- Konu Sahibi sihirlilamba
-
Y yookk bende çok gezdim arkasında ama bir yere kadar :/
nomunomuchua Yurtdışından buraya geldiklerinde o da evde olacak tabiki, evden kovamam tabiki onun evi sonuçta.. bu tarz şeyler halledilir, çaktırmadan o geceyi atlatırız diye düşünüyorum ama nişan düğün bunlar daha farklı şeyler..
ozaman sıkıntı degıl ıdare edersınız bı araya geldıgınız gunlerı
Yani nereliyse kültürüne göre bir yorum yapacaktım. Hangi kıta orasını söyle bari :)MightyPineapple Söylemek istemiyorum izninizle, fazla açık veririm o zaman :/
R revanche Nefret etmiyorum tabiki ama içimde bir şeyler çok kırık ve yaşadığım acıların da bir bedeli olması gerektiğini düşünüyorum..Belki kinci diyeceksiniz ama unutamıyorum..
morcivertlimba uzun yıllardır konuşmuyoruz ve kendisi de halinden memnun görünüyor.. sanırım yine böyle devam eder..
Piruze, Şamda Bir Türk Gelin kitabını okumadan bir Arapla evlenme kararı verme bence canım. Bunun üstüne filmler bile yapıldı, gerçekten kendi ayaklarınla cehenneme yürümek gibi.1Sen haklısınız.. tabiki seviyorum sevilmez mi?
MightyPineapple Evet Arap kökenli kendisi, yakalandım :/ :) Aile bağları çok çok kuvvetli, bu yüzden bu sıkıntıları yaşıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?