Anne olmayı istememek..

Üç senedir evliyim, ilk evlendiğimizde iki sene demiştik çocuk sahibi olmamak için. Üç sene oldu, ama ben kendimi çocukla düşünemiyorum halen. Belki diyorum ben istediğimde olmayacak, acaba üzülcek miyim o zaman bu üç sene için. Benim hayallerim var aslında. Son bir senedir çok yoğun bi şekilde istediğim şeyler var. Çocuk olursa tamamen bitecek bu hayallerim. İki kişilik hayata da alıştık, ama ilerde istiyorum tabi bi bebek. Ama ne zaman, meçhul...
Tamamen iç sesini dinle, çocuk yapmak için çocuk yapma. Ben öyle düşünüyorum.

Şuan gerçekten çocuk yapmak için yapmış olacağım. Hastalık bağlıyor elimi kolumu, ama içimdeki his yapma, daha zamanı değil diyor.

Ben şuan olmama ihtimalinin bana yaşatacağı duyguya bile takılamıyorum sadece beynimde yankılanan şuan olmaz, olmamalı aynen dediğin gibi henüz evlilikten de bir şey anlamadım ki, üstüne düğün borçları bir taraftan, deli gibi çalışıyorum ve eşimin ücretinde oldukça dolgun bir değişme olmadıkça ben çalışmak zorundayım, riske atacak tek bir ayım bile yok.

Senin hastalığını da biliyorum, eltimin kızı 19 yaşında pcos, çalışma arkadaşım pcos hastası, Allah şifa versin herkese.

Şuan gerçekten çocuk yapmak için yapmış olacağım. Hastalık bağlıyor elimi kolumu, ama içimdeki his yapma, daha zamanı değil diyor.
Evet durumun çok zor.. Senin yerinde olsam kesinlikle ben de ikilemde kalırdım.
Ama ben bir sene içinde insanların öyle yüzlerini gördüm ki, öyle şeyler yaşadım ki artık çocuk falan düşünecek halim kalmadı. Bu hayatta sadece bana saygı duyulsun istiyorum. İyi ki de yaşamışım bunları. Yoksa belki amaçlarım olmasa çocuk yapmaya çalışırdım. Herkesin karşısında ezik büzük bi anne olurdum, özellikle çocuğumun karşısında... Çocuğum annesiyle gurur duysun bana yeter. Hee olmadı, Allah vermedi diyelim Allahtan gelene razı olmaktan başka çarem kalmaz o zaman.
Doktorunla tekrar konuşacağını söylemişsin, her şeyi düşün taşın, tart bakalım. Zor bi durumdasın, ama hayatta hiçbir şey sebepsiz değildir unutma...

6 aylık hamileyim, inan çevremdeki herkes alıştı ama ben bu fikre alışamadım.

Hala daha gece ağlamayla uyandıramalarına nasıl katlanabilirim bilmiyorum..

Çok çok erken oldu olmamalıydı diyorum sürekli

Rabbim hepimize şifa versin canım inşallah istediğimiz zamanda aratmadan nasip etsin. Kredi çektik biliyorsun elimize 1000 TL anca kalıyor o da faturalar bazı kalan borçlar yemek ihtiyacı yaniAçıkcası senin gibi düşünüyoruz eşimle evet istediğimizde hastalık belki zorlayacak ama şimdi bıraktığım an hamile kalırsam o zamanda zorlayacak zamana bıraktık o yüzden o zaman dilimi geldiğinde elimizden geleni yaparız gerisi Rabbimin bileceği iş herşeyin hayırlısını versin hayırlı zamanda

Ameliyat var ama o da 4,5 cm altındaki kistlere önerilmediği halde (yumurtalık rezervlerini düşürdüğü için) doktor bana çocuk istemiyorum deyince o zaman ameliyat olacaksın dedi, ama o da kesin değil ki kist tekrarlayabilir, ki genellikle tekrarlıyor. Kesin bişey olsa yapacağım ne yazık ki ama yok..

Aynı biz, doktor zaten olmama ihtimali %1 ise bile bunu baz alarak konuşuyor bence, dediği ileri de çok uğraşırsın tüp bebeğin de tutmama ihtimali var dedi. 5 cm' lik kisti olup çok uğraşmadan hamile kalanı gördüm, doğum sırasında kocaman kistinin farkedileni de. İşte işimiz şans olduğu için böyle söylüyorlar. Şuan ilaç kullanıyorum ama ne zamana kadar kullanırım bilmiyorum? Hormon ilacı nihayetinde, doktor bırakman lazım dediğinde kistim büyümeye başlayacak sonra ne olur yaşayıp göreceğim maalesef.

Bende senelerdir kullanıyorum canım doğum kontrol hapı Rabbim yardımcımız olsun inşallah ileri de çocuğumuz olduğunda onlarla beraber vücudumuzdan atılır giderlerSizin yine belirli bir şey bizim her ay regl döneminde yeniden türüyen fazlalaşan bir şey

Yaw ne alakası var cıkolata kıstı olanlar hamıle kalamaz dıye bırsey yokkı

Hamile kalamaz diye bir şey yok, kist günden günde hamilelik şansını azaltıyor diye bir şey var. 8 cm' lik kistle hamile kalan olduğu gibi, 3 cm'lik kistle kalamayan var. Yani ertelemek demek doğal yollarla bebeğinin olma şansını azaltman demek oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…