Anne olmayı istemek !

evet malesef kendimi incelemeye basladım yumurtalarin yavas diyince doktor ister istemez acaba hap fayda ettimi calisiyomu bu gibi sorular kafamda dönüp dolaşıyodu taki bi kac gun once baska bi doktora daha görünene kadar.. 3 yıllık evliyim henüz 1 bucuk yildirlida bebek istiyoruz daha cok esim istiyo oda 26 yasinda.. birazda o beni stres altinda birakti ilk dönem istediginin farkindayim oda en az benim kadar kafaya takiyo birazda bana belli etmemeye calisiyo ama iste insanin elinde degil stres yapip yapmamak

Olur yaa, çok gençsin... bence çok takıldığın için, stress etkili... ben yapıyorumluk bir durum yok ki, O ol diyince olacak inşallah.

Düşünmeyin; gencim mutluyum, hayat güzel, özgürlük hoş modunda takılabilsen, bir bakmışsın bebiş yola düşmüş

Bir kere düşük yapmışsınız oluyor demek ki çocuğunuz. Geçmiş olsun bu arada. Bana da birşeyiniz yok gibi geldi. Sağlıklı bir kadının bile o ay hamile kalma ihtimali pek yüksek değildir.

Yumurtlama zamanınızı da anlıyorsunuz ne güzel. Biraz daha sabredin. 1 yılı doldurun. Olmazsa yine gidersiniz.

Çok teşekkür ederim yorumlarınız icin ilgili oldugunuz icin :) bekliyorum bakalım hayırlısı olsun hakkımızda. Evet doktorda dedi zaten bir defa hamile kalmışın bu iyi bi gelişme dedi yaşım küçük oldugu icinde tutmamış olabilir dedi ama böyle bi ihtimal varmı tabi orasını bilmiyorum

çok çok sağolun güzel yorumunuz icin.. evet çok sükür gencim mutluyum düsünmemek icinde şuan ehliyet yapıyorum uğraş buldum kendime oda benim icin iyi oldu gerçekten yoksa hep kendimi dinliyorum saçma sapan ve insanlarında yazık der gibi bakışlarından da çok sıkıldım dogrusu sanki tek cocugu olmayan ben misim gibi

Eşinize test yapıldı mı ?
Bir de imkanınız var ise ,ikinizin de genetik testlerinizi yaptırmanızı tavsiye ederim.
Amh, prolaktin, tiroit değerleri önemli.

Evet yaşınız çok genç fakat bazı durumlar yaşa bakmıyor, acilen önlem alınması gerekebiliyor.

tesekkur ederim öncelikle evet yaşa bakmıyo haklısınız 3 ay daha bekleyim sonra başka bi türlü tedaviye başlarız herhalde.. eşiminde bi problemi çıkmadı şükür.. ama dediginiz gibi genetik test veya kan degerlerimiz onlarlada ilgili olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…