Annenizi degistiremezsiniz bu yastan sonra.Annem kendimi bildim bileli hep mütevazı. Ya da öyle olduğunu sanıyor. İşin ilginç tarafı yakınları adına da mutevazı. Mütevazı diyorum ama bana kalırsa aşağılık kompleksi. Bir kere kendini ovmez kötüler. Kibirli olmamaya çalışır sözde. Beni kötüler kaç yaşımdayım etkilenmiyorum artık ama merak ediyorum bir yapabileceğim bir şey var mı. Böyle tanidiklari olan var mı. Düzelen falan. Konuşuyorum anlatıyorum falan ama anlamıyor. Okuyup fikir verebilen olursa memnun olurum
Olabilir...Zamanında sürelikli eleştirilmiş öyle yetiştirilmiş olabilir mi?
guzel bi yorum olduTakdir edilmemiş hayatı boyunca belki..
Kötü yorum duymaktan cekinen
Yanlış yapmaktan korkan
Nazardan korkan
Yanlış anlaşılmaktan korkan
Vs vs biri olabilir anneniz..
İlla ki altta yatan bir nedeni vardır..
Bol bol övün annenizi..
Kızmak iyi gelmeyecektir duruma o net..
Ben de yaa oyleyim bi psikolog bize hayrina bi tani koysa yaSanirim bende anneniniz gibiyim mesela biri maasallah hic cocuk dogurmus gibi deyilsin ne guzel zayifsin dedi kendi de kiloluydu aman zayif olmakta cok iyi deyilki giydigi yakismiyo insana evime kardeslerim geldi abla ne kadara aldiniz esyalari dedi aldigimiz fiyatin daha assagisini soyledim biri ne kadar guzelsin dese yok aman suram.soyle buram boyle ama ozguvenim yuksektir elestiriye acigim kendimle dalga gecebilen bi insanim ozguvenim dusuk olsa bunu yapamam sanirim ama neden boyleyim bilmiyorum bii ceketin cok guzek dese seninki daha guzel derim saol tesekkur ederim yok nedendir ki bu bende merak ediyorum
bu farkli birsey bence cogumuzda vardir mutrvazilik zaten de o annenin daha farkli durumuBen biraz oyleyim sanirim biri zayifladin dese yok yok kilo aldim derim tesekkur edip gec iste yada biri oo ayakkabin cok guzel desin normal bi ayakkabi iste derim aslinda normal bir ayakkabinin uc dort kati fiyatli orjinal bisey mesela.
Ama ozguvensiz yada ezik degilimdir iltifat karsisinda ezilmem ama nedense sadece tesekkur edemiyorum bazen biliyorum diye ukalaca cevap veririm ama
Belki nazardan korkuyordur. Ben de genelde öyle yaparım. Hem karşımdaki insan da kendini kötü hissetmemiş olur.Annem kendimi bildim bileli hep mütevazı. Ya da öyle olduğunu sanıyor. İşin ilginç tarafı yakınları adına da mutevazı. Mütevazı diyorum ama bana kalırsa aşağılık kompleksi. Bir kere kendini ovmez kötüler. Kibirli olmamaya çalışır sözde. Beni kötüler kaç yaşımdayım etkilenmiyorum artık ama merak ediyorum bir yapabileceğim bir şey var mı. Böyle tanidiklari olan var mı. Düzelen falan. Konuşuyorum anlatıyorum falan ama anlamıyor. Okuyup fikir verebilen olursa memnun olurum
Ben de yaa oyleyim bi psikolog bize hayrina bi tani koysa ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?