyorum yaklasik 1 yildirli kadinlar kulubu takipcisiyim... benim bi sıkıntım var malesf kafam karısık biraz.. bir defa düsük yaptım 5 haftalık ve cocuk istiyorum ama olmuyor bir türlü.. burda 3 doktora gittim hepsi de hic biseyim olmadigimi saglikli oldugumu söylediler... fakat bu yıl 5 ci ayda izine turkiyeye gittigimde doktora gorunmek istedim 2 özel hastaneye gittim birisi yumurtalıklarımın tembel oldugunu söyledi ve bana 6 ay uygulamam gereken 4 kutu hap yazdı..bu arada benim adetim düzenli 28 veya 29 gun kesin adet olurum ve yumurtladigim gunleri hissedebiliyorum agrim ve akintim olur bu benim kafami karistirdi ve baska bi kadin doktoruna daha gittim oda hic biseyim olmadiigini saglikli oldugumu soyledi hic bi sonuc alamadan almanyaya geldim bi kac gun öncede baska bi doktora daha gittim oda bana kizdi bu haplari neden kullandigimi sordu ve sen benim kizim olsaydin bu hapi kullandirtmazdim dedi daha yasin cok genc ve sagliklisin dedi vitamin hapi verip gonderdi 3 ay icerisinde hamile kalmazsan gel hormonlarina bakcaz dedi... boyle bi durum yasayan var mi aranizda.. kafama takiliyo hep esimdede sorun yok galiba bir defa gorundu oda. hayirlisi olsun diyelim insAllah benimle birlikte isteyen herkese rabbim hayirli evlad nasip etsin..
bi arkadaşımda 6 sene boyunca tedavi gördü hiç bi sorun yok dendi eşinde de onda da neler çekti ne paralar nerde hastanelere ve 6 yılın sonunda eşinde üç aylık bi ilaç tedavisiyle düzelebilecek bi sorundan ötürü olmadığı ortaya çıktı bunu söyleyen doktor beyler çok iyi bakılmalı bu konuda kulak ardı edilip hep kadında sorun aranmamalı demiş inş en kısa zamanda bebişin olur seninde canım dua et bolca allaha en önce o nasip edecek :)Merhaba arkadaşlar ben 22 yasinda almanyadan katiliyorum yaklasik 1 yildirli kadinlar kulubu takipcisiyim... benim bi sıkıntım var malesf kafam karısık biraz.. bir defa düsük yaptım 5 haftalık ve cocuk istiyorum ama olmuyor bir türlü.. burda 3 doktora gittim hepsi de hic biseyim olmadigimi saglikli oldugumu söylediler... fakat bu yıl 5 ci ayda izine turkiyeye gittigimde doktora gorunmek istedim 2 özel hastaneye gittim birisi yumurtalıklarımın tembel oldugunu söyledi ve bana 6 ay uygulamam gereken 4 kutu hap yazdı..bu arada benim adetim düzenli 28 veya 29 gun kesin adet olurum ve yumurtladigim gunleri hissedebiliyorum agrim ve akintim olur bu benim kafami karistirdi ve baska bi kadin doktoruna daha gittim oda hic biseyim olmadiigini saglikli oldugumu soyledi hic bi sonuc alamadan almanyaya geldim bi kac gun öncede baska bi doktora daha gittim oda bana kizdi bu haplari neden kullandigimi sordu ve sen benim kizim olsaydin bu hapi kullandirtmazdim dedi daha yasin cok genc ve sagliklisin dedi vitamin hapi verip gonderdi 3 ay icerisinde hamile kalmazsan gel hormonlarina bakcaz dedi... boyle bi durum yasayan var mi aranizda.. kafama takiliyo hep esimdede sorun yok galiba bir defa gorundu oda. hayirlisi olsun diyelim insAllah benimle birlikte isteyen herkese rabbim hayirli evlad nasip etsin..
Evet yaşin cok genc. Bencede agir ilaclarsa kullanma. Dr dogru soylemis. Hem biraz bekle, sabirli ol, ikinizdede sorun yoksa Allah nasip eder sanada evlat sahibi olmayi. Yumurtaliklarin tembel olma durumunu ilk defa senden duydum bu arada ,cok ilginc gercekten. Bende bebiş istiyorum ama iste sonuc tek cizgi, acaba benim yumurtalar kış uykusuna mi yatti :/
Bu arada basin sagolsun canim, ne olursa olsun bir evladin olmus dogmasada can vermis sana. Umarim bizlerede nasip olur anne olmak.
