- 26 Temmuz 2010
- 93
- 35
- 88
- Konu Sahibi pembiskoala
Selam Kızlar,
Anne yanı beşik olarak ne aldınız, bende alıcam karar veremiyorum?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben chicco next to me aldım hem rengini çok beğendim hem de yatağa monte olması, rahat taşınması açısından beğenmiştim...
Bende chicco almayı düşünüyorum, ama ne kadar kullanabilir emin olamadım.
ilk 6 ay rahat kullanılır mı?
Her bebeğin Doğum kilosu, boyu, Doğumdan sonraki gelişimi farklı oluyor. Benim oğlum eltimin oğlundan 1,5 yaş daha büyük ama kiloları aynı. 1 ay erken doğdu ama 3-4 içinde topaç gibi oldu çocukodanızdaki yer varsa park yatak tarzı birşey alıp yanınıza koymak daha mantıklı olabilir uzun süre kullanım açısından
Bana 6 Aydan sonra kullanamazsınız dediler. Eğer odasını hemen ayıracaksan mantıklı olabilir next to me ama tek alayım diosan sonra bir daha yatak almayayım hem de taşıması kolay olsun diosan park yatakların da boyu ayarlanıyor bir onlara da bak derimBende chicco almayı düşünüyorum, ama ne kadar kullanabilir emin olamadım.
ilk 6 ay rahat kullanılır mı?
Bebeğin ne kadar sizinle yatması gerektiğiyle ilgili çok farklı görüşler var. Kimi doğar doğmaz ayrı oda diyor, kimi 6 ay anne yanı kimi 1-2 yıl anne yanı. Adem Güneş mesela 2 yıl aynı yatakta, 4 yaşına kadar aynı odada diyor. Bana pek mantıklı gelmiyor bu durum...
Bu konuyla ilgili benim yüzyüze görüştüğüm iki çocuk psikoloğu, eğer çocuğumu emziriyorsam, her ağladığında ilgileniyorsam, odasının ayrı olmasında bir sakınca olmadığını söyledi...
Ben de doğar doğmaz ayrı odada yatırdım ama yanyanaydı odamız. Şimdi 3 yaşında olacak, bizimle yatmak istiyor artıkbebekliğinde yatamadığı için mi diye sordum psikoloğa ama ondan değildir, korktuğu içindir dedi.
Bana da biraz fazla geldi 4 yıl :) Ben gündüzleri odasında uyutmayı planlıyorum, sonrasın da maksimum 6 ay geceleri yanımda kalır diye düşünüyorum.
Umarım planladığım gibi olur.
İyii akşamlar bende bu konuyu düşünüyorum ama karar veremedim.beşik mi anne yanımı??? beşik uzun süre kullanılıyo ama anne yanı 1-2 yaşına kadar kullanan var.kararsızım kızlar :\Selam Kızlar,
Güzel fikir oldu teşekkürler.Benim aklıma yattı bende öyle alıyım.Siradan bir bebek magzasindan sallanabilen ufak bir besik aldim portatif besikten buyuk normal besiklerden ufak, kizim 22 aylik cok rahat yatiyor, ilk 6 ay portatif kukkandim syni zsmanda evin her yerine kolay tasinabilmesi ve sigmasi isime yaradi