Anne olucam

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
22 haftalık hamileyim kontrolde bebeğim 551 gram çıktı sanırım 24 hafta falan için uygun bir kilo bebdğin kilosunun böyle olması kötü bir durum mu ilerde sorun yaşatır mı? Bu arada kilo artışım hızlandı şu an hamile başlangıcından beri 5 kg aldım ama son bir aydır aldım çoğunu bundan sonrası beni korkutuyor. Dhaa az kilo almak için ne yapabilirim? 22 haftalık hamile olanlar var mı bebeğiniz kaç gram?

Doktorunuz söyler şuan ki kilosunun normal olup olamadığını zaten ona sordunuz mu?

Kendiniz fazla kilo almamak içinde hamur işi, abur cubur gibi bebegede yararı olmayan yiyeceklerden uzak durursanız iyi olur, birde yürüyüş yapın hergün..

15 haftalik hamileyim 5 kg almisim umrumda da degil kac alirsam.aliyim
kendi kilonu kafana takma kilo verilir ilerde bebeğini düşün yediklerinden.kısma eger dikkat ediyorsan bebegin.gelişimi daha onemli

15 haftalik hamileyim 5 kg almisim umrumda da degil kac alirsam.aliyim
kendi kilonu kafana takma kilo verilir ilerde bebeğini düşün yediklerinden.kısma eger dikkat ediyorsan bebegin.gelişimi daha onemli
Ben normalde Dr çok zayıf değildim hamile kaldığımda 66 oldum şimdi 70i geçmeden çok iyi olcak tabi en önemlisi bebek işte o da fazla kilo alınca obez şeker hastası falan olur mu diye tedirgin oldum ailemde herkes şeker hastası neredeyse çünkü

61 ile hamile kaldim ben de o genetik canim Allah korusun seker kalp.kolestrol beslenmen ile pek alakasi yok o konuyu kafana takma doktorunla gorus daha detaylı bilgi verir ama az kilo almak.istiyorsan karbonhidrat ekmek.hamur isi makarna pirinç pilavi azaltmak gerekiyor yuruyus spor

kilo artisini aylik 1 kilo diye dusunur dr lar fazlasi gebelik sekeri yapabiliyor
hamur isi falan yiyorsaniz kisin biraz sut yogurt et et suyu ceviz bebegin kemik beyin gelisimi icin onemli seyleri tuketmeye calisin seker cikmasa bile fazla kilo ile doguma girmemek dogum sirasinda sizede kolaylik saglar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…