- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
benimde sutum bayaa azaldi.ama bizim kiz mama istemioac biliyorum ama emmiyo.istahida yok zaten oyle.kilo alimida azdi napicami sasirdim.sutum iyice azalmasin diye midem copluge dondu resmen.onume geleni yiyp iciyorum ama nafile
Bu doğru mu gerçekten? ??kuru mayayı su ile içmenin çok etkili olduğunu anlatır arkadaşlarım
merhaba bende aynı durumdaydım e bebekte promalt anne kurabiye ve galatası var çok faydasını gördüm devamlı iç iç insan su gördükçe kaçası geliyor birşeyler yemek iyi geldi sütümede faydası oldu tavsiye ederimOğlum3 ayını dolduruyor ve benim sütüm artık iyice azalmaya başladı,mama başladık mecburen önceden akşamları veriyorduk sadece şimdi gündüzde vermek zorunda kalıyorum,sağıyorum sık sık emzirmeye çalışıyorum günde 5 litre su 1 litre meyve suyu rezene ada çayı içiyorum ama yok yinede yokher mama verdiğimde oğluma haksızlık yapıyorum gibi hissediyorum kendimi.Sizlerin bildiği başka yöntemler varmı?
yecekle cok alakali degil sutun olup olmamasi , ne kadar sik emzirirsen o kadar sut uretimi oluyor ,zaten ne kadar cok emerse o kadar cok sivi tuketme istegi
birşeyler içmekten sıkıldıysan e bebekte promalt kurabiye ve galata var tavsiye ederim.insan iç iç bıkıyor o dönemde keşkettim etkisi aynı tadıda lezzetliben milupanın süt arttıcırı çayından ıcıorum.ısırgan rezene çayı ıcıyorum.bol bol meyve suyu bide kuru incir yiyorum.bide geceleri genelde sut daha fazla oluyo o sıralar pompayla sağıp sütümün azaldıgı zamanlara takvıye edıyorum.
aynen bende o galata ve kurabiyeden kullandım oldukça iyilerbirşeyler içmekten sıkıldıysan e bebekte promalt kurabiye ve galata var tavsiye ederim.insan iç iç bıkıyor o dönemde keşkettim etkisi aynı tadıda lezzetli
canım sana promalt önerebilirim anne sütünü arttırıcı özelliğini herkes biliyor galata ve kurabiyesi var e bebekte tavsiye ederim lezzetli işede yarıyorOğlum3 ayını dolduruyor ve benim sütüm artık iyice azalmaya başladı,mama başladık mecburen önceden akşamları veriyorduk sadece şimdi gündüzde vermek zorunda kalıyorum,sağıyorum sık sık emzirmeye çalışıyorum günde 5 litre su 1 litre meyve suyu rezene ada çayı içiyorum ama yok yinede yokher mama verdiğimde oğluma haksızlık yapıyorum gibi hissediyorum kendimi.Sizlerin bildiği başka yöntemler varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?