Anne sevgisi

Esiniz aynisini yapsa sizin tavriniz cok fena olurdu. Burdaki yorumlar da ayni sekilde. Madem cok duskundunuz neden bile bile evlendiniz ki?
Artik kendi yuvaniza odaklanin derim.

Bence bi çeşit anksiyete olabilir ama zamanında yaşamış biri olarak sana söyleyim istersen eteginden tutun annenin bırakma gene bişey olacağı varsa olur

Ha bu durumu değiştirmek için napabilirim diyosan ben duayla yendim biraz da kendime söz geçirdim ve inan kendini yıpratmaktan başka eline bişey gecmiyo

Nacizane fikrimdir

Bilemiyorum. Korkunun üzerine gitmek gerek herhalde. Ölümsüz değiliz, hepimiz bir gün göçüp gideceğiz bu dünyadan. Bu sürecin acısını o vakit geldiğinde yaşarsınız, bugün kendinize eziyet etmeyin. Allah annenize uzun ömür versin. Kimin önce gideceği belli değil. Bunu kabullenin. Belki psikologtan yardım alırsınız. Aklıma bunlar geliyor...

Bence çok tatlısın :) darısı anne kıymeti bilmeyen üstüne üstlük anneyi üzenlerin başına gelsin de geç olmadan akıllarını düzeltsin o anne tanımazlar ! Ben de bu konuda çok dert liyim de yazıyorum işte öyle.
Anneniz şanslı sizin ona bu kadar bağlı olmanız onun da size diğer kardeşlerinize göre belki daha hassas olmasına sebep olmuş olabilir. Sizden razıdır ne güzel.
eşiniz de sizi çok seviyor demekki bu durumları idare ediyor. Yine de eşinize evinize sorumluluklarınızda hiç ihmal olmasın anneme gittim gelemedim yoruldum gibi.
Annr hakkı çok önmliymiş kaybettim çok dahaiyi anlıyorum emeklerini üzüntülerini.
Anneni baban ce diğer kardeşlerin evde olmasına rağmen yalnız kalıyor gibi hissediyormuşşsun yaaa onların annene sen kadar düşkün olmadıklarını düşündüğünden ve sen kadar annene özenli davranmadıklarını düşündüğünden olabilir.

Aynen öyle canım. Bir hafta sonu evdeler onda da annemin yanında durmayıp gezip tozuyorlar. Kimsenin umrunda değil bu kadın bu evin içinde napıyor keyfi yerinde mi bi sıkıntısı var mı ? Hepsi kendi aleminde...

Esiniz aynisini yapsa sizin tavriniz cok fena olurdu. Burdaki yorumlar da ayni sekilde. Madem cok duskundunuz neden bile bile evlendiniz ki?
Artik kendi yuvaniza odaklanin derim.
10 senedir bu adamlayım. Okullar bitti evlenmiyoruz diyip terk edemedim bu kadar güzel bi insanı. Kocamı seviyorum

Bir ara çıtlattı ama şimdi hamileyim diye ses etmiyor sanırım... biraz zor bi hamilelik süreci geçiriyorum

ALLAH kolaylık versin, hayırlısıyla alın kucağınıza bebişi :) İşte bakın anneniz de tedirgin oluyor aslında evliliğiniz olumsuz etkilenecek diye yoksa sizi istemediğinden değildir. Ara sıra da annenizi çağırın madem, güzel güzel yemekler yapın akşam için birlikte. Hem eşinizin de hoşuna gider hem de zamanla evde durmaya da alışırsınız. Bazen siz bazen anneniz derken gidip gelmeler de seyrelir zamanla.

