Ben iddia edebilirim :) dogumumu sezeryanla yaptim . Hastane de mikrop kaptigim icin dogumdan sonra ilk uc hafta cok zor gecti . Hastane de yattim tekrar . Derken cocuklarin cok gaz problemi oldu 1.5 ay boyunca .
Evet cok zordu ama ben hic bakimimi eksik etmedim . Zaten cok yoruldugum ve yemek yemege cok fazla firsatim olmadigi icin , aldigim kilolari ilk iki ayda verdim. Dikkat de ettim tabiki kilo almamak icin .
Bu aslinda insanin icinden gelen bir sey , ben her zaman bakimli olmaya onem veren biriyim.
Cocuklarin gun icinde uyku sirasinda , o da cok az vakit oluyordu gun icinde , evi hemen toparlayip temizleyip , banyomu makyajimi yapip guzelce giyinirdim . Diger uyku saatlerinde yemek yapardim.
Tabi ki cok yorulurdum ama kendimi bakimli ve iyi hissetmem beni daha fazla motive eder ve mutlu enerjik hissederdim .
Istedikten sonra , mutlaka bir ara bulabiliyor insan . Eski gunleri hatirladim simdi :) onlari ana kucagina koyup karsimdalarken hemen makyaj yapip usutumu basimi degistirdigim cok gunler oldu . Ya da mama sandelyelerinin icinde onlari banyoya tasiyip , banyo yaptigim cok gunler oldu :)
Yoruluyordum tabi ki , ama dedigim gibi insanin icinden gelen bir sey . Yapmak istedikten sonra firsat yararatip yapabilirsin .
Bu arada ikiz bebeklerime tek basima baktim

zamanla cok pratiklesiyor insan . Ne kadar zorsa isin , bir sekilde plan program yapip basarabiliyorsun bakimli olmayi . Diyecegim istedikten sonra ve saglik sorunlari olmadiktan sonra bakimli da olanabiliyor .