• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Sütü

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar sütü olmayıp cocuğunu emziremeyenler var mı aranızda Benim üç çocuğum olmasına rağmen birini bile emziremedim hiç süt gelmiyor çocuğun ağlamasına dayanamıyoruz bir hafta sonra mamaya başlıyoruz çocuk sesi kesiyor bu emzirememe olayı beni çok üzüyordu hiç aranızda benim gibi cocuğunu emziremeyenler varmı acaba

merhaba canim,cok üzüldüm gercekten,yani kendi cocugum olmadan bunu anlayamiyordum ama kendi cocugunu insan emzirmek istiyor,memeyi almayincada insan cok üzülüyor.benim kizim 3,5 aylik oldu zar zor emziriyorum,sütüm az geliyor,kizim emiyor ama süt gelmiyor,gelmeyince de emmeyi birakiyor ve bagiriyor agliyor,icim gidiyor bende cok üzülüyorum,birazcik ugrassa süt inecek ama ugrasmiyor,bende pompayla süt inesiye kadar sagiyorum,inince hemen kizimin agzina veriyorum memeyi,böyle idare ediyoruz.emdikten sonra sagmaya devam ediyorum biraz süt daha cikiyor 10-20 ml bunuda biberonla veriyorum,valla cok zor.
sen niye emziremedinki,yani hic mi süt gelmiyor.süt emzire emzire cogalir diyorlar bilmiyorum bende belki birazcik faydasi oldu,bol maydonoz yiyin diyorlar,önemli olan cok sivi almak,yani süt caylari var,papatya,ama siyah cay ve kahveden uzak durmak lazim,bol bol su,sogan ve bulgurda cok süt yapiyor ben bunlari yiyince cogaliyor süt.süt olsun diye öyle yiyorum iyice kilo aldim ama simdi kiloyu filan düsünmüyorum acikcasi.
Allah ikimizede kolaylik versin insallah.

Back