- 23 Aralık 2017
- 625
- 728
- 23
- Konu Sahibi piramses1982
Annenize söyleyin pahalı kolye takanlar, çok lüks düğünler yapanlar da kızı hizmetçisi kölesi malı gibi görüyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hemsirelik lisansi var. Ve doktor sitesinde, mukemmel yorumlar var hakkinda. Evet bircok insana cok faydasi olmustur belki. Ancak bosanma donemimde takildigim bir konu vardi, "beni cok yordun, yeter artik seninle calismak istemiyorum, git kendine baskasini bul" demesi peki sizce nasil bir davranis? Bunu soyleme hakki var mi? Bilmedigim icin soruyorum.Tabi ki kesinlikle doğru değil, rezalet bir tutum hatta. Ben size başta da yazmıştım ya. Hiçbir psikoterapist danışanına kendi düşüncelerini empoze edemez, biz çok zorda kalmadıkça tavsiye verilmesini bile önermiyoruz. Çünkü danışana ben kendi tavsiyelerimi verip şöyle şöyle yap dersem, danışanın hayat sorumluluğunu kendi üzerime almış olurum. Yani danışan bana şunu diyebilir "Bak dediğini yaptım ama işlerim yolunda gitmedi". Ne olur, ben onun yerine onun hayatını yaşamış olurum. İşinin ehli bir psikoterapistin yapması gereken danışana farkındalık kazandırmak, önünde var olan yolları göstermektir. Bu yolların hangisinden gideceği danışana kalmıştır. Çünkü o hayatı yaşayan kendisi, psikoterapisti değil. Maalesef önüne gelen üniversite klinik psikoloji programı açtığı için artık parayı veren diploma alır oldu. Psikoloji lisans mezunu bile değil anladığım kadarıyla, üzücü.
Yok hemsirelik lisansi var. Ve doktor sitesinde, mukemmel yorumlar var hakkinda. Evet bircok insana cok faydasi olmustur belki. Ancak bosanma donemimde takildigim bir konu vardi, "beni cok yordun, yeter artik seninle calismak istemiyorum, git kendine baskasini bul" demesi peki sizce nasil bir davranis? Bunu soyleme hakki var mi? Bilmedigim icin soruyorum.
Elimde ispatim yok ki, ve nereye sikayet edebikirim?Oraya parayla adam tutarak ya da kendileri uğraşarak fake hesaplarla yorum yazabiliyorlar, kötü yorumları da sildirebiliyorlar zor bir şey değil yani. Orayı çok dikkate almam ben, kendi çevremde de yapanlar var bunu. Yani çalışmak istemeyebilir ama söyleme şekli bu olmaz. Bazen danışanın durumu bizi aşar, başka bir uzmana ya da hekime yönlendirmemiz gerekebilir. Öyle durumlarda danışanı sebepleriyle birlikte bilgilendiririz, yönlendireceğimiz kişiyi de danışanın durumuyla ilgili bilgilendirerek kaldığımız yerden devam etmesini sağlarız. Danışan mağdur edilmez ya da bu şekilde aşağılanmaz. Psikoterapi durumunu geçtim para karşılığı hizmet aldığınız hiçbir yerde bu tutumu hak etmezsiniz zaten, hakkı var mı diye bir şey olamaz yani. Bu arada yüksek lisans yapsa da kanunen kendisi klinik psikolog sayılmıyor yani, bu ünvanı kullanarak psikoterapi yaptığını iddia ediyorsa şikayetçi olabilirsiniz dilerseniz.
Elimde ispatim yok ki, ve nereye sikayet edebikirim?
Isin kotu tarafi hic fatura kesmedi de! Parayi hep elden verdik. Ondan hizmet aldigima 1 eczaci komsusu, 1 tane de cafe komsusu sahit. Ama tabi ki hicbir sekilde, ona karsi birsey yaparsam hayatta sahitlik yapmazlar.İspatınız yoksa zor tabi, kendisinden hizmet aldığınızı kanıtlamanız gerekir.
ne oldugunu bilmiyorum da isaret parmagini takip ettirerek havada sskiller cizerek, bir konuyu tekrarlattiriyordu ve sonra "ne dusunuyorsun" , ya da takildigin o konu hakkinda pismanligin kaca dustu diye seyler yapiyordu. Acikcasi bunun ne oldugunu bilmiyorum, ve bildigim tek sey, takik oldugum konu konusunda beni psikiyatriste yonlendirmek yerine "yoruldum senden, git baska birini bul" demesi. Yurtdisina tasinali 3 ay oldu, ve inanilmaz boyuttaki obsesyonum devam ediyor. Ne yapayim diye sordum, bana turkiyeye donersem bir psikiyatristin ismini verdi. Neden beni daha once ona yonlendirmediniz ? dedigimde, "onceden tanimiyordum, ayrica gecmisi sorgulamanin da anlami yok" diye cevap verdi. "Ayrica, muhtemelen sana yatis verecek doktor, ve sen de okulu tamamen kaybedeceksin".Isin kotu tarafi hic fatura kesmedi de! Parayi hep elden verdik. Ondan hizmet aldigima 1 eczaci komsusu, 1 tane de cafe komsusu sahit. Ama tabi ki hicbir sekilde, ona karsi birsey yaparsam hayatta sahitlik yapmazlar.
Ilahi adalet. Bir gun birine denk gelir....
Hic mi calismiyor .Ablaminda esi oyle ve ablam evi gecindiriyor oda kotu .Hayirlisi olsun hakinizdaEsimin calismayan tembel bir adam oldugunu ogrendiklerinden beri, gonulleri razi gelmiyor
Istanbuldayken hic calismadi. Hic hem de. Almanyadayiz, burada ayda,30 saat camisiyor, buna calismak der misiniz bilmiyorum.Hic mi calismiyor .Ablaminda esi oyle ve ablam evi gecindiriyor oda kotu .Hayirlisi olsun hakinizda
Isin kotu tarafi hic fatura kesmedi de! Parayi hep elden verdik. Ondan hizmet aldigima 1 eczaci komsusu, 1 tane de cafe komsusu sahit. Ama tabi ki hicbir sekilde, ona karsi birsey yaparsam hayatta sahitlik yapmazlar.
Ilahi adalet. Bir gun birine denk gelir....