Anneciğimin 25 Senelik Evi

disiua1905

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
2.327
104
323
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,

Henüz bir evim olmadığı için şuan annemle yaşadığımız evi paylaşıyorum. Kıskandım sizlerden

Bir ev 25 senelik olsa da eksiği hiç bitmiyor malesef, her gün yeni bir şey çıkıyor ihtiyaçlar modern yaşama göre çok fazla değişkenlik gösterebiliyor. Nacizhane evimiz aşağıda

Salon,

( Sarı aynanın ve tv altındaki dolabın konsepte uymadığını farkediyoruz kısa zamanda değişecek inşallah )

Eki Görüntüle 105609 1[/ATTACH]

Bu da benim dağınık odam

Diğer odalarda benım çeyizler yığılı olduğu için orayı çekemedim. Kendi evimi yerleştirince orayı da paylaşırım.

Sevgiler

Eklentiler

• $20140407_165137.webp
    23 KB · Görüntüleme: 376
  • $20140407_165404.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 26
Güle güle oturun :) Ana kucagi baba ocagi gibisi yok benim icin. Hala gittigimde cekmecem yatagim dolabim duruyor ve orda yatiyorum esimle berbaber gitmiyorsak eger. Eski gunleri hatirladim simdi :) Daginik odan her zaman senin odan olacak mesela yuvadan ucup gitsende :)

Mutfagi cok begendim

Bende asla odamı bozmayı düşünmüyorum. :26:

Teşekkür ederiz kırmızı manyağıyızda biraz

Salon takimiz ayniymis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok teşekkür ederim güzelik, Vallahi 25 45 55 ne olursa olsun herkes gibi ömrümün sonuna kadar annemle yaşamak isterim ama işte :18: kız evlat uçup gidiyor hem ağlarım hem giderim

evett hiç unutmam ağlayarak çıktığımııı
Allah basımızdan eksik etmesin cnmmm

Öylemii , rahatlar ama dimi sadece çabuk kirleniyor deriler

Amin canım inşallah

Kiz bizede hic rahat gelmedi deriler evet cabuk kirlenio.biri tükenmes kalemle nokta koymuş.d.d.d.d nasi dellendim hemen aspirin sktm

Kiz bizede hic rahat gelmedi deriler evet cabuk kirlenio.biri tükenmes kalemle nokta koymuş.d.d.d.d nasi dellendim hemen aspirin sktm

Kumaş yanmayan kumaş değil sigara izmaritlerini düşürdüğüm için ben bizimki de delik deşik asprin geçirdi mi

Kumaş yanmayan kumaş değil sigara izmaritlerini düşürdüğüm için ben bizimki de delik deşik asprin geçirdi mi

Evvet gecrdi gecrmese beyaz oje kondururdum :d

Ne renkli bi anne evi :) senin evin de cok guzel olur INSAALLAH :)

gördüğüm en renkli anne evi dekorasyonda bir genç parmağı olduğu çok belli yalnız. anneler hayatta kırmızı boyatmaz duvarı yoksa. Çok güzel eviniz huzurla oturun inşallah.

gördüğüm en renkli anne evi dekorasyonda bir genç parmağı olduğu çok belli yalnız. anneler hayatta kırmızı boyatmaz duvarı yoksa. Çok güzel eviniz huzurla oturun inşallah.

Biraz genç anne diyelim 42 yaşında .. tamamen kendi isteği duvarlar teşekkür ederiz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…