- 4 Mayıs 2022
- 1.409
- 1.889
- 83
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
%10000 katiliyorumMuhtemelen anlamaz çünkü annesi onu vah benim zavallı evladım sana kız mı yok diye bı güzel teselli eder sizinkinin de totosu kalkar üzerinde düşünme gereği bile duymaz
Hata yaptigini anlasa bile. Donup dolasip yine anneci babaci oluyorlar maleseffKızlar ben anneci eşimden boşanıyorum , sadece merak ettiğim için soruyorum acaba günün birinde hata ettiğini anlar mı ? Bakın pişman olsun bana geri dönsün anlamında sormuyorum , sadece hata ettiğini anlaması benim için önemli. Teşekkürler bütün herkesi öptüm
Tecrübe ettiniz sanırımHata yaptigini anlasa bile. Donup dolasip yine anneci babaci oluyorlar maleseff
Diğer ihtiyaçları ?Hayir. Cunku yaralarini annesi kapatiyor, teselli veriyor, duygusal ihtiyaclarini gideriyor
Bosanma asamasinda degilim. Ama esim evlenirken hic anneci babaci degildi sozde. Sonradan bi anneci babaci oluverdiTecrübe ettiniz sanırım
Erkekler gerçekten beyinsizBosanma asamasinda degilim. Ama esim evlenirken hic anneci babaci degildi sozde. Sonradan bi anneci babaci oluverdi
Ne mesela? Duygusal ihtiyaclarini annesi karsiliyor. Cinsellik ise baska turlu giderilebilirDiğer ihtiyaçları ?
Valla az önce bi ablayla dertleşiyorduk. 30 sene önce boşanmış anneci kocasından. Adam 30 senedir hatasını anlamamış. Hatta üstüne gitmiş anasının bulduğu hatunla evlenip bikaç çocuk daha yapmış.Kızlar ben anneci eşimden boşanıyorum , sadece merak ettiğim için soruyorum acaba günün birinde hata ettiğini anlar mı ? Bakın pişman olsun bana geri dönsün anlamında sormuyorum , sadece hata ettiğini anlaması benim için önemli. Teşekkürler bütün herkesi öptüm
Ben ettim eski eşim anneciydi boşanma aşamasına gelince anneme bir daha dönmem evine girmem sildim sen yeter ki geri dön diyen adam adliyeden çıkınca anneciğinin kollarına koştuTecrübe ettiniz sanırım
Anlayabilir, benim eski eşim anlamıştı ama bu değişip düzelebilecekleri anlamına gelmiyor ne yazık ki. Karakterin, kişiliğin değişmesi öyle kolay bi şey değil.Kızlar ben anneci eşimden boşanıyorum , sadece merak ettiğim için soruyorum acaba günün birinde hata ettiğini anlar mı ? Bakın pişman olsun bana geri dönsün anlamında sormuyorum , sadece hata ettiğini anlaması benim için önemli. Teşekkürler bütün herkesi öptüm
Bu tiplere resti çekince hemen "anamı, bacımı, ailemi silerim" diye yalvarma moduna geçiyorlar, hiç sekmezEşi anneci olan bir kuzenim var 18 yıldır adam düzelmedi her sene boşanacagjz diye tutturuyor kuzenim bu adam herkesi sildim diyor sonra yine annemin g*tünü ye kıvamına geliyor . Yani bence imkansiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?