evet babalar daha relakstır bu konularda ama arkadaşın babası farklı tavır takınmışsizin derdiniz benım huzumu mu kaçırmak kavga etsek boşansak dahamı iyiy olacak dedin mi anne ve baba na ,
gerçekten şaşırdım en çok ta babana
Annene ve babana senin mutlu evliliğin gerek seni huzursuz etmekle belkide kyvde ile yaşanacak bir sorunda eşinle sıkıntı olabileceğini düşünmüyorlar mı?. kyvden aramasın çağırmasın ne önemi var kendileri senden ve eşinden memnunlar mı ona bakmalılar.
Annen ve babanın ilk evlenen çocuğumusun merak ettim.
dünürler illaki iyi geçinecek diye birşey yok arkadaşım. bence annen ve baban işi yokuşa sürüp seni gereksiz geriyorlar. sen annene ve babana laf sokuluyormu onlara hakaret ediliyorsa o zaman müdahale et olaya
çağırmaması çok önemli olmaması gerek annen için kyvdenin. ben kızımla güzel vakit geçireyim damadım beni hoş tutsun yeter demesi gerek.
Bizde de kyvde aramaz sormaz bayramda kandilde pek benim annem arar. Bende anneme arama bırak derim ama dinlemez
olgunlasmamis iki anne. ego mucadelesi. uymayin kimseye.
İdare etmekten çok yoruldum. Üstelik kv ile aynı şehirdeyim. Bi sürtüşme çok kötü sonuçlara neden olabilir. Haksız duruma düşerim.Sakın kv'yi karşına alma canım annenin düşüncesi beni çok şaşırttı, çok çocukça bakıyor olaylar. Elbette kv daha sıcak samimi davranabilir ama bu yüzden de soğuk davranacak değilsin ona, sen her iki tarafı da idare etmelisin bu durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?