Herkese merhaba direkt konuya girmek istiyorum. Ben yks hazırlanan 2. mezunluğunda olan 19 yaşında bir bireyim. Anne tarafım devamlı eleştiriyor. Sonuçlar açıklandığında dayımgil bize geldi ben daha iyi bir şey istiyorum o yüzden yazmayacağım dedim ve dayım sen yapamazsın bir şey 2 yılık bisey yaz git dedi. Sınavdan çıkar çıkmaz dedem aradı nasıl geçti dedi zor dedim yüzüme kapattı sende bir halt yapamıyorsun dedi. Yazın 1 hafta anneanneme kalmaya gidiyoruz her gittiğimizde bize evini baştan aşağı temizletiyor ve etrafına ben bunları temizlik için getittirdim diyor ( bizden bahsediyor). 3 tane dayım var onlarda geldiği zaman insanların içinde bize diyor ki oğullarıma hizmet edin diye getittirdim diyor. Ama tek kalınca da 360 derece değişiyor siz olmasanız napardim falan diyor bize. Anneme anlatıyorum senin tarafınla görüşmek istemiyorum böyle yapıyorlar bak ağrıma gidiyor diyorum annem trip atıp sinirleniyor git o zaman baba tarafınla görüş diyor. Anneannem dayimlardan olan torunlarını ayri seviyor bize onlara hizmet ettiriyor örnek vermek gerekirse onlar kahvaltı yaparken bizi masaya bile oturtmuyor. Dayimgil deseniz devamlı beni küçümsüyor. Teyzem ayri bir hikaye zaten. Bu sene artik üniye gidip hepsine göstermek istiyorum.
Not: Baba tarafım çok iyi insanlar bir günden bir güne kötü bir davranışlarını görmedim.
Not: Baba tarafım çok iyi insanlar bir günden bir güne kötü bir davranışlarını görmedim.