- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemiyorum. Korkunun üzerine gitmek gerek herhalde. Ölümsüz değiliz, hepimiz bir gün göçüp gideceğiz bu dünyadan. Bu sürecin acısını o vakit geldiğinde yaşarsınız, bugün kendinize eziyet etmeyin. Allah annenize uzun ömür versin. Kimin önce gideceği belli değil. Bunu kabullenin. Belki psikologtan yardım alırsınız. Aklıma bunlar geliyor...Mesela ?
Bence çok tatlısın :) darısı anne kıymeti bilmeyen üstüne üstlük anneyi üzenlerin başına gelsin de geç olmadan akıllarını düzeltsin o anne tanımazlar ! Ben de bu konuda çok dert liyim de yazıyorum işte öyle.
Anneniz şanslı sizin ona bu kadar bağlı olmanız onun da size diğer kardeşlerinize göre belki daha hassas olmasına sebep olmuş olabilir. Sizden razıdır ne güzel.
eşiniz de sizi çok seviyor demekki bu durumları idare ediyor. Yine de eşinize evinize sorumluluklarınızda hiç ihmal olmasın anneme gittim gelemedim yoruldum gibi.
Annr hakkı çok önmliymiş kaybettim çok dahaiyi anlıyorum emeklerini üzüntülerini.
Anneni baban ce diğer kardeşlerin evde olmasına rağmen yalnız kalıyor gibi hissediyormuşşsun yaaa onların annene sen kadar düşkün olmadıklarını düşündüğünden ve sen kadar annene özenli davranmadıklarını düşündüğünden olabilir.
10 senedir bu adamlayım. Okullar bitti evlenmiyoruz diyip terk edemedim bu kadar güzel bi insanı. Kocamı seviyorumEsiniz aynisini yapsa sizin tavriniz cok fena olurdu. Burdaki yorumlar da ayni sekilde. Madem cok duskundunuz neden bile bile evlendiniz ki?
Artik kendi yuvaniza odaklanin derim.
Bir ara çıtlattı ama şimdi hamileyim diye ses etmiyor sanırım... biraz zor bi hamilelik süreci geçiriyorum
Cnm hamilesin ya annelik duygularin kabarmis o yuzden oyle hissediyosunbide yeni evlisinkızlar 1.5 yıllık evliyim. Annem e arabayla 10 dk mesafede oturuyorum. Çalışmıyorum. Hamileyim.
Anneme kıyamıyorum sürekli yanında olmak istiyorum. Sabah gidiyorum aksam eşim geliyor oturuyoruz 10 da 11 de kalkıyoruz. Evde sadece uyuyor gibi bişeyiz. Haftada belki bir gün ya gitmiyorum ya da gidiyorum eşim gelmeden eve geçiyorum. Şuan evdeyim ama ağlıyorum kaç saattir. Ablalarım var babam var aynı evdeler. Ama annem bana hep yalnızmış kimsesizmiş gibi geliyor. Atlatamıyorum bu durumu. Anneme yakın oturmak istiyorum onu da eşim istemiyor. Sitede oturuyoruz şuan ve çocuk olacağı için burasının bizim için daha iyi olacağını düşünüyor. Haksız sayılmaz ama ben dayanamıyorum. Akıl verin bana... ne yapıcam böyle
Cnm hamilesin ya annelik duygularin kabarmis o yuzden oyle hissediyosunbide yeni evlisin
Üzülme canım insanlar yaşlandıkça az da olsa biraz sakin kafaya ihtiyaçları oluyor, hep bunu düşünANnem 66 yasında. Ben en küçükleriyim. Bekarken de çok düşkündüm anneme. Bilmiyorum gündüzleri tek kalıyor mesela herkes işte oluyor. Bunu bile dert ediyorum