- 26 Ekim 2019
- 91
- 93
- 88
- 27
- Konu Sahibi Rebrussahin
Oncelikle merhaba anneannem ve bir tane teyzem var köyde yasiyorlar anneannem 74 yaşında birazda çöktü hastalandı teyzemde hiç evlenmedi birlikte kalıyorlar köyde evleri var biz 15 saat uzaktayiz onlardan kışın soba yaktıkları için teyzem yakamiyor diyorlar bizi gelin gturun dediler tamam götürelim annemin annesi ama gelinlerine oğullarına arsalar evler satıp yedirdi anneme vve diğer teyzeme kizlar mal yok diye hiç birşey vermedi şimdi onlar bakmayinca bize gelmek istiyor biz istiiyormuyuz bile önemsemeden gelin beni alın diyo annem ve babamda tabiki merhametliler ve Allah rızası için annem annesine bakmak istiyor ama ben düzenimiz bozulacağını söyledim diye kötü oldum annem üstüme geliyor bizimde evimiz kira 2+1 evdeyiz fazla odamız yok anneannem bizim odamızda kalsa üç kız kardeşiz bide anneannem teyzem nasıl sigicaz oturma odasında otursalar olmaz bilmiyorum bunları düşündüm ve söyleyince kötü oldum annem de anlamıyor bana vizdanziz diyorlar ben ise anneannemin evi var köyünde soba yakıp kalsın yanında kızı da var tek değil neden birinin yanına gitmek istiyor dedim diye kötü oluyorum siz olsanız bu durumda napardiniz anneme saygı duyup susmalimiyim. Okuduysaniz teşekkür ederim.