- 28 Ekim 2022
- 9.555
- 27.741
- 478
- 29
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Bu tiplerden ne köy oluyor ne kasaba . Ne anası memnun oluyor ne karısı . Kimseye de yaranamiyor kendi duruşu olmadığı için . Anası da çok sevdiginden her işine karışmıyor. Baktı ki hakimiyet kurabiliyor çocuğuna neden yapmasın ki hükmediyor. O da bence saygı duymuyor . Böyle adamla evli kalmaya devam eden zamanla ne kendine ne kocaya saygı duyuyor. Hayatını ziyan etmek isteyen anneci kocayı bosamazBu tiplere resti çekince hemen "anamı, bacımı, ailemi silerim" diye yalvarma moduna geçiyorlar, hiç sekmezSanki ananı, aileni sil diyen var, dengeyi kur sadece, gerizekalı.
Tam tersi. Annesi onun ne kadar doğru karar aldığını söyledikçe hatayı kendinde bulmayacak. Bu tarz tutumlar 5 kez de evlense değişmezKızlar ben anneci eşimden boşanıyorum , sadece merak ettiğim için soruyorum acaba günün birinde hata ettiğini anlar mı ? Bakın pişman olsun bana geri dönsün anlamında sormuyorum , sadece hata ettiğini anlaması benim için önemli. Teşekkürler bütün herkesi öptüm
Asla olmazlar canım sadece ağzına s.can bi es aklını başına getirir umarım kaynanan ağzına s.can bi gelin esin de ağzına s.can bi es bulur ! Bak benim kaynim ağzına s.can bi gelin adayı buldu kaynanam süt dökmüş kedi olduKızlar ben anneci eşimden boşanıyorum , sadece merak ettiğim için soruyorum acaba günün birinde hata ettiğini anlar mı ? Bakın pişman olsun bana geri dönsün anlamında sormuyorum , sadece hata ettiğini anlaması benim için önemli. Teşekkürler bütün herkesi öptüm
çok iyi darısı benim exeAsla olmazlar canım sadece ağzına s.can bi es aklını başına getirir umarım kaynanan ağzına s.can bi gelin esin de ağzına s.can bi es bulur ! Bak benim kaynim ağzına s.can bi gelin adayı buldu kaynanam süt dökmüş kedi oldu
Neler yaşattılar kimbili size.. Amin canım.aminnnnçok iyi darısı benim exe
Süreç devam ediyorSiz hala boşanmadınız mı?
Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama önceki konularınızdan hatırladığım kadarıyla sizin durum düzelmez. Baya da oldu sanırım sizin umudunuz devam ediyor. Üzülen siz olursunuz dikkatli olunSüreç devam ediyor
Anneciği ona hemen helal süt emmiş kız bulur yine evlenir o isterse de tekrar boşanır. Siz bosverin kendi hayatınıza bakınKızlar ben anneci eşimden boşanıyorum , sadece merak ettiğim için soruyorum acaba günün birinde hata ettiğini anlar mı ? Bakın pişman olsun bana geri dönsün anlamında sormuyorum , sadece hata ettiğini anlaması benim için önemli. Teşekkürler bütün herkesi öptüm
Bi öğretmen kız daha bulur getirir, bu sefer temkinli davranır, sesi soluğu çıkmayan, maaş kartını verecek, her lafı kötü davranışı yutup oturacak birini bulmaya bakar.Kızlar ben anneci eşimden boşanıyorum , sadece merak ettiğim için soruyorum acaba günün birinde hata ettiğini anlar mı ? Bakın pişman olsun bana geri dönsün anlamında sormuyorum , sadece hata ettiğini anlaması benim için önemli. Teşekkürler bütün herkesi öptüm
Bok bulur , sormazlar mı öncekinden neden ayrıldı diye, akrabaları biliyor bu yüzden ayrıldığımızı ve çok dedikodusu döndüBi öğretmen kız daha bulur getirir, bu sefer temkinli davranır, sesi soluğu çıkmayan, maaş kartını verecek, her lafı kötü davranışı yutup oturacak birini bulmaya bakar.
Sormazlar. Sizin hakkınızda yemek yapmıyordu, eve bakmıyordu, saygısızın tekiydi deseler tonla inanacak toy evlilik meraklısı bulurlar.Bok bulur , sormazlar mı öncekinden neden ayrıldı diye, akrabaları biliyor bu yüzden ayrıldığımızı ve çok dedikodusu döndü
Kızlar ben anneci eşimden boşanıyorum , sadece merak ettiğim için soruyorum acaba günün birinde hata ettiğini anlar mı ? Bakın pişman olsun bana geri dönsün anlamında sormuyorum , sadece hata ettiğini anlaması benim için önemli. Teşekkürler bütün herkesi öptüm
Hayır .toplumun bir kesimi karı bulunur ana bulunmaz diye algıya kapılmış gidiyor.Kızlar ben anneci eşimden boşanıyorum , sadece merak ettiğim için soruyorum acaba günün birinde hata ettiğini anlar mı ? Bakın pişman olsun bana geri dönsün anlamında sormuyorum , sadece hata ettiğini anlaması benim için önemli. Teşekkürler bütün herkesi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?