- 21 Nisan 2016
- 832
- 268
- 103
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
merhaba hanımlar sadece tek kelime ile anne ve babamı çok özledim,,,,,,,,,,,kıymetlerini bilin,,,,,,,,,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sabir versin.merhaba hanımlar sadece tek kelime ile anne ve babamı çok özledim,,,,,,,,,,,kıymetlerini bilin,,,,,,,,,
Seni çok iyi anlıyorum bende annemi kaybettim en iyi arkadaşımdı benimmerhaba hanımlar sadece tek kelime ile anne ve babamı çok özledim,,,,,,,,,,,kıymetlerini bilin,,,,,,,,,
Boşanıp geldiğimde en büyük destekçim annem ve babam oldu onlarla yaşıyorum 2 sini çok seviyorum ALLAH eksiklerini yasatmasin benim herşeyim onlarmerhaba hanımlar sadece tek kelime ile anne ve babamı çok özledim,,,,,,,,,,,kıymetlerini bilin,,,,,,,,,
ALLAH mekanını cennet eylesin peygamber efendimize komşu eylesin inşallahBende 3 ay oldu babamı kaybedeli bu acının tarifi yokzamanla alisicaksin diyolar ama ben her geçen gün daha da boşluğa düşüyorum.hic kabullenemiyorun öldüğünü.
Amin canım cümlesini inşallahALLAH mekanını cennet eylesin peygamber efendimize komşu eylesin inşallah
Amin bende 9 ay önce anneyarim teyzemi kaybettim annem teyzemi çok seviyordu şimdi annem uzuldugunde içim aciyorAmin canım cümlesini inşallah![]()
Benim annem de 5 ay arayla hem dedemi kaybetti hem babamı daha genç aslinda ama iyice saldı kendini.ben de sen gibi çok üzülüyorum.daha babama teshis konulduğu anda bıraktı kendini sanki zoraki yaşıyor.destek almak istedik psikolojik Dr acısını yaşamasına izin verin dedi bişey de gelmiyo elimden sadece üzülüyorum.Amin bende 9 ay önce anneyarim teyzemi kaybettim annem teyzemi çok seviyordu şimdi annem uzuldugunde içim aciyor
Tıpkı benim gibi babam var ama yok hiç görmedim bilmiyorum bırakıp gitmiş annemi üç çocukla daha bugün keşke ölmüş olsaydı en azından ölmüş yetimim derdim diye düşündüm.Bence baba varken sağken yok olması çok daha büyük bir acı çocuklar İçin..yakın çevremde böyle bi durum var ve çok üzülüyorum lanet ediyorum o babaya,sağ ama çocuklar babasız,yetim