56 gün snramı yptnzhiçbir b.k olmuyor yahu. çatır çatır normal doğum yapmışsınız bir pipiden mi korkacaksınız. millet her şeyi abartıyor. normal doğurdum, kanamam bitti (56 gün) eski hayatımıza döndük. hiçbir şey de hissetmedim. boşverin Allah aşkına.
Tamam canm dikkt edermSeni cinsel ilişkiden korkutan çevrene niye hala kulak asıyorsun?
Vajinismusun neden olduğunu bilip atlatmışken bu sefer kendi kendini korkutuyorsun.
Bazı insanlar normal doğumdan sonra vajinada sarkma oldu deyip estetikle sıkılaştırıyorlar. Bilmem kaç santim çapındaki bebeğin çıktığı yer ilişkide penisi nasıl almaz da yırtılır senin aklın alıyor mu?
Ayrıca yazım kurallarına dikkat edelim lütfen.
Peki ozgur kizNasl istersem öyle yazmakta sn derce özqürüm
TAtlı dille kibarca uyara bilirdin rahatsz oluyorsn sen küçümser halde konuşman bni rahtz ettiPeki ozgur kiz
O halde vajinismus sana viz gelir,bize ihtiyacin yok
Arkadas seni gayet guzel uyarmis sen terslenmissin gerek yok uslubu bozmaya ne var ki herkes birbirini uyarabilir buradaTAtlı dille kibarca uyara bilirdin rahatsz oluyorsn sen küçümser halde konuşman bni rahtz etti
HAYır canm bak bi arkadaş liütfen yazım kuralına dikkt edelim dedi tabiki dedm ama türkçe falan lafı uzatmaya gerk yokArkadas seni gayet guzel uyarmis sen terslenmissin gerek yok uslubu bozmaya ne var ki herkes birbirini uyarabilir burada
Bende yeni doğum yaptım lohusalığım geçti.temizlendim ve ilişkiye girdik kendini kasmazsan bi problem olmaz aklına doğum yaprığını getir en azından ilişkiye başlarken kocamaan bebek çıkmoş ufacık bişey.girse nolcak takma kafana kasma herşey iyi olcakkYEni doqum yaptım kızlar doqumdn sonra ilişkiye qirildiqinde çok aqrı oluyormuş doqrumu.ben doqum yaptm rahat olur die düşünürken ilk günki acıyı tekrar yaşayacaqımı söylediler ve ben hamile kakmadn önce vajinimus dum çok zor qünler qeçirdim tam iyileştmki hamile kaldım hamile kaldım kalalıda yapmadk ve kırkımın çıkmasını bkliyr eşim ve ben tedirqinim korkuyorum eşimi çok seviyorum istiyorum ama yapamıyodum çok acılar çktm qine aynı şeylermi olack
kırk gün geçmesi mi gerekiyorBende yeni doğum yaptım lohusalığım geçti.temizlendim ve ilişkiye girdik kendini kasmazsan bi problem olmaz aklına doğum yaprığını getir en azından ilişkiye başlarken kocamaan bebek çıkmoş ufacık bişey.girse nolcak takma kafana kasma herşey iyi olcakk
Yok benimki o kadar uzn sürdü kanamam temizlendiysen sorun yoken anlamadım kardeş/QUOTE]
kırk gün geçmesi mi gerekiyor
Bn 30 günlük dhaYok benimki o kadar uzn sürdü kanamam temizlendiysen sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?