- 21 Haziran 2023
- 122
- 41
- 18
- 40
- Konu Sahibi seninanonim
-
En azından dürüstmüş en başta söylemiş anneci olduğunuMerhaba “Annem kırmızı çizgim “ diyen erkek ilişkide ne demek istiyor.Yol yakınken bırakmalı mı.Öncelik olarak her zaman annesi mi gelecek?
Adam kendi ağzıyla anneciyim demiş zaten gayet net bir şekilde konuşmuş hala neyi anlamadınızMerhaba “Annem kırmızı çizgim “ diyen erkek ilişkide ne demek istiyor.Yol yakınken bırakmalı mı.Öncelik olarak her zaman annesi mi gelecek?
Babam kırmızo çizgim ya da arabam kırmızı çizgim dese de cekilmezdi. Herhangi bir konuda bastan gardını alıyorsa cekilmez tutumları olacak demektir.Merhaba “Annem kırmızı çizgim “ diyen erkek ilişkide ne demek istiyor.Yol yakınken bırakmalı mı.Öncelik olarak her zaman annesi mi gelecek?
Toplumdaki kadınların büyük çogunlugu eşiyle anlasamıyor ve duygusal boşluğunu oğluna yönlendiriyor. Tabi bu esnada oğlunun bilinçaltına da önce ben önce ben diye işliyor. Bu oyuna gelen erkekler de bu duruma düşüyor.Bu erkeklerin annem kırmızı çizgim kafasını anlamıyorum. Tek anası olan bunlar sanki. Kraliyet anası sanki. Bizim anamız yok mu? Bir tek onlar mı insan.
Koşarak kaç.Merhaba “Annem kırmızı çizgim “ diyen erkek ilişkide ne demek istiyor.Yol yakınken bırakmalı mı.Öncelik olarak her zaman annesi mi gelecek?
Merhaba “Annem kırmızı çizgim “ diyen erkek ilişkide ne demek istiyor.Yol yakınken bırakmalı mı.Öncelik olarak her zaman annesi mi gelecek?
Durduk yere konuşma arasındaDurduk yere söylediyse kaç kaç kaç. Ama saygısızlık yaptığın için uyardıysa duruma bağlı.
Ozaman bitirDurduk yere konuşma arasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?