Anne Yanı Beşiği

Ben chicco next to me aldım hem rengini çok beğendim hem de yatağa monte olması, rahat taşınması açısından beğenmiştim...

Bende chicco almayı düşünüyorum, ama ne kadar kullanabilir emin olamadım.
ilk 6 ay rahat kullanılır mı?

Her bebeğin Doğum kilosu, boyu, Doğumdan sonraki gelişimi farklı oluyor. Benim oğlum eltimin oğlundan 1,5 yaş daha büyük ama kiloları aynı. 1 ay erken doğdu ama 3-4 içinde topaç gibi oldu çocuk:KK45: odanızdaki yer varsa park yatak tarzı birşey alıp yanınıza koymak daha mantıklı olabilir uzun süre kullanım açısından

Her bebeğin Doğum kilosu, boyu, Doğumdan sonraki gelişimi farklı oluyor. Benim oğlum eltimin oğlundan 1,5 yaş daha büyük ama kiloları aynı. 1 ay erken doğdu ama 3-4 içinde topaç gibi oldu çocuk:KK45: odanızdaki yer varsa park yatak tarzı birşey alıp yanınıza koymak daha mantıklı olabilir uzun süre kullanım açısından

Açıkçası bilemediğim şey, ne kadar bizim odamızda kalıcak, ya da kalmalı.
yoksa odamda yer var her ebatta alabilirim.ama ben kısa sürede odasına geçmesini istediğim için chiccoyu düşünmüştüm.
ama tabi benle 1 yıl yatıcaksa zor olur :)

Bende chicco almayı düşünüyorum, ama ne kadar kullanabilir emin olamadım.
ilk 6 ay rahat kullanılır mı?
Bana 6 Aydan sonra kullanamazsınız dediler. Eğer odasını hemen ayıracaksan mantıklı olabilir next to me ama tek alayım diosan sonra bir daha yatak almayayım hem de taşıması kolay olsun diosan park yatakların da boyu ayarlanıyor bir onlara da bak derim

Bebeğin ne kadar sizinle yatması gerektiğiyle ilgili çok farklı görüşler var. Kimi doğar doğmaz ayrı oda diyor, kimi 6 ay anne yanı kimi 1-2 yıl anne yanı. Adem Güneş mesela 2 yıl aynı yatakta, 4 yaşına kadar aynı odada diyor. Bana pek mantıklı gelmiyor bu durum...

Bu konuyla ilgili benim yüzyüze görüştüğüm iki çocuk psikoloğu, eğer çocuğumu emziriyorsam, her ağladığında ilgileniyorsam, odasının ayrı olmasında bir sakınca olmadığını söyledi...

Ben de doğar doğmaz ayrı odada yatırdım ama yanyanaydı odamız. Şimdi 3 yaşında olacak, bizimle yatmak istiyor artık:olamaz: bebekliğinde yatamadığı için mi diye sordum psikoloğa ama ondan değildir, korktuğu içindir dedi.

Bebeğin ne kadar sizinle yatması gerektiğiyle ilgili çok farklı görüşler var. Kimi doğar doğmaz ayrı oda diyor, kimi 6 ay anne yanı kimi 1-2 yıl anne yanı. Adem Güneş mesela 2 yıl aynı yatakta, 4 yaşına kadar aynı odada diyor. Bana pek mantıklı gelmiyor bu durum...

Bu konuyla ilgili benim yüzyüze görüştüğüm iki çocuk psikoloğu, eğer çocuğumu emziriyorsam, her ağladığında ilgileniyorsam, odasının ayrı olmasında bir sakınca olmadığını söyledi...

Ben de doğar doğmaz ayrı odada yatırdım ama yanyanaydı odamız. Şimdi 3 yaşında olacak, bizimle yatmak istiyor artık:olamaz: bebekliğinde yatamadığı için mi diye sordum psikoloğa ama ondan değildir, korktuğu içindir dedi.

Bana da biraz fazla geldi 4 yıl :) Ben gündüzleri odasında uyutmayı planlıyorum, sonrasın da maksimum 6 ay geceleri yanımda kalır diye düşünüyorum.
Umarım planladığım gibi olur.

Bana da biraz fazla geldi 4 yıl :) Ben gündüzleri odasında uyutmayı planlıyorum, sonrasın da maksimum 6 ay geceleri yanımda kalır diye düşünüyorum.
Umarım planladığım gibi olur.

6 ay için chicco next to me veya sallanır sepet beşiklerden düşünebilirsiniz.

Ama eğer bütçeniz kısıtlıysa, park yatak daha iyi olur. 6 ay yatak odasında sonra oturma odasında kullanabilirsiniz.

Selam Kızlar,

Anne yanı beşik olarak ne aldınız, bende alıcam karar veremiyorum?
İyii akşamlar bende bu konuyu düşünüyorum ama karar veremedim.beşik mi anne yanımı??? beşik uzun süre kullanılıyo ama anne yanı 1-2 yaşına kadar kullanan var.kararsızım kızlar :\

Siradan bir bebek magzasindan sallanabilen ufak bir besik aldim portatif besikten buyuk normal besiklerden ufak, kizim 22 aylik cok rahat yatiyor, ilk 6 ay portatif kukkandim syni zsmanda evin her yerine kolay tasinabilmesi ve sigmasi isime yaradi

Siradan bir bebek magzasindan sallanabilen ufak bir besik aldim portatif besikten buyuk normal besiklerden ufak, kizim 22 aylik cok rahat yatiyor, ilk 6 ay portatif kukkandim syni zsmanda evin her yerine kolay tasinabilmesi ve sigmasi isime yaradi
Güzel fikir oldu teşekkürler.Benim aklıma yattı bende öyle alıyım.

Back
X