Evli bir arkdsmda ayni cumleleri kuruyor. Umarim o surec cabuk gecer.annemin rahatsizligi beni uzuyor bir de uf dese elimde tansiyon aleti gelirdim.3 kez olumden dondu.ya babam yokken bir sey olursa korkusu yiyor cok uzulupte bir sey olursa diye korkuyormZamanla alışırsınız ailecek :) ilk gittiğin tabi ki duygusal olurlar sonuçta her gün o eve giriyorsun :) evlendiğin için aslında bu duygusallık. Ben de istanbuldan izmire geldim evlendiğimde,ilk zamanlar çok zorlandım çok ağladım. Ama zaman çok hızlı geçiyor ve belli bir süre sonra anne evine gittiğinde kendi evini özlüyorsun :) ben açıkçası anneme gittiğimde çok rahat edemiyorum ve kendi evim gibisi yok şuan.
Evli bir arkdsmda ayni cumleleri kuruyor. Umarim o surec cabuk gecer.annemin rahatsizligi beni uzuyor bir de uf dese elimde tansiyon aleti gelirdim.3 kez olumden dondu.ya babam yokken bir sey olursa korkusu yiyor cok uzulupte bir sey olursa diye korkuyorm
evlılıgı neden dramatıze hale getırıyorsunuz hiç mi ailenizden ayrı kalmadınız dicem ama üniversite okumuşunuz, zaten alışık olduğunuz bir durum olmalı bu..Ben annemin tek cocuguyum.cumartesi evlendim.2.dugun icin esimin memleketine gidicez.bugune kadar bir sey yoktu az once sarilmamla birlikte aglamaya basladik.bu gece son gecen dedi annem.mesafemiz 4 saat olacak.universite okudugum sehire gidiyorum ama annem hep yaninda isterdi her anne gibi.73 yasinda ve kalp hastasi.cok korkuyorum.o da yalniz kalmaktan cok korkuyor.ve bu uzuntunun kalbini tetiklemesinden de korkuyorum.iyi ki babam var.
bu gece son gecem bogazim dugum dugum yaziyorum.nasil dayandiniz nasil basettiniz.bu moral bozuklugu ile balayi falan bile umrumda degil gibi.annemi oyle gormek icimi parcaliyor.ne yapmaliyim.surekli telkinlerde bulunuyoruz anne bak geleceksin bir ay kalacaksin.ama ikimiz icinde cokcok zor
Henuz cocugum olmadan anliyorum acisini dusunduklerini .icini rahatlatmaya calisiyorum zaten hep.cok tesekkurler gercekten de hayat boyle bir sure sonra ben de kizim icin uzulecegim belkide.tesekkurler10 yillik evliyim.
esimi cocuklarimi dusununce iyki evlenmisim diyorum.
annemi düşünce nasil evlendim diyorum.
hayat boyle galiba.yapacak bisey yok.
o yuzden anne baba olmak evladin mutluluguyla mutlu olabilmek.
yoksa kimse cocugunun evlenmesine musade etmezdi.
anne oldugunuzda annenizi daha iyi anlayacaksiniz.ben evladimi nasil birakacagim diyeceksiniz.
evladiniza baktikca iyki olmus diyeceksiniz.
hayat boyle gecip gidiyor iste herkes icin.
Allah saglikli uzun omuler versin anne babaniza.ellerini opun bol bol hayr dualarini alin.
buldugunuz firsatlarda gorusursunuz.
zamanla alisirsiniz ayri kalmaya.
insanoglu herseye alisiyor.
yeterki saglikli olsunlar..
Siz de zorlanmadiniz mi ilk gunlerSenin yeni bir hayat kurman onu mutlu eder hem neden üzülsün ki böyle kendini üzerek evlilik hayatını da cehenneme cevirme balıyınıda evliliğinin ilk zamanlarıda çok güzel geçirmeye bak unutma bu zamanlar bi daha geri gelmeyecek ve ben 3 yıldır evliyim bu zamalar kesinlikle evliliğin temelini oluşturuyor benimde ailem benden 3 saatlik uzaklıkta eşimin ailesi 5 saat uzaklıkta seni çok iyi anlıyorum çok özlediğinde atlarsın arabaya gidersiniz gün içinde ararsın mutlaka zaman herşeyin ilacı oda daha dikkatli davranır sen yoksun diye zaten sn mutlu ol ki annen de mutlu olsun
Dramatize edeyim diye aglamiyorsunuz hissettikleriniz sizi o konuma getiriyor uni okurken geri donecek umudu oluyor aileniizin.donmeyenlerde olsa da ben donmustum.evlilik bambaska.artik o evde yoksun.iki tarafada zor geliyor o yuzden.evlılıgı neden dramatıze hale getırıyorsunuz hiç mi ailenizden ayrı kalmadınız dicem ama üniversite okumuşunuz, zaten alışık olduğunuz bir durum olmalı bu..
evlenerek sizde kendi ailenizi kuruyorsunuz, mesafe ya da hastalıklar yaş vs bunlar görüşmenize engel değil, o gelemezse siz gidersiniz, lütfe ağlayıp durmayın tadını çıkarın...
