anne ve babasızlık,,,,,,,

Birkaç gündür en yoğun yaşadığım duygulardan biri,insan kaç yaşına gelmiş olursa olsun anne baba olmayınca o mahzunluk hiç gecmiyor...etrafimdaki ailelerin çocuklarına bakıyorum anaanne dede ile büyüyorlar,anneleri hep destekçi... o çocuklar öyle şanslı geliyor ki gözüme.

İkisininde tarifi zor . Bende babamı 17 sene önce biz çok küçükken kaybettim ancak anne bambaşka. Belki de babasizliga çok alışkan oldugumdandir onu da çok seviyordum ama annem hem baba hem anne rolünü en iyi şekilde üstlendi ,annesiz olan arkadaşlarımı görünce daha şanslı olduğumu düşünüyorum. hasretiyle gonullerimizi yakanların mekanı cennet olsun

merhaba hanımlar sadece tek kelime ile anne ve babamı çok özledim,,,,,,,,,,,kıymetlerini bilin,,,,,,,,,
Boşanıp geldiğimde en büyük destekçim annem ve babam oldu onlarla yaşıyorum 2 sini çok seviyorum ALLAH eksiklerini yasatmasin benim herşeyim onlar

Amin bende 9 ay önce anneyarim teyzemi kaybettim annem teyzemi çok seviyordu şimdi annem uzuldugunde içim aciyor
Benim annem de 5 ay arayla hem dedemi kaybetti hem babamı daha genç aslinda ama iyice saldı kendini.ben de sen gibi çok üzülüyorum.daha babama teshis konulduğu anda bıraktı kendini sanki zoraki yaşıyor.destek almak istedik psikolojik Dr acısını yaşamasına izin verin dedi bişey de gelmiyo elimden sadece üzülüyorum.

Bence baba varken sağken yok olması çok daha büyük bir acı çocuklar İçin..yakın çevremde böyle bi durum var ve çok üzülüyorum lanet ediyorum o babaya,sağ ama çocuklar babasız,yetim
Tıpkı benim gibi babam var ama yok hiç görmedim bilmiyorum bırakıp gitmiş annemi üç çocukla daha bugün keşke ölmüş olsaydı en azından ölmüş yetimim derdim diye düşündüm.

Henüz böyle büyük bir kayıp yaşamadım.
Yaşamadan anlıyorum demek de olmaz herhalde.

Bazen böyle şeylerin yaşanacağı günü hayal ederim. Öyle bir acı dolaşır ki bütün vücudum içinde , tepeden tırnağa ..
Olmamış cenazelere ağlarım.
Bunu kendime niye yaparım bilmem ama ara sıra öyle durumlar gelir aklıma ve ağlarım.

Sonrada hayali böyleyse gerçeği kim bilir nasıl daha çok can yakar derim, dualar ede ede sakinleşirim..
Çok zor.

Allah'ım ebediyete göçen bütün anne babalara yakınlarımiza rahmet eylesin.

Kavuşulacak güne kadar sabırlar versin 🌸🌿

Back
X