2,5 aylık bir oğlum var. Sütüm var çok şükür: Bebeğime sütümü sağarak veriyorum ve onun bitiremediği sütleri dondurup saklıyorum. Derin dondurucum yok ve buzluğum dolmak üzere. Kullanamadığım takdirde en eski tarihlileri atmaya başlayacağım. İhtiyacı olan varsa benimle irtibata geçsin lütfen. İstanbul, Beykoz'da oturuyorum...
fikriniz çok güzel Allah razı olsun. 2 ay önce bu temnninizi dile getirmişsiniz bu süreçte bu fikri hayata geçirebildiniz mi bilmiyorum ama bu konu ile ilgili birkaç ufak bilgi paylaşmak istiyorum. anne sütü öyle mucizevi bir şeyki annenin emzirdiği bebeğin kaç aylık olduğuna ve cinsiyetine göre sütün içeriği değişiyormuş yani bebek 2 aylıkken annenin sahip olduğu sütün içeriği ile bebek 9 aylık olduğundaki içerik farklıymış.. o yüzden sütü olmayan anneler başkasından destek alacaksa bunu göz önünde bulundurmalılarmış.. biaralar gündemede anne sütü baankası vardı birkaç ay evvel, o zmaan bi hekim tvde ifade etmişti...
Dinimiz acısından caiz mi arkadaslar bu durum. Süt kardeşliği denilen birşey vardı sadece anneden emmekle mi oluyor acaba bununda araştırılması gerekiyor bence.