Anne ve Kayinvalide

piramses1982

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2018
880
493
33
Merak etmeyin, ayni konulari acmiycam....
Bu farkli bir soru.

Kayinvalidemi aslinda severim, biraz aksidir, esim en basindan beri "uzak duralim, oyle daha iyi" derdi. Allahtan farkli sehirlerdeyiz de, hic yuzgoz olmadik.

Ancak, annemle her nasilsa aralarinda bir tartisma olmus ve annem hep "bu kadin sana deger vermiyor, oglu mutlu oldugu surece seni sever, oglunu uz bak gorursun. Hem soylesene, sana hic hediye aldi mi? Evlendiginden beri napti senin icin? Gelin arabasini bile cok gorduler, kiytirik kolye taktilar, sen hala deger verildigini dusun, bedavaya gittin kizim sen" diyor.

Iyi de, ben annemin bu dediklerini 1 kere bile kafaya takmadim ki! Ne yani, hediye alinmayinca degersiz mi oluyorum? Ayrica kayinvalideyle pek bir araya gelmediginizden problem de olmadi ki. Annem "e tabi problem olmaz, agzini acip birsey talep etmiyorsun ki, ne verirlerse tamam deyip susuyorsun, boyle gelini kim istemez " diyor.

Annemi cok severim, gorusune hep saygim var, dedikleri de hep cikar, iyi de ben mi cok safim?

Biryerde bir terslik var ama cozemiyorum.

Anneniz problem yaratmaya calisiyor ve soyledikleri oldukca sacma. Esiniz sizi üzse anneniz damadini sever miymiş peki?
Bu işler boyle...
Herne kadar kvye anne bile dense anne degildir, deger vermek zorunda veya sevmek zorunda degil zaten. Saygisizlik olmasin yeter. Oyle hediye, para vs istemek bence terbiyesizlik.

Bu farkli bir soru.

Kayinvalidemi aslinda severim, biraz aksidir, esim en basindan beri "uzak duralim, oyle daha iyi" derdi. Allahtan farkli sehirlerdeyiz de, hic yuzgoz olmadik.

Ancak, annemle her nasilsa aralarinda bir tartisma olmus ve annem hep "bu kadin sana deger vermiyor, oglu mutlu oldugu surece seni sever, oglunu uz bak gorursun. Hem soylesene, sana hic hediye aldi mi? Evlendiginden beri napti senin icin? Gelin arabasini bile cok gorduler, kiytirik kolye taktilar, sen hala deger verildigini dusun, bedavaya gittin kizim sen" diyor.

Iyi de, ben annemin bu dediklerini 1 kere bile kafaya takmadim ki! Ne yani, hediye alinmayinca degersiz mi oluyorum? Ayrica kayinvalideyle pek bir araya gelmediginizden problem de olmadi ki. Annem "e tabi problem olmaz, agzini acip birsey talep etmiyorsun ki, ne verirlerse tamam deyip susuyorsun, boyle gelini kim istemez " diyor.

Annemi cok severim, gorusune hep saygim var, dedikleri de hep cikar, iyi de ben mi cok safim?

Dert edecek birsey yok konunuzda, annenizi böyle kabul edeceksiniz. Iki tarafı da kırmadan idare edeceksiniz

Siz kvye hiç hediye aldınız mı?
Kv sizin taleplerinizi ne diye karşılasın onu da anlamadım. Bizdeki Kızlar altından herhalde, yahu biri ile evlenince kendi evin idaren oluyor hala nedir kv şöyle yapmadı böyle yapmadı diye gıcık olmak.
Sonra kvden sürekli beklenti içinde olununca eve yuvaya karışınca adı çıkıyor.
Mesafe iyidir

Aman allahtan uzakmıssınız gercı yeten heryerden yeter ortalık karıstırmaya. annenızı de takmayın ama soyledıklerıne kulak verın bı sure sonra dedıklerı cıkıyo cunku bende bı kaynanazede olarak sunu soyleyebılırım kı esını dınle ve pek sık gorusme. Benımkı gıbı (son olaydan once sımdı o da konusmuyo tabı de) goruselım dıye bınbır ısrar kıyamet dıretmıyomus daha ne ıstıyosun bak kocana evıne aılene

Terslik ailenizin psikolojik baskı yapıp sizi yönlendirmeye çalışması. Okul konusunda da öyleydi.
Hep "en dogru olduguna" inaniyor, aslinda oyle de, neden derseniz, yasantisi gercekten mukemmel ve cok dik bir durusu var ve cok sevilip sayiliyor, bir suru insana el uzatti. "Bak beni dinleyenler ne kadar basarili" diyor.

