anne olmuşlar.

Kafana takmamaya çalış kendini boşu boşuna korkutma hem ne güzel sıkılaşmıştır daha zevkli olur diye lendine telkin ver

hiçbir b.k olmuyor yahu. çatır çatır normal doğum yapmışsınız bir pipiden mi korkacaksınız. millet her şeyi abartıyor. normal doğurdum, kanamam bitti (56 gün) eski hayatımıza döndük. hiçbir şey de hissetmedim. boşverin Allah aşkına.

Seni cinsel ilişkiden korkutan çevrene niye hala kulak asıyorsun?
Vajinismusun neden olduğunu bilip atlatmışken bu sefer kendi kendini korkutuyorsun.

Bazı insanlar normal doğumdan sonra vajinada sarkma oldu deyip estetikle sıkılaştırıyorlar. Bilmem kaç santim çapındaki bebeğin çıktığı yer ilişkide penisi nasıl almaz da yırtılır senin aklın alıyor mu?

Ayrıca yazım kurallarına dikkat edelim lütfen.

56 gün snramı yptnz

Tamam canm dikkt ederm

En kotu ihtimal,olabilecek en kotu şey dikişlerden sonra yanma olabilir ki herkeste olmaz. Görümcemin doğumdan sonra alt tarafı yeniden imal etmişlerdi ona rağmen sorun yaşamadım demişti. Bence çevrene kulak asma abartmasınlar. Sen normal doğum yapabilmişsin ötesi var mı

TAtlı dille kibarca uyara bilirdin rahatsz oluyorsn sen küçümser halde konuşman bni rahtz etti
Arkadas seni gayet guzel uyarmis sen terslenmissin gerek yok uslubu bozmaya ne var ki herkes birbirini uyarabilir burada

Arkadas seni gayet guzel uyarmis sen terslenmissin gerek yok uslubu bozmaya ne var ki herkes birbirini uyarabilir burada
HAYır canm bak bi arkadaş liütfen yazım kuralına dikkt edelim dedi tabiki dedm ama türkçe falan lafı uzatmaya gerk yok

Hamile kaldığından beri bişey yapmadınız ve kırkını bekliyor eşin çok seviyo seni belli maşallah.
Sorunun için çok takılmışsın ne kadar düşünürsen okadar büyür iki doğum yaptım Bi acı filan yok bacım bu millet mi çok nazlı bizde mi bişe var ben anlamadım kardeş

normal doğum yaptım hiç sorun olmuyor...Peygamber efendimize sormuşlar yiğit kimdir diye oda yiğit kadınlardır doğuran analardır demiş sen onu yaptıysa hiç bir acı sanan işlemez

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç alakası yok.

Kendini korkutma. Doğum sonrası insan tedirgin oluyor orama bit şey olur mu diye, kendi tedirginliğin dışında hiçbir acı vs olmayacak boşuna korkma.

Normal doğum yaptıysan artık her şey sana vız gelip tırıs gitmeli acımıyor, korkma

Bende yeni doğum yaptım lohusalığım geçti.temizlendim ve ilişkiye girdik kendini kasmazsan bi problem olmaz aklına doğum yaprığını getir en azından ilişkiye başlarken kocamaan bebek çıkmoş ufacık bişey.girse nolcak takma kafana kasma herşey iyi olcakk

en anlamadım kardeş/QUOTE]
kırk gün geçmesi mi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…