Anneannem para istedi

Sardenya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.843
2.504
83
kızlar selam,

Eşimin ailesi ile arasında borç alış verişi vardır bizim ailede yoktur, bizim aile yardımcı olur verdiği parayı da borç olarak vermez. Ben evlenirken her şeyimi anneannem yaptı, (annem vefat etti, babamla görüşmüyorum) eski arabamızı sattık yenisini alırken de 10bin kendi vermişti ben istememe rağmen. Ben araba almak bile istememiştim. Al para senin olsun ben istemem demiştim, arabasız yapamayız dedi aldı. Şimdi madem eşin ailesine aldığı paraları geri ödüyor ben de sana araba alırken 10bin vermiştim, şimdi onu geri istiyorum diyor. Benim de hazırda o kadar paran yok, zaten paradan eksilirse eşim de anlar, eşimden istemem lazım ama böyle böyle oldu anneannem istedi diyemem. Siz olsanız ne yaparsınız? Arabayı satayım mı sizce?

on bin lira için araba satmak mı.. ne kadar eder ki arabanız
kaç yaşında anneanneniz parayı geri istemiş falan :)
eşinize tamamen böyle söyleyebilirsiniz anneanneyi katmadan
sen geri ödüyorsun bende anneanneme geri vereceğim içim rahat etmiyo vs diyerek

Okurken duygulana duygulana okuyordum ki son satirlara gelince modum bi degisti

Bence anneannenize param yok ben istemeden sen vermistin ben esimden para isteyemem ama istersen arabahi satil vereyim deyin

Verecdgi cevaba gire hakeret edersiniz

Ya işte eşime anneannem istedi desem sonradan başıma kalkar, kendim vercem desem şimdi durduk yere nerden çıktı dicek hani borcum olsa daha önce söylemiş olurdum diye düşünür sonuçta araba ben bekarken alındı kaç senelik araba şimdi mi aklına geldi yani para koparmak gibi olmaz mı

Okurken duygulana duygulana okuyordum ki son satirlara gelince modum bi degisti

Bence anneannenize param yok ben istemeden sen vermistin ben esimden para isteyemem ama istersen arabahi satil vereyim deyin

Verecdgi cevaba gire hakeret edersiniz

Söyledim sat ver dedi.

Araba bekarken alindiysa anneanne unutsun o parayi hem zorla veriyor isine gelince istiyor yok oyle bir iyilik sistemi.

İşte bana borç diye verseydi ben ona çoktan verirdim zaten ama borç gibi vermedi ki.

anneanneniz o parayı alıp yine sizin için saklayacakmış gibime geliyor.
damat tarafına yapılan masraflar geri ödeniyorsa elbette anneannenize de geri ödenmeli.
de ben mi yanlış anladım, eşinizin ailesine düğün masraflarını geri ödüyorsunuz öyle mi? ama çok saçma... ne o öyle canım ben çocuğuma düğün yapacağım düğünden sonra geri isteyeceğim. çok saçma oldu bence...

Yok düğünü her seyi eşim yaptı, eşim bedelli askerlik için annesinden biraz para almıştı borç diye onu ödedi. Anneannem de onu söylüyor.

Yok düğünü her seyi eşim yaptı, eşim bedelli askerlik için annesinden biraz para almıştı borç diye onu ödedi. Anneannem de onu söylüyor.
peki bi soru daha soracağım müsadenizle, eşinizin bu bedelli askerlik olayı sizden ya da evliliğinizden önce mi olmuştu?

Keske annanneye her seyi anlatmasaydin.Sat ver bari esinin yadirgayacagini sanmiyorum cunku kendi annesine bile geri oduyormus.

Anneannen sen istemeden verdiyse neden geri istiyor? o zaman sizde ama ben istememiştim ki senden onu diyebilirdiniz. Kendi bile veriyor olsa araba almak için en yakınından bile para almamalıydın. Sonuçta mecburi bir ihtiyaçta değil şimdi zor duruma düşmüşsün mecburen eşine söyleyeceksin.

Anneanneniz sonuna kadar hakli.
Sizin esinize tepki olarakta istemis olabilir.
Bende olsam isterdim.
Bedelli parasini annesinden almak yerine bankadan kredi cekseydi esiniz keske.
Simdi annaneniz bir ders vermek istiyor bile olabilir.esinize anlatin.o nasil oduyorsa annesine sizinde odemenizi normal karsilamak durumunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…