Anne sütü arttırıcı önerileri

Öncelikle sütüm gelmiyor demeyin psikolojiden inanın çok etkileniyorsunuz. Sütüm su an belki az ama biliyorum bebeğim emdikçe artacak deyin kaç gün oldu ? İlk zamanlar bebeklerin midesi de küçük. Benim beş gün sonra sütüm gelmişti. İlk beş gün gelmese de saatlerce emzirdim. İnandım, Rabbim rızkını gönderirsin sen darda bırakmazsın diye çok dua ettim.
Tecrübemle süt yapan en iyi şeyin psikolojik iyilik hali olduğunu düşünüyorum. Sonra yemek yemek ve uyku ki yeni anne için bu biraz zor olabiliyor tabi.
Şerbetli tatlılar bende çok süt yaptı. Sıcak duş alıp masaj yapın.

Sezaryen olduğum için sütüm çok gelmiyor arttırmam için ne yapabilirim lütfen bana yardımcı olun
Eltim 1 hafta doğum yaptı yeşillik türevi tatlı çeşitleri ve özellikle bamya tüketiyor belki sizde faydası olsun Allah analı babalı büyütsün

Benim kaynana bulgur soğan diye dayadı ikisini bana. Soğan sütün tadini değiştirirmiş çocuk 2 gün emmedi krizlere girdi soğan hatasina sakin düşmeyin bi yerden duyarsanız. Bulgurda bilinenin aksine gaz yapıyormuş. Ben anne çaylarından aldım ondan mı bilmiyorum arttı baya. Bide rezene ve kimyon çayı içiyorum arada. İlk 2-3 gün nerdeyse hiç gelmedi çocukta kilo vermiş hatta şimdi çok şükür şıp şıp damlıyor göğüslerimden. Psikolojide çok önemli. Gelmiyor diye pes etmeyin gelecek diye düşünün.

Merhaba bende sezeryanla doğum yapmıştım ilk 3 gün sütüm damla damla geldi göğüs uçlarım yara oldu ama ağlaya ağlaya emzirmeye devam ettim. Bana en iyi gelen bol su içmek her öğünde dereotu yemekti. Bir de annem sağolsun aktardan anne sütü arttırıcı çay almıştı onu 5 dk kaynatıp getiriyordu sallama anne sütü arttıtıcı çayların da çok faydasını gördüm. Kv açık şekerli çayı bisküvi ile iç diyordu ama ben çayı çok sevmediğimden ve şekersiz içtiğimden nereye gidersem Lactamil anne çayımı yanıma götürdüm. Kızım 15 aylık hala emziriyorum çok şükür:) Kendinize ve sütünüze güvenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…