anne olmuşlar.

skryeufk

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
142
49
13
YEni doqum yaptım kızlar doqumdn sonra ilişkiye qirildiqinde çok aqrı oluyormuş doqrumu.ben doqum yaptm rahat olur die düşünürken ilk günki acıyı tekrar yaşayacaqımı söylediler ve ben hamile kakmadn önce vajinimus dum çok zor qünler qeçirdim tam iyileştmki hamile kaldım hamile kaldım kalalıda yapmadk ve kırkımın çıkmasını bkliyr eşim ve ben tedirqinim korkuyorum eşimi çok seviyorum istiyorum ama yapamıyodum çok acılar çktm qine aynı şeylermi olack

Sizin bu duyduğunuz şeyle vajinusmusun sebebi aynı; önyargı. Bir şeyden psikolojik olarak korkarsan zaten ağrın olur,biraz rahat ol.Çok çok azı fizikseldir ve tedavi edilmesi gerekir,gerisi kişinin beynindeki kurgulardan oluyor

bende normal doğum yaptım doğumdan sonra çok kötü oldu yani ben ilk gece hiç acı çekmemiştim ama doğumdan sonra neredeyse yapamadık kaç tane doktora gittim hiç bir sorun çıkmadı acaba dikiş hatası falanmı diye düşündüm hatta en son gittiğim doktor yok gayet güzel toparlamış doktorun dedi ama hepsi bana psikolojik olabilir dedi acıyla birlikte soğudum tamamen bu böyle 2 yıla yakın devam etti sonra kendiliğinden geçti anladımki sorun kafada bitiyor cnm

Yani ilk seferinde belki dikişlerden dolayı acı olabilir ama ilk seferki gibi olmaz.
Ağzı olan konuşuyor milleti boş verin ve kendinizi kasmayın.
Her şey sizin beyninizde.
Tam rahatladım hamile kaldım ve şimdide korkuyorum

Acı eşiğiyle alakalı birşey bu. Şimdi size az acıyor desek bilemeyiz belki o size göre çok acıdır.

ikinci doğumum 1.5 yıl önce yaptım oda normal doğum budefa hiç bir sıkıntı yok hatta daha güzel ve zevkli oluyor
kesinlikle korktuğun için oluyor gayet rahat ol bunu aklına bile getirme o an .

ikinci doğumum 1.5 yıl önce yaptım oda normal doğum budefa hiç bir sıkıntı yok hatta daha güzel ve zevkli oluyor
kesinlikle korktuğun için oluyor gayet rahat ol bunu aklına bile getirme o an .
İşte bilmiyorm ne kadar korkmak istemesemde vücut kasıyo kendini

Normal doğum yapıp koca çocuk doğurmuşsunuz ve ufacık ilişkiden mi korkuyorsunuz?
Etrafı dinlerseniz bir daha ne çocuk yapabilirsiniz nede sevişebilirsiniz.
Dikişler iyi olana kadar sanırım acı olur ama sonrası normal olur.

Not: Sezeryanlıyım

normal doğumdan sonra daha zevkli diyenleri de duydum ben de.

Anne değilim ama konuyu okurken şiştim.
Türkçe'ye "q" harfi girdi de bizim mi haberimiz yok?

bende normal yaptım hatta ilkinden daha da kolay oldu hiç endişe etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…