Orada ki eglenmek tabirinizi anlamamissiniz siz..yalnizliktan korktugu icin soyluyor bunu.universite yillarimda da annem cok zor dayandi.sonra kalp hastaligi cikti vs.o zaman kolaydida simdi zor diye bir sey yok.tek cocuk annesiymissiniz ayni duygulari umarim yasamazsiniz yasamadan da bilemezsiniz o zaman bu sert uslubunuzdan eser kalmayacak inanin bana
Yapi meselesi.siz fazla kati olabilirsiniz.biz tum zorluklari annemle koyun koyuna atlattik o kadar soguk kalamiyoruzBen de tek çocuğum
Bu kadar dramatize edilecek bir şey yok diyorum sadece
Ailemden 8 saat uzaktayım
Üniversiteyi de onlarla birlikte okudum ve bir gün çantamı toplayıp 8 saat uzağa taşındım
Ben annenizin abarttığını ve sizin uzağa gidiyorum diye üzülmemeniz gerektiğini bunun bir süreç olduğunu alışacağımı söylüyorum sadece
Simdiden dusunursen kotu hissedersin zamanin varken op kokla doya doya..Okurken bir tuhaf oldum ya. Bende evin tek kızıyım seneye düğünüm var annem şimdiden başladı içimde tuhaf bir duygu var şimdiden
Ben evlendikten sonra kendi de evi ayıracak yani babamla ayrılacaklar o durumu düşünmeden edemiyorum maalesefSimdiden dusunursen kotu hissedersin zamanin varken op kokla doya doya..
Yapi meselesi.siz fazla kati olabilirsiniz.biz tum zorluklari annemle koyun koyuna atlattik o kadar soguk kalamiyoruz
ya açıkçası ben üniversitteyi dışarda okudum bursada ve sonra tekrar bursaya gelin geldim tabiki çok ağladım üzüldüm ama eşimi bu konuda hiç bunltmadım yansıtmadım zaten sevdiğim insan 6 yıllık sevgilim çok mutluydumSiz de zorlanmadiniz mi ilk gunler
Insallah her sey cok guzel olur canim.uzme kendini herkes kendi yolunu ciziyor ne yazik ki baban olmadiginda annen daha rahat gelip giderBen evlendikten sonra kendi de evi ayıracak yani babamla ayrılacaklar o durumu düşünmeden edemiyorum maalesef
Evet öyle ikimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahInsallah her sey cok guzel olur canim.uzme kendini herkes kendi yolunu ciziyor ne yazik ki
Ayni durum.ben de okudugum sehre geri donuyorum.sagolsn ben soylemeden esim ben seni her haftasonu gotururum annrm uzulmesin gelir bize diyor.hatta bir odayi anne ve babalar icin hazirladik.normalde 2+1 e bakalim diyordm ben annelerimiz babalarimiz gelecek olmaz diyerek 3+1e yerlestik.iki annemi de cok seviyorum umarim bu surec cabucak gecer.ben alisirim annem aglayana kadar tık yoktu zaten onun o hali beni kotu yapiyor.ya açıkçası ben üniversitteyi dışarda okudum bursada ve sonra tekrar bursaya gelin geldim tabiki çok ağladım üzüldüm ama eşimi bu konuda hiç bunltmadım yansıtmadım zaten sevdiğim insan 6 yıllık sevgilim çok mutluydum
hatta eşimi bunaltmama için ilk zamanlar çalışmıyordum onun yanında konuşmuyordum annemlerle o gelmeden işten konuşurdum sonra çalışmaya başladım yolda yada öğle aralarımda konuşurdum ben ne zaman ben artık çok özledim beni anneme götür desem götürdü abim ameliyat oldu motorumuz vardı o zamanlar beni eylülde gece soğudunda da olsa yine götürdü yani aslında eşinde çok önemli seni rahatlatması
ablam anlatırdı ilk evlendiğimde geceleri ağlayarak uyanırdım beni evime götür derdim eşime diye ama sonra eniştem bi süre bize çok gıcık davrandı o yüzden eşine çok yansıtma diyorum
erkekler kıskanıyorlar çünkü yani benim evliliklerde gözlemlediğim bu böyle çok örnek var gördüğüm ben yapmadım o yüzden sana da öyle dedim
Pardon da esime zehir edecegimi hangi sozumden cikardiniz ? Hayal dunyanizda ne var bilmiyorum ama insan hisleri yuzunden bir baska sevdigi insana zehir etmez seviyorsa edemez.Evet haklısınız
Ama ben annenizin bu tutumunun evliliğinizi size ve özellikle ilk Zaman'larda eşinize zehir edeceği gibi bir hisse kapıldım
Hep mutsuz olacak keşke diyeceksiniz gibi
O nedenle bunların geçeceğini annenizin alışacağını kabul edin
ya bak eşin ne güzel insanmış ne güzel düşünmüşsünüz maşallah hiç üzülme anneni rahatlat seni hep arayacağım sık sık geleceğim sende gelirsin kalmaya falan de benim annemde ağlıyordu garibim ağlayacak tabi canı gidiyor yaniAyni durum.ben de okudugum sehre geri donuyorum.sagolsn ben soylemeden esim ben seni her haftasonu gotururum annrm uzulmesin gelir bize diyor.hatta bir odayi anne ve babalar icin hazirladik.normalde 2+1 e bakalim diyordm ben annelerimiz babalarimiz gelecek olmaz diyerek 3+1e yerlestik.iki annemi de cok seviyorum umarim bu surec cabucak gecer.ben alisirim annem aglayana kadar tık yoktu zaten onun o hali beni kotu yapiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?