Ya dusunsene suam kucaginda cup cup meme emdigini, sonra bi koku,ardindan bassa ciyaklamayi......
Allah biliyor , Amiiiiinnnnn.....
Herkes birşeyin yok diyor. Biz ne diyelim? Bol seks yap.
Not: yarışmaya istanbul'dan katılıyorum.
bi arkadaşımda 6 sene boyunca tedavi gördü hiç bi sorun yok dendi eşinde de onda da neler çekti ne paralar nerde hastanelere ve 6 yılın sonunda eşinde üç aylık bi ilaç tedavisiyle düzelebilecek bi sorundan ötürü olmadığı ortaya çıktı bunu söyleyen doktor beyler çok iyi bakılmalı bu konuda kulak ardı edilip hep kadında sorun aranmamalı demiş inş en kısa zamanda bebişin olur seninde canım dua et bolca allaha en önce o nasip edecek :)
Dusuk sebebi neydi ki bunlara bakilmadimi
En sonda yazmissiniz doktor hormonlara bakariz demis anlamadigim hormonlara bakmadan birseyin yok deyip yolluyorlar mibebek dusmesine neden olan hormonel bozukluklarda oluyor neden bunu arastirmamislar ilgincHayır.. 5 haftalık oldugu icin çok küçüktü tutunamamış dedi doktorum adet yoluyla gitti bebişim.
En sonda yazmissiniz doktor hormonlara bakariz demis anlamadigim hormonlara bakmadan birseyin yok deyip yolluyorlar mibebek dusmesine neden olan hormonel bozukluklarda oluyor neden bunu arastirmamislar ilginc
yaş olarak dha çok erken değil miMerhaba arkadaşlar ben 22 yasinda almanyadan katiliyorum yaklasik 1 yildirli kadinlar kulubu takipcisiyim... benim bi sıkıntım var malesf kafam karısık biraz.. bir defa düsük yaptım 5 haftalık ve cocuk istiyorum ama olmuyor bir türlü.. burda 3 doktora gittim hepsi de hic biseyim olmadigimi saglikli oldugumu söylediler... fakat bu yıl 5 ci ayda izine turkiyeye gittigimde doktora gorunmek istedim 2 özel hastaneye gittim birisi yumurtalıklarımın tembel oldugunu söyledi ve bana 6 ay uygulamam gereken 4 kutu hap yazdı..bu arada benim adetim düzenli 28 veya 29 gun kesin adet olurum ve yumurtladigim gunleri hissedebiliyorum agrim ve akintim olur bu benim kafami karistirdi ve baska bi kadin doktoruna daha gittim oda hic biseyim olmadiigini saglikli oldugumu soyledi hic bi sonuc alamadan almanyaya geldim bi kac gun öncede baska bi doktora daha gittim oda bana kizdi bu haplari neden kullandigimi sordu ve sen benim kizim olsaydin bu hapi kullandirtmazdim dedi daha yasin cok genc ve sagliklisin dedi vitamin hapi verip gonderdi 3 ay icerisinde hamile kalmazsan gel hormonlarina bakcaz dedi... boyle bi durum yasayan var mi aranizda.. kafama takiliyo hep esimdede sorun yok galiba bir defa gorundu oda. hayirlisi olsun diyelim insAllah benimle birlikte isteyen herkese rabbim hayirli evlad nasip etsin..
şu an almanyada olduğuna göre oradaki doktoru dinlemek en mantıklısı gibi. bi de yaşın daha çok küçük. zamana bırak. en canlı dönemlerini yumurta takibi ile, belli dönemlerde birlikte olmanın peşinde koşmak ile geçirme. az tadını çıkar. poff.
Herkes birşeyin yok diyor. Biz ne diyelim? Bol seks yap.
Not: yarışmaya istanbul'dan katılıyorum.
daha çok gençsin bence de ne ilaç kullanması hemen olabilir böyle şeyler eğer bir sorun yoksa elbet olacak bu kadar takma stres hamileliğe daha büyük bir engel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?