Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde sütüm hiç yok nerdeyse doktorunuz 2 saatte bir emzirmemi sölüyo her emzirmeden sonra mamada veriyorum zaten kilosu düşük biraz yeni yeni toparlanıyor ne yapmam gerekiyo bilmiyorum süt olsun die yapmadığım şey kalmadı yarım saat sağıyorum kendimi yoplam 10cc süt ya çıkıyo ya çıkmıyo iyice sinirlerim bozuluyo artık
canım nasıl pompa kullanıyosun sağarken?ben manuel kullanıyodum hiç memnun değildim memeyi uyarıp süt salınımını %50 arttırdığı için elektrikli pompalar daha iyi bi de onu dene derim ve stresssss en önemlisi o ne yersen ne içersen iç boş,sütü yapan rahat kafa!!!
kesinlikle katılıyorum bende ne yesem ne işçsem olmuyo sütüm eşim 1 hafta şehir dışındaydı sanırım ona üzüldüm biraz bide k.valideyle çok iyi vakit geçirdiğim sölenemez ilk zamanlarda vardı sütüm sonra gitti elektirikli pompa kullanıyorum eşim de gelince sütümde gelmeye başladı ama yinede yetmiyor alıştı çok yemeye kızım bende mecbur mama veriyorum