• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne ve Karde arasnda kalmak =(

inşallah kendine çok güzel bir hayat kurarsın çoluk çocuğunla:ecrin_bebek: mutlu bir şekilde yaşar gidersinkaydirigubbakcemile2.bi de karşına ömür boyu seni çok sevecek:kedi: birinin çıkması gerek önce .inşallah tez zamanda karşılaşırsın.:Saruboceq:
erkek kardeşini de anlayabiliyorum,içindeki isyanı bastıramıyor yavrum.öpüyorum ikinizi de.
tesekkür ederimopuyorumnanaktan

canım ben 18imi bitirmiştim kardeşim 15 yasındaydı.. ben 23 oldum kardeşim 20...
evet hemde baya benim omuzlarıma yuklediler.. sadece onlar degil anneanne babaanne halalar dayılar herkes karsı tarafa ne dicekse beni arıyordu.. ama artık kapattım kapıları herkes sorununu kendi halletsin diye.. benimde önümde bakmam gereken bir hayat var...

Ally kardeşimle cok konustum cok denedim ama actırmıyo bile agzımı artık..

bugün hem annemle hem kardeşimle konustum.. anneme "kardeşim pasaportla ilgili işlemlerini yapıo konusun bi ara " dedim.. kardeşimede "pasaport için annemle konus bi ara" dedim.. ikiside tamm dedi.. buyuk ihtimal bu gece konusuyorlardır.. yarın haberleini alırım.. eger konusurlarsa içim rahat gidicem...
tekrar teşekkürler herkeseopuyorumnanaktan

annemle konuş deyince en azından tamam demiş sen konuş dememiş zemuszemus buda bi ilerleme bence kaydirigubbakcemile5 güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...

annemle konuş deyince en azından tamam demiş sen konuş dememiş zemuszemus buda bi ilerleme bence kaydirigubbakcemile5 güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...
insallah güzel haberlerle gelicem... saol canım benimopuyorumnanaktan

sineksim kardeşin şimdi bu kadar uzakta olduğu için rahat davranabiliyor bence
oraya gidince inadını ne kadar sürdürebilir ki
anne sevgisine eminim çok ihtiyaç duyuyordur ve orda bu inadı kırılacaktır
sırf tatil fırsatını kaçırmamış olmak için gittiğini sanmıyorum.

oyy bebegımmm yaaa :1hug:
kuzum yaa ebeveynlerin çok hatalı bu konuda belliki bu durumda onların işlerine gelmıs gibi takii sen resti çekene kadar..
kardesınde anneni gorunce emınımkı yelkenlerı suya ındırecektır..uzak oldugundan böyle afra tafra yapıyor olabılır ..
Allah yardımcın olsun tatlım .. opuyorum kocaman

Back
X