Anne Oluyorummmmmm

cansinn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
45
43
3
Hanımlarr günaydın.
Aranıza yeni katıldım ve sizlerden yardımlar almak istiyorum
26 yaşındayım ve 3 senelik evliyim. Özel bir şirkette üst düzey yönetici olarak çalışıyorum. Eşiminde aynı şekilde çok güzel bir mesleği var. Halimiz vaktimiz standartlara göre gayet yerinde çok şükür. Allah'ım bana anne olmayı sonunda nasip etti. Çok zor süreçlerden geçtim
ve şuan hamileyim hemde 3 küçük prensese :anneadayı::KK22:

İlk defa anne oluyorum inanın bana çok heyecanlıyım. Ama korkuyorum şimdiden okadar ağırlaştım ki şuan 5 aylık hamileyim ve nasıl bir süreç bekliyor beni doğumdan önce ve sonra bilemiyorum. çevremde çok yardımcı olacaklar var ama sizlerde bana biraz akıl verebilir misiniz. Eşim bana şuan çok yardımcı oluyor. Evin temizliği yemeği bulaşığı hep onda. Bende hamileyim diye yiyip yatmıyorum hep hareket halindeyim. Bebeklerimiz doğduktan sonrada yardımcı almayı düşünüyorum. Bazen okadar ağırlaşıyorum ki inanın belimin ağrısı durmuyor. sizlerde bana yardımcı olabilirseniz çok sevinicem :KK46::KK46::KK46:

Gözün aydın olsuuunnnnn
sağlık sıhhatle al yavrunu kucağına inşallahhh :)))

oww 3 tane. maşallah subanAllah.. tek tavsiyem otu b.ku takma. yavrular o büyük nimet annesütünden 1 damla da olsa alsınlar. kim ne derse desin evet sensin de geç. sağlıkla kucağına almak nasip olsun inş 3 prensesi.

oww 3 tane. maşallah subanAllah.. tek tavsiyem otu b.ku takma. yavrular o büyük nimet annesütünden 1 damla da olsa alsınlar. kim ne derse desin evet sensin de geç. sağlıkla kucağına almak nasip olsun inş 3 prensesi.
benim için çok zor olucak nasıl altından kalkarım bilemiyorum :)

Masallah suphanallah Allah kolaylık versin saglıcakla kucagına almayı nasip etsin Rabbim.

Maşallah 3 tane ne güzel:halay:Şimdiden bakıcı yardımcı bulmanızı şiddetle tavsiye ederim . Hem maddi sıkıntınız da yokmuş sizle de ilgilenir ev işlerine ve ev düzenine de alışır. Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebelerinizi..

Maşallah 3 tane ne güzel:halay:Şimdiden bakıcı yardımcı bulmanızı şiddetle tavsiye ederim . Hem maddi sıkıntınız da yokmuş sizle de ilgilenir ev işlerine ve ev düzenine de alışır. Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebelerinizi..
1 tane yeter mi onu düşünüyorum bende canım annemler tutma biz kayınvalidenle bakarız diyolar ama güvenemiyorum sorun çıkarsa diye :)

amin canım inşallahh :):)
Canım banada dua eder misin 3 yılım bitti benimde ismim bahar
Bir negatif tüp denemem var
Senin tüp bebekle mi oldu üçüzler
Eşini taktit ettim yardımcı olması cok guzel ama sende cok hareketliyim demişsin bence ev işi yapma yorma kendini zaten zor bulmussun..çogul gebeliklerde bol bol dinlenmek lazım

Bir aile dostumuz vardı, tedavi ile üçüz bebek doğurmuştu, iki kız bir erkek. Şu an üniversite 2. Sınıftalar :)) kocamanlar yani. Dolayısıyla söyleyeceklerim biraz eski bilgiler. Bu anne, emekli oldu hemen (o zaman 65 yaş vs yoktu, 20 yıl sonunda emekli olabiliyordun) bebeklerin birine kendisi bakarken, diğer ikisine de babaanne ve dede bakıyordu. Yani onlar için acayip zordu çünkü biri ağlayınca diğerleri de ağlamaya başlıyor, hemen hemen aynı zamanda acıkıyorşardı vs vs. O yüzden yardımcı şart ve ev işlerini de rutine bindirmek önemli diye düşünüyorum. Yaptırabildiğin kadar eşine yaptır ki alışsın, görev edinsin. Yoksa çok zor oluyor...

Eğer annen ya da kayınvaliden yakınsa sana gün içerisinde onlardan birinin de yanınızda bulunması iyi olur diye düşünüyorum.

Ben ev işlerini bırak rutine bindirmeyi var olanı da yok ettim de... Yapacak bir şey yok, doğumdan sonra zor günler bekliyor yani hepimizi...

Bir aile dostumuz vardı, tedavi ile üçüz bebek doğurmuştu, iki kız bir erkek. Şu an üniversite 2. Sınıftalar :)) kocamanlar yani. Dolayısıyla söyleyeceklerim biraz eski bilgiler. Bu anne, emekli oldu hemen (o zaman 65 yaş vs yoktu, 20 yıl sonunda emekli olabiliyordun) bebeklerin birine kendisi bakarken, diğer ikisine de babaanne ve dede bakıyordu. Yani onlar için acayip zordu çünkü biri ağlayınca diğerleri de ağlamaya başlıyor, hemen hemen aynı zamanda acıkıyorşardı vs vs. O yüzden yardımcı şart ve ev işlerini de rutine bindirmek önemli diye düşünüyorum. Yaptırabildiğin kadar eşine yaptır ki alışsın, görev edinsin. Yoksa çok zor oluyor...

Eğer annen ya da kayınvaliden yakınsa sana gün içerisinde onlardan birinin de yanınızda bulunması iyi olur diye düşünüyorum.

Ben ev işlerini bırak rutine bindirmeyi var olanı da yok ettim de... Yapacak bir şey yok, doğumdan sonra zor günler bekliyor yani hepimizi...
korkuyorum ama hepsine değer diye düşünüyorum önerileriniz için çok teşekkür ederim:)

Ayyyy ne tatlı masallahhh saglıkla al kucagına bebişlerini insallah ne zaman ihtiyacın olursa bizde burdayız elimizden geldiğince yardımcı oluruz elbette anne kayınvalide yardımcı olur ama bakıcı cok daha iyi olur bencede

Back
X