- Konu Sahibi Cikolatalikurabiyem
- #41
=yani benEtrafindakiler surekli ilerleme halinde zaman akiyor ama sen ayni yerde sayiyorsun bunu yasamak zor.


Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
=yani benEtrafindakiler surekli ilerleme halinde zaman akiyor ama sen ayni yerde sayiyorsun bunu yasamak zor.
=yani benCok zor hem de.
![]()
.Allah yardimciniz olsun bekarim ama insan hayal kirikligi yasayinca ve umutsuzluga dusunce nasil oluyor biliyorum.
Etrafindakiler surekli ilerleme halinde zaman akiyor ama sen ayni yerde sayiyorsun bunu yasamak zor.
Umut ettiginiz gunleri yasamanizi diliyorum.
Hayirliyisiyla insallah yavrunuzu kucaginiza alirsiniz.
.Güzel sistam benim.
Rabbim sana hayallerinin ötesinde mutluluk yaşatsın inşallah.
.Umarım bu güzel duyguyu tadarsınız, allahtan umut kesilmez.
.Dusun sen geceyicekiyorsun uzerine kimi acıyı kimi goz yasını. İmtehan işte celik bir kapı, sabır anahtarı. İnş rabbim sana hayırlı guzel bir evlat nasip eder. Anneligi doya doya yasarsın. Tutki olmadımı nîye üzülesin yurtlarda anne sefkatını arayan kucucuk sevgiyeac bebekler var. Senin su an hissettigini onlar kucucuk bedenleriyle hissediyor. Üzülme canım hak var hayırlısı var. Hayrın yada serrin nede oldugunu biz bilemeyiz.
.Insallah en kısa zamanda Rabbim sağlikli sihhatli evlatlar nasip etsin. Bu huzunlerinizi unutursunuz insallah.
.
Çok sağol canım.İnsanın kendi derdi yetmiyormuş gibi burnunu sokan hatta cirkeflesen insanlar olmuyor mu bir de..vebalıymisiz gibi davranıyorlar..Ince ayrıntısına kadar,hatta çok afedersin o işi nasıl yaptigimiza kadar giriyorlar..Takmiyoruz desek de beyin takıyor ..Güzel dileklerin için teşekkürler❤
.=yani benCok zor hem de.
![]()
.Rabbim sizi korlularınızla imtihan etmesin
Aminn cok tesekkur ederim..
Allah senin de yardımcın olsun canım.Derdin ne bilmiyorum ama Rabbim çare olsun
.Allah hem size hem de tum bebek hasreti cekenlere anneligi nasip etsin insallah. Uzulmeyin herseyin zamani vardir. Rabbim en dogru zamani bilir.
.Aynen ben de oyleyim gercekten yasayan anliyor utak tefek ilerlemeler olsa sevinicem aslinda oyle cok sey isteyen biri degilim.Annem sakayla bugun "Aslinda ucuz kizsin seni alan yasadi" dedi.
Hayatta gayesi olup surekli kosturanlara ozeniyorum.
.Bebegini kaybetmene üzüldüm tekrarı olmaz inşallah,En azından nasip olursa tekrar kalma şansın var bu bile şükretmen için yeterli..
Ya şansın hiç yok kadar düşük olsaydı ?
Mutlu bir sekilde hedeflerin icin kosturmak var bir de mutsuz bir sekilde kosturmak var. Ben ikinci kategorideyim.Aynen ben de oyleyim gercekten yasayan anliyor utak tefek ilerlemeler olsa sevinicem aslinda oyle cok sey isteyen biri degilim.Annem sakayla bugun "Aslinda ucuz kizsin seni alan yasadi" dedi.
Hayatta gayesi olup surekli kosturanlara ozeniyorum.
.Mutlu bir sekilde hedeflerin icin kosturmak var bir de mutsuz bir sekilde kosturmak var. Ben ikinci kategorideyim.
Mutlu bir sekilde hedeflerin icin kosturmak var bir de mutsuz bir sekilde kosturmak var. Ben ikinci kategorideyim.