Anneci mi

Ewet kesinlikle anneci. Herseyin fazlası zarar. Anneci erkekte hiç çekilmiyor. Tabiki sevgi saygı sonsuzdur anneye ama. Resmen mutluluğunuz kv ile senin anlasana bağlı olur. Ki kv ile anlaşan da çok nadir insan var

Öncesinde anne kayınvalide istemeyen bir kızla sevgili olduysa ilk başta öyle bir tepki vermiş olabilir. Ben burdan öyle hissettim

Merhaba “Annem kırmızı çizgim “ diyen erkek ilişkide ne demek istiyor.Yol yakınken bırakmalı mı.Öncelik olarak her zaman annesi mi gelecek?
Babam kırmızo çizgim ya da arabam kırmızı çizgim dese de cekilmezdi. Herhangi bir konuda bastan gardını alıyorsa cekilmez tutumları olacak demektir.
Kaç...

Bu erkeklerin annem kırmızı çizgim kafasını anlamıyorum. Tek anası olan bunlar sanki. Kraliyet anası sanki. Bizim anamız yok mu? Bir tek onlar mı insan.
Toplumdaki kadınların büyük çogunlugu eşiyle anlasamıyor ve duygusal boşluğunu oğluna yönlendiriyor. Tabi bu esnada oğlunun bilinçaltına da önce ben önce ben diye işliyor. Bu oyuna gelen erkekler de bu duruma düşüyor.
Coğrafya.

Merhaba “Annem kırmızı çizgim “ diyen erkek ilişkide ne demek istiyor.Yol yakınken bırakmalı mı.Öncelik olarak her zaman annesi mi gelecek?

Durduk yere söylediyse kaç kaç kaç. Ama saygısızlık yaptığın için uyardıysa duruma bağlı.

Bence herkes için öyledir anne baba ince çizgi değil midir,bu illa ki anneci olduğu onun sözünden çıkmayacağı anlamına gelmez bence

Evet anneci. Ama bunu size neden söylemeye gereği duydu, onu bilmeden sizi ne gibi sorunların beklediğini kestirmek zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…