kızlar 1.5 yıllık evliyim. Annem e arabayla 10 dk mesafede oturuyorum. Çalışmıyorum. Hamileyim.
Anneme kıyamıyorum sürekli yanında olmak istiyorum. Sabah gidiyorum aksam eşim geliyor oturuyoruz 10 da 11 de kalkıyoruz. Evde sadece uyuyor gibi bişeyiz. Haftada belki bir gün ya gitmiyorum ya da gidiyorum eşim gelmeden eve geçiyorum. Şuan evdeyim ama ağlıyorum kaç saattir. Ablalarım var babam var aynı evdeler. Ama annem bana hep yalnızmış kimsesizmiş gibi geliyor. Atlatamıyorum bu durumu. Anneme yakın oturmak istiyorum onu da eşim istemiyor. Sitede oturuyoruz şuan ve çocuk olacağı için burasının bizim için daha iyi olacağını düşünüyor. Haksız sayılmaz ama ben dayanamıyorum. Akıl verin bana... ne yapıcam böyle
Cnm hamilesin ya annelik duygularin kabarmis o yuzden oyle hissediyosunbide yeni evlisin

Ben seni anlıyorum canım ama mecburen alışacaksın..benim de annem evde tek kalıyor çocuklar gidince onun hep bir meşgalesi var temizlik y da komşu..annenin yok mu hiç böyle

Anneniz demiyor mu evlendin kendi evin var her gun her gun buraya gelmen dogru degil diye? Boyle nasil alisacaksiniz ki kendi rvinize duzeninize?
Esim annesine boyle gitse 1 haftada isyan bayraklarini cekerdim. Insan hic mi esiyle basbasa kalmak istemez? Anneniz de koca kadin tek basina olsa bile pek ala yasamini surdurebilir. Birde babaniz hayatta ablaniz var sizin.
Bende anneyim hani cocugum brni sevsin isterim ama bu kadari saplantili istemem kesinlikle..

Esin buna iyi dayanıyor bence tam tersi olur genellikkle.. Kv deye çok gitmek istiyor die çok konu açıldı bu da ilk galiba cnm yanında varlarmıs bu kadar bağlı olma allah gecinden versin de sonra çok sarsılırsın

Nasıl atlatırsın bilmem ama atlatMan lazım bir şekilde. kendin de kabul etmişsin zaten normal olmadığını.. her gün kaynanamın evine giden bir de iş çıkışı akşam saat 10-11 e kadar beni orda tutan kocam olsa kaç gün dayanırdım bilemedim..

Hayir anne ne bu kadar düşkunsun onsuz yapamiyorsunda niye evlendin ben çok karsiyim ya erkekler için dersiniz ana kuzusu annesini çok seviyirduda evlenmeseydi diye kizlar içinde geçerli bu ayni şekilde kocanizin size ayni şeyi yapsa her gün kaynananda olsaniz empati kur acidim valla adama sahsen

Anne sevgisi demeyelim biz ona saplantı diyelim.
Bulunduğunuz şehir de hemen işinin ehli bir psikolog bulun derim acil hem de.

ANnem 66 yasında. Ben en küçükleriyim. Bekarken de çok düşkündüm anneme. Bilmiyorum gündüzleri tek kalıyor mesela herkes işte oluyor. Bunu bile dert ediyorum
Üzülme canım insanlar yaşlandıkça az da olsa biraz sakin kafaya ihtiyaçları oluyor, hep bunu düşün

Benim kuzenımde çok anneciydi. Eşi iş çıkışı oraya giderdi evlerine gece dönerlerdi. Bu iki sene böyle gitti. Kuzenim bir türlü kendi evine ısınamadı. Evini benimseyemedi. Kocası da sonunda isyan etti. Bi süre ailesiyle gorusmesini istemedi. Bize evimize vakit ayır dedi. Bu seferde kuzenim kinlendi. 1 Yıl önce boşandılar. Annen sağlıklı mutlu ve yalnız değil. Arada bir tabii ki gormeye git o gelsin. Ama bunu sıklaştırma ve evine ailene eşine odaklan derim.

Hamilesin ya ondan öyle içleniyorsundur sen. Annen gayet iyi ve mutludur eminin ama senin bi süre daha hormonlarınla başın dertte. Geçer üzülme.

Niye herkes konu sahibine psikolojik rahatsızlık teşhisi koymuş anlamadım. Anneye aşırı düşkün olanlar rahatsız yada saplantılı mı oluyor? Ben de aşırı düşkündüm anneme. Evlendiğimde de evlerimizin mesafesi yürüyerek 10 dakikaydı ve her gün anneme gidiyordum, nesi anormal bunun?

Back
X