Anne sütü arıyorum n'olur yardım edin....

sedakucukkaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
7
0
36
İstanbul
herkese iyi akşamlar... yaklaşık 10 gün önce doğum yaptım bebeğim 2880 kg doğdu. ve ilk günden beri göğüsümü veremiyorum... kesinlikle kabul etmiyor. denemediğim şey kalmadı. silikon göğüs uçları v.s ilk başlarda sütüm geliyordu. sağıp biberonla veriyordum. ama simdi sütten çok kan akmaya başladı göğüslerimden... mama ile beslemek istemiyoum çocuğumu... daha çok küçük... daha önceden duymuştum sütü fazla olup dolapta tarihi geçen , sütü çok olan anneler varmış... onların yeri çöp olmasın... eğer etrafınızda böyle birileri varsa lütfen bana yardımcı olun... satın alabilirim... lütfen yardım edin... ben istanbul bostancıda oturuyorum. nerede olursa gelip alabilirim ... ilginize hepinize teşekkürlerimle...

Çok üzüldüm :26: İnşallah duyarlı biri bulunur:26:
Neden kan geliyor doktorunla görüştün mü canım:26:

mama zehir değil ki arkadaşım, bir süre mamayla beslersin, göğüslerin iyileşip sütün gelince de memeye dönersin. Ama anne sütü için marka anne diye bir site vardı. Googledan araştırıp bulabilirsin.Anne sütü bağışçıları vardı sitede.

canım getir bana emzireyim kıyamam :(( aynı durumdan ben gectim bebegim sarılık oldu degeri 21 e kdr cktıı ben cok üzülüyorum bu durumlara gercekten.bende kesinlikle mama vemem dedim.vermedim ondan oldu.
bence sorun yok ne parası allah askınaaa

merhaba gözün aydın allah analı babalı büyütsün. anne sütü arıyorum demişsin ama unutmaman gereken bir nokta var. vereceğin süt seninle aynı zamanda doğum yapmış bir kadının sütü olmalı. yani bebeği 6 aylık olmuş birinin sütü senin bebeğin için yeterli maddeleri içermez.
mama vermeyeceğim demişsin tabi senin kararın ama, benim de başta hiç sütüm yoktu mecburen mama verdim sonra ise sütüm arttı ve mamayı kestim. bu konuda endişelenipte boşuna canını sıkma. yeterki moralin yüksek olsun. moralin iyi olursa sütünde olur.

sütüm azda olsa vardı ... ama sorum bebeğimin göğüsümü kabul etmemesi... hiç emziemedim...mümkün değil almıyor ağızına.... sağıyorum biberonla veriyorum... ama şimdi sütümde gelmiyor ...:(

Canım ben Ankaradayım. Kızım da 7 aylık. Seve seve sütümü gönderirim. Kargo ile göndermenin bir yolu var mıdır acaba buz torbaları vb ile..Ya da Ankaraya yolu düşen bir tanıdığın falan varsa olabilir. Bir düşünelim nasıl olur?

bebeğin biberona alışmış belliki cnm .tuzlu su yaralara iyi geliyor ...deniz sezonu açılınca kaçırma derim.kendini çok strese soktuğundanda sütün kesilmiş olabilir.mama da ver cnm anne sütü alsa iyi olurdu ama olmuyorsada yapcak birşey yok.ben açıkcası güvenemezdim başka yerden süt getirtmeye .komşu akraba olsa neysede hiç görmediğin biri nasıl sağar nasıl poşetler sterilmi daha karışık işler yani...

arkadaşım bence çocuğuna zorla mama ver daha iyii ayrıntıya girmek istemiyorum ama kendin dışında birinin tanımadan emzirmesi kabul etme bence

neden öyle dediniz ki, merak ettim
bence güzel bişey annelerin fazla sütünü vermesi
demek bilmediğimiz bişiler var, açarmısınız lütfen?:44:

konu sahibi arkadaşım benim kızım 9 aylık, anca ona yetiyor sütüm, bazen yetmiyor da allahtan ek gıdaya geçtik
keşke olsaydı
bi de hangi şehirde olduğunuz yaz istersen de ona göre evinden gidip alabilirsin belki

Fazla sutum var özel sut saklama posetlerinde sakliyorum tazedir.posetini 5 tl ye satiyorum

merhaba,sütleriniz duruyor mu halen ? hasta yeğenim için arıyoruz bizde anne sütü.14yaşında trfk kazası geçirdi 3 yıl oldu şuan 17 yaşında.ve 3 yıldır bilinci açılmadı ,bakıma muhtaç bi şekilde yaşıyor.anne sütünün beyini gelişitreceğini söylediler.biz de arayışa geçtik.eğer sütleriniz var ise almak isteriz.ist anandolu yakasında oturuyorz.siz nerde oturyrsunuz ?

Back
X