Anne ve adaylari yumurtlamadan sonraki belirtileriniz:))

Bende yimurtlama doneminden 5 gun sonra falan batmalar hissetmeye basladim canm ama kasiklarimda degil benim gobek cevremde batmalar oluyordu burda soruyodum herkes belirti ocin daha cok erken diyordu adete 1 hafta falan kala da cok afedersin geyirmeler basladi bende normalde pek yasamam onu, sık sık yasamaya baslayinca o da suphelendirdi beni ama en tuhafi kisin tisortle dolanan ben ekim ayinin basinda soguktan patik ve yelekle dolanmaya baslamistim bi de atesim surekli 37.2, 37.3 oluyordu.
Bnde yasyrm banada cok erkn dediler sagol cnm bnm

öncelikle umutlandırmak istemem cünkü ilk hamileliğimde hic agrım olmadı..ama bugun ögrendim sanırım hamileyim yumurtlama döneminden 3 yada 4 gün sonra aşırı agrım olmustu kasıklarımda hatta regli olcam dedim ..doktora gittim birşey gözükmedi doğal olarak kan tahlilide 0.17 cıktı ama benim agrılarım gecmedi hele adet olcagım gün ve sonraki 2 gün en doruklardaydı ağrıı :)
Sagol cnm bu ay ilkdefa yasadm bunu yum. Gunumude takip ettim biliyrm bsklm 9unda test yspcm 13. Gunu cnm

Selamun aleykum :KK200::anneadayı:
Annis ve annis adaylarim hepinize Rabbim oncelikle hayirli saglikli :KK46::KK46:evlatlar nasip etsin... yumurtlamadan sonra yasadiklariniz nelerdi belirtileriniz ve kacinci gunleriydi..:KK54::KK66::KK66::KK66:
Canim bnm mide bulantisi,gögusleerim dokununca cok agriyordu,bide damarlari baya
belirginlemisti:anneadayı:1 aralikta ogrendim bata 10 gun kala, belirtilerim basladi rabbim sanada nasip etsin ins:dua:

Canim bnm mide bulantisi,gögusleerim dokununca cok agriyordu,bide damarlari baya
belirginlemisti:anneadayı:1 aralikta ogrendim bata 10 gun kala, belirtilerim basladi rabbim sanada nasip etsin ins:dua:
Amin bitanm Allah bagislasn erkn yumurtladn o zmn cnm bnde erkn yumurtldm o yuzdn bata 1 hafta kala test yapcm varsa cokr heralde

FinnukÜyeÜye
Yeni
Merhaba kizlar.yumurtlamam 11 gun once sonlandı.bu ay ovulasyon testi kullandim.ve epey degerlendirdik o gunleri.3 4 gundir koltuk altimdan gogusume kadar bir yanma var hafif agrida yapiyor.dun sabah kahverengi gibi lekelenmeler yasadim ve bugun yok.adetime 3 gun var.test henuz yapmadim sonuc alamam diye.sizce boyle bi durumda gebelik soz konusumidur?

FinnukÜyeÜye
Yeni
Merhaba kizlar.yumurtlamam 11 gun once sonlandı.bu ay ovulasyon testi kullandim.ve epey degerlendirdik o gunleri.3 4 gundir koltuk altimdan gogusume kadar bir yanma var hafif agrida yapiyor.dun sabah kahverengi gibi lekelenmeler yasadim ve bugun yok.adetime 3 gun var.test henuz yapmadim sonuc alamam diye.sizce boyle bi durumda gebelik soz konusumidur?
Olablr cnm ysni okuduklarma gore konusyrm o kahvelekelenme yerlesme olablr ki ins. Oyledr 2 gun snra idrar yap varsa silik cikar muhtmln bnde bkliyrm ayin 8 i 12. Gunu olck 9 unda oylesine bi test yapcm bnmde bacagima vuruyr sol kasik agrsi var giguskerdede ucu uyusuk gibi bzn sizliyr

Herkeste farkli farkli belirtiler oluyor sanirim tek irtak noktasi gogus ve kasik agrisi oluyo
Peki bu kasik agrisi herkesde sol kasik mi oluyor herkes oyle dyrda

Benim 2 kasıgımda agrıyordu lekelenmede olmadı :KK12:hadi inş güzel haberler alın :KK54:
Herkes sol diyorda o yuzdn bnm hem sag hem sol agrynca dedimki yok herlde ama batmalar var solda bklm pek umutluda dglm ama cok istyrm tabiki bununda etkisyle deli gibi belirti aryrm

Merhabalar:)) daha bugün ovu. testinde pozitifi gordum. 1 hafta geç yumurtladim. batmalar oluyor sanırım yumurtladigim için o da

Back
X