Merhaba arkadaşlar. Sadece anne babalar evlatla sınanmaz evlatta anne babayla sınanirmis. Benim derdim annem!! Gecen sene bu zamanlar aşırı sigara icmesinden dolayı koah başlangıcı denildi. Ve ayni devam etmekte. Şu sıralar bırakmaya çalışıyor tabi ben isyan bayrağını cektimde öyle yoksa hicbirsey.olmamış gibi o illete devam ediyordu. Kendiside istiyor ama haddinden fazla abartiyor durumu hicbir içici bu kadar sendrom yaşamamıştır. sürekli aklinda sigara sürekli onu düşünüyor defalarca saatlerce konuştum bırakmasi için her turlu destekte bulunuyorum ama dengesiz bir ruh hali anlık çok az iyi oluyor sonra hep düşünce ağlama krizleri elden ayaktan düşme aşırınin aşirisi bağlanmış bu seni öldürecek bunu bile bile bir insan nasıl boyle.olur. simdi geldi yanıma birtanr ver ölcem bak diyor uyuyamiyorum deliricem diyor içti geldi özür diliyor duramiyorum diyor içim Dışıma çıktı diyor. Bilmiyorum ben bu kadınla ne yapcagimi 25 yasında bana hayati zehir etti!!! Benim psikolejimi mahfetti. Boşver naparsa yapsın kendine bak diyorum bu sefer anne ya anne el değil ki anne. Yogunlasiyorum beni hep hayal.kırıklığına uğratıyor ben biraksam el ayak çeksem yine iki uç paket sigara içer. Resmen hayat mutluluğu olmus böylesi birine birşey yapılmaz artik demi. ne yapayım nolur akil verin ben çok aradayim artik bir anne evladına bu derece hayati zindan etmezzzzz!!