"Sen beni dinlemedigin surece de oyle degersiz kalirsin" diyor. Hey Allahim. Inanmak istemesem de neden annem hep hakli cikiyor bir sekilde?

Kisaca kibirli. Ama isin kotu tarafi, gercekten de hakli bu kibirlilikte!

anneniz bu saydıklarınızı eşinize yaptı mı? annenizi dinlerseniz üzüleceksiniz bana kalırsa.
Yapti. Kayinvalidem basit bir gelinlik alirken, vakkodan smokin aldi, nikahla evlenmeni istemedigi icin kokteyl yapti, farkli zamanlarda hediyeler aldi, kisaca yapti da yapti....

Hep "en dogru olduguna" inaniyor, aslinda oyle de, neden derseniz, yasantisi gercekten mukemmel ve cok dik bir durusu var ve cok sevilip sayiliyor, bir suru insana el uzatti. "Bak beni dinleyenler ne kadar basarili" diyor.

"Sen beni dinlemedigin surece de oyle degersiz kalirsin" diyor. Hey Allahim. Inanmak istemesem de neden annem hep hakli cikiyor bir sekilde?

resmen benim annem bu. ama bu zamana kadar hiç onu dinlemedim, ona ihtiyacım olmadığını onun dediklerinin tersini yapınca da başarılı olduğumu gördükçe abarttı. duymuyorum kendisini, tavsiye ederim.

resmen benim annem bu. ama bu zamana kadar hiç onu dinlemedim, ona ihtiyacım olmadığını onun dediklerinin tersini yapınca da başarılı olduğumu gördükçe abarttı. duymuyorum kendisini, tavsiye ederim.
Ciddi misiniz? Ama benim psikologum psikiyatristim bile "boyle bir annenin sozunden cikilir mi Allah askina!" Dediler!!

Ciddi misiniz? Ama benim psikologum psikiyatristim bile "boyle bir annenin sozunden cikilir mi Allah askina!" Dediler!!

annemin adını yazsam burada en az 5-6 mesaj alırım "yeni kitabı ne zaman çıkıyor?" diye. herkese tavsiye vermeyi çok sever, çocuklarla iletişimin püf noktalarını yazar, hastalarına aşırı iyi davranır ama iyi bir anne olamıyor. bundan ibaret yani. her konuda evet çok iyi süper biri ama annelik kısmında sıkıntılı. öyle bir durumdur belki.

Gelini, annenin oğlunu üzdüğünde gelini tutacak sanırım:)) hazır huzurunu bozma. Her anne her zaman haklı olmaz.

A
Bu farkli bir soru.

Anneniz yuva yikmaya merakli sanirim eger kocaniz seviyor arkanizda duruyorsa gerisi bos milyarlaca lira ile evkenip senesi dolmadan bosanalarda var kapiyi kapatinca siz ve esiniz kaliyor benimde bazi sorunlarim oldu kv.ile iki oglum var hic saygisizlik etmedim ileride bnde kv olcam diye unutmayin ne ekerseniz onu bicersiniz

A

Anneniz yuva yikmaya merakli sanirim eger kocaniz seviyor arkanizda duruyorsa gerisi bos milyarlaca lira ile evkenip senesi dolmadan bosanalarda var kapiyi kapatinca siz ve esiniz kaliyor benimde bazi sorunlarim oldu kv.ile iki oglum var hic saygisizlik etmedim ileride bnde kv olcam diye unutmayin ne ekerseniz onu bicersiniz
Esimin calismayan tembel bir adam oldugunu ogrendiklerinden beri, gonulleri razi gelmiyor

Kusura bakmayin da problem annenizdedir.
Resmen sizi kv-nize karsi dolduruyor
Benim kv cok pislik kadin ama annem her seferinde esinin annesidir, saygi duy, evine git, yardim et filan der. Onemli olan eşinin sana gosterdiyi degerdir der.
Sizin anneniz tam tersi, yuvaniz yikilsa mutlu olacak mi acaba ?

Anneniz narsist.

